Paysafe (PSFE) - Verkkomaksuja maailmanlaajuisesti

Paysafe ja Fubo yhteistyökuvio julkaistu. Potentiaaliset 700 000 uutta asiakasta jälleen jenkkilästä.

No jos vanhat merkit pitää paikkaansa, niin tämä rokottaa ainakin -2-3% kurssia tänään :smiley:

Premarketin mitätön piikki kääntyi jo laskuun :slight_smile:

18 tykkäystä

Paysafen seuraaminen on kyllä parasta viihdettä, jatkuvasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Itsellä on kyllä ollut jo pitkään semmoinen fiilis, että joku tekee tästä shorttirapsan, joten ennen sitä en uskalla hypätä mukaan.

5 tykkäystä

Jenkkiaamusta oli peruspieni 1 miljoonan osakkeen blokkikauppa ja päivä päättyi melkein +5 % varmaan ekaa kertaa koskaan (jos liioittelee? - E: no, ei ole liioittelua ainakaan PSFE-aikana :smiley: Lähimmäksi menee +3,2 % 3.9. ).

image

6 tykkäystä

https://www.paysafe.com/en/paysafegroup/news/detail/paysafes-neteller-launches-fiat-to-crypto-withdrawal-service/

Neteller tarjoaa fiat-saldon välittömän noston/muunnon kryptoiksi.

Jälleen siis vähintään kerran viikossa toistuva hyvä uutinen Paysafen suunnalta. Josko nyt olisi sellainen uutinen, joka aiheuttaisi kurssiin nostetta , eikä mentäisi tyypilliseen tapaan alas :slight_smile:

6 tykkäystä

https://www.paysafe.com/us-en/paysafegroup/news/detail/paysafe-relaunches-us-partnership-programs-to-deliver-comprehensive-payment-solutions/

1 tykkäys

Mitäs ihmettä tämän kanssa nyt tapahtuu, kun kaksi peräkkäistä uutista nostanut vakio tiputuksen sijaan kurssia :open_mouth:

No vielä ei ihan uskalla julistaa käännettä tapahtuneeksi, mutta aika paljon paremmalta näyttää, kuin vielä viikko sitten :slight_smile:

9 tykkäystä

Leading integrated payments platform, Paysafe (NYSE: PSFE), today announces that it has extended its partnership with payments provider ZEN.COM. Paysafe’s eCash solution, Paysafecash, can now be used by individual customers as well as business clients across 25 countries in Europe to make fast and secure cash deposits into ZEN.COM’s virtual wallets.

2 tykkäystä

Credit Suissen kolikonheittäjä (60 % osumatarkkuus: Timothy Chiodo | Stock Analyst Recommendations - TipRanks) laski suosituksen Overweight → Neutral ja tavoitehinnan 12 → 9, jonka johdosta kurssi lähti kiitoon eli siis -7 % :rocket:

7 tykkäystä
3 tykkäystä

Tulosjulkistus siirtyy päivällä eteenpäin aikataulumokan vuoksi (!)

LONDON–(BUSINESS WIRE)-- Paysafe Limited (“Paysafe”) (NYSE:PSFE) (PSFE.WS), a leading specialized payments platform, today announced that due to a scheduling conflict, the Company has changed the date of its third quarter 2021 financial results press release to Thursday, November 11, 2021, prior to market open.

3 tykkäystä

Tulos ulkona, premarketissa turpaan 20%…

6 tykkäystä

Tuo LV alitus oli jo tiedossa Q2 julkaisussa, mutta missasivat valitettavasti jopa oman alarajansa:

For the third quarter, the company said it expects revenue of between $360 million and $375 million. Analysts had been calling for revenue of $384.4 million.

  • Net loss attributable to the Company of $147.2 million, compared to net loss of $38.1 million, and inclusive of a non-cash impairment charge of $322.2 million
  • Adjusted EBITDA of $106.4 million, decreased 1%

Revised outlook for full year 2021

Tuokaan ei auta, eli kun kyse on tästä osakkeesta, niin ei ole mitään toivoa. 5-6 taalaa tänään valitettavasti ja sinne kurssi sitten jääkin.

