Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Ei sillä nousulla ollut (taaskaan) jalkoja. Käyköhän tässä niin että lasketaan nyt maltilla se 1-2% ennen 18.30 ja sitten viimeistään vikan kahen tunnin aikana otetaan sellainen mukava -3-5% tauluun niin voidaan maanantaina herätä taas pirteänä punaiseen päivään euroopassa :smiley: Ainakin terminaalissa korot inahtivat eilisen datan jälkeen taas vähän ylöspäin niin kyllä tuon puolesta osakkeiden hinnoittelun adjustoituminen ainakin hitusen alemmas kävisi fundamielessä ihan järkeen. Voidaan tietysti heilua mihin suuntaan vaan lyhyellä aikavälillä.

5 tykkäystä

Odottaisin taas päivän kuitenkin loppuun asti, kuten eilen totesin myös. Ei vielä voi sanoa päivän suunnasta mitään, katsotaan taas päivän päätteeksi päädytäänkö iloisesti plussalla vai vahvasti miinukselle. Pidemmällä aikavälillä tämä päivän sisäinen heilunta nyt ei taas kerro yhtään mitään :smiley:

3 tykkäystä

Toki, vastuutonta spekulointiahan tämä vain on ja viihdykettä :smiley: En itse käytä tai ymmärräkään teknisestä analyysistä juurikaan mitään joten lyhyen aikavälin liikkeistä en osaakaan muuta kuin arvailla.

1 tykkäys

Todellakin. Tais sulkea ath tänään :money_mouth_face:

5 tykkäystä

Jumalauta. Hei jätkät, melkein oli nousupäivä.

:people_hugging:

54 tykkäystä

Itseäni lainaten eiliseltä…

7 tykkäystä
31 tykkäystä

Tämä firma se saa tuntemaan itsensä tyhmäksi. En halua edes laskea paljonko olen hävinnyt tätä keventelemällä ja ostamalla jotain putoavaa puukkoa tilalle. Torstaina posari ja nyt on parissa päivässä noustu 20% ja tehty samalla uusi ATH. Ei tätä käppyrää katsoessa uskoisi, että muut pohjoismaiset teknofirmat ovat keskimäärin puolittuneet vuoden alusta.

17 tykkäystä

Ei ole välttämättä huono idea keventää tässä kohtaa - what goes up, comes down

11 tykkäystä

10 euron kiukaansyöntilive lähestyy. :grimacing:

image

Tosin pelastavatko nämä tyypit Harvian:

ja

:thinking:

18 tykkäystä

Toivottavasti tuo harvia ei sentään alle kympin mene tulee taas valinnan vaikeus mitä heitää salkusta pois kun käy kiusaus liian suureksi🤔

3 tykkäystä

Osingon irtoamispäivä, ei mitään dramaattista.

20 tykkäystä

image

UPM @ATH :clap: :partying_face:

29 tykkäystä

Oli se umpin posari niin jäätävää luettavaa et 40 pitäs olla paperia jos ei nyt ihan markkina häviä taas jalkojen alta. Rahantekokone on käynnissä.

7 tykkäystä

Jos vielä tänään illalla on “täysin paska osake” Hyzonkin vihreellä niin kyllä jonkinlaisia pohjia kolkutellaan jo. Premarket +3% vaikka kohta tulee potkut nassesta.

3 tykkäystä

Juuri oli juttuja kuinka perjantaina oli maksimaalisesti osteltu Putteja jenkeissä. Eipä yllätä että markkina seuraavaksi rullaa nämä karhut… ja juuri kun ovat ehtineet vaihtaa longiksi niin taas porataan. Veivaajat veivaa ja muut voi lähinnä pitää laidoista kiinni ja huutaa “wheeeee!” kun vuoristorata jatkuu.

Edit:

Perjantaina closesta putteja ostaneet lienevät tällä hetkellä hyppimässä kirkuen tästä vuoristoradasta ulos…

image

23 tykkäystä

Afarak palailee ylös, +200% ytd, ei huano.

7 tykkäystä

kuva

kuva

Tällaisenakin rallipäivänä päivänä Tieto on ylpeästi oma itsensä :smiley:

56 tykkäystä

Silloin: image

Ja nyt raketti on lähtenyt osinkodipistä ylöspäin… ainakin jonkin verran.
image

17 tykkäystä

Kanadassa on ilmeisesti jäänyt viikonloppu päälle. Kaikissa seurantalistan lapuissa aneeminen vaihto. Rinnakkaislistatuissa Jenkkien puolella harvinaisen paljon enemmän omistajan vaihdoksia.

2 tykkäystä