No itsellä pitkä holdi muuttui sitten ikiholdiksi tämän kanssa. Katsellaan sitten josko ±0 ollaan joskus 2023 hyvällä tuurilla.

8 tykkäystä

Semmonen pump and dump. Tuli ite hypättyä kelkkaan pre-merger. Ajoitus huono, koska mergerin aikaan spaceille tuli muutenkin kylmää kyytiä ja sijoittajien kiinnostusrotaatio pyöri ihan toiseen suuntaan.
Meillä on nyt tässä kasvuyhtiö, kasvusektorilla, jonka pitäisi kasvaa.
Ei nyt kuitenkaan lunasteta veroetua luovutustappioista. Hyppään @Vodel1 kanssa samaan junaan ja tarkistellaan, josko päätepysäkki löytyisi ennen vuotta 2025.

“Paysafe is finally safe to buy”

5 tykkäystä

Ongelma tässä on varmaan se, että kasvua ei näy. :thinking:

“Paysafe is finally safe to buy”
Nice one, InvestorPlace.

4 tykkäystä

Minä olen tämän kanssa jaksanut ihmettellä miksei ole rahastoja omistajana. Nyt taas tuli opetus.

Joku tai jotkut instikat pistää nyt premarketissa lappua raivolla laitaan. Vaihto normaali päivävaihto jo nyt ja mittarissa -30%

3 tykkäystä

Tähän kasvun puuttumisen viittasin tällä “jonka” pitäisi kasvaa.
Kovasti ollaan E-Amerikan markkinoille yritetty puskea. Toivotaan, että sieltä saisi markkinaosuutta kurottua kilpailijoihin.
Yrittääkö sitten hallittua kasvua velkarahalla / yritysostoilla. Koska orgaanisella lannoitteella tämä ei tunnu kasvavan. Nyt lähinnä toivon, että PayPal ostaisin tämän pois kuljeksimasta.

2 tykkäystä

Nyt on niin paha ylilyönti, kuin vain tämän kupongin kanssa voi olla. Markkina-arvo on nyt pren perusteella alempi, mitä se oli kun Blackstone vei tämän yksityiseksi viimeksi. Eli vaikka firman liikevaihto yms on tuossa välissä 2 kertaistunut, pyyhkäistiin se nyt pois. Voi olla, että tämä käy pahimillaan kurkkaamassa alle 4 taalaa tänään.

IB:ssä on nyt jököttänyt kaikki osakkeet lainattavissa jo pidempään ja vieläkään ei ole muutosta tullut, eli halutessaan shortit voisivat nyt tiputtaa tämän ihan mihin vain tänään:

Voi myöskin olla, että isot pojat ovat nyt tavoitteessaan ja tästä voidaan tehdä ostotarjous vaikka 100% preemiolla ja silti oltaisiin vasta spac NAVissa.

4 tykkäystä

Tappiot näköjään kasvanu 147 miljoonan vuoden takaisesta 38 miljoonasta. EBITDA ei kuitenkaan kuin -15% aikaisemmista ennusteista. Selittääkö -30% laskua se, että firman pelätään ihan tosissaan ajautuvan tyyliin konkurssiin? Muuten 3.5 Ev/S on kai tän tyyppiselle yritykselle ihan jees?

1 tykkäys

EV/S on nyt hiukan päälle 2 :smiley:

4 tykkäystä

Tosiaan osaako kukaan esittää valistunutta arvausta, kuinka huolissaan PSFE:n yhteydessä kannattaa olla velkataakasta ja kasvavista tappioista? Kuinka tarkasti johto on linjannut millä yrityksestä tehdään kassavirtapositiivinen ennen kuin velkataakka kasvaa liian kovaksi. Tekisi mieli ottaa positio, mutta en oikein ymmärrä kuinka tappiot vaan kasvaa kasvamistaan.