Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Amazon on omassa kentässään vähän samassa asemassa kuin Tesla vaikuttaa olevan omassaan. Jos sillä menee huonosti, on kaikilla muillakin mentävä huonosti. Amazonilla heikot näkymät, siis äkkiä BABAt laitaan!

(Kuvassa siis KWEBin graafi eiliseltä ja tältä aamulta)

1 tykkäys

Pitää sympata kaveria kun sillä menee huonosti… koska luonnollisesti merkittävä osa huonosti menneestä kvartaalista on firmasta itsestään riippumatonta ja näin tulee suolaamaan kaikki verrokit myös. Vahvasti yleistävä eikä aina toimi, mutta toimii kuitenkin sen verran isolla prosentilla että markkina kyllä seuraa.

Useimmat firmat eivät vain ole niin isoja että koko maailman indeksit yskähtää, mutta Amazon on niin iso. Onneksi Apple ei pettänyt samaan syssyyn tai tänään olisi oikeasti punaista pitkin katuja.

4 tykkäystä

Bumtsibumitavaratalo.
image
Dead Frog GIFs | Tenor
Pilviraketti.
image
Animated Rocket GIFs | Tenor

10 tykkäystä

Stockmannia kauhoo tällä hetkellä tuulipuvut (minä mukaanlukien!)

Ulkkarit (Smart Money) taas dumppaa kaiken minkä lähtee. Pitäisikö tässä siis katsoa peiliin?

image

15 tykkäystä

Ettei olisi jenkkipojilla Amazon-sympatiseeraus menossa varsinkin jos osari oli vähän pehmoinen ja on vielä PTSD eilisestä Amazon-osarista päällä.

Stocka, tuo suomen Amazon. Tai jotain.

3 tykkäystä

Niin tai sitten on mennyt ohi nuo poistot sun muut. Pelkät luvut näytti sysipaskalta, mutta ottaen huomioon valuuttakurssit ym. niin en tiedä mitä kukaan odotti tuolta q3 raportilta.

Teurastus jatkuu

10 tykkäystä

Onkohan Korkmanilla Stockkaa salkussa :thinking:

20221028_131332

17 tykkäystä

Hyviä järkeilyjä. Itse kuulun älykkyydeltäni yli kahden sigman verran keskiarvon alapuolelle. Siispä Stockmann-strategiani tiivistyy kuvan vasemmanpuoleiseen tekstiin:

image

20 tykkäystä


Kuukaudessa +33% ja reilusti ATH:ssa. Onneksi sain ostettua dipistä.

8 tykkäystä

Oma tarina Bonesupportin kanssa ei mennyt niin hienosti. Ostin huhtikuussa 2021 hintaan 57 sek ja myin lokakuun 2021 dippiin 39 sek. Onneksi oli positio riskin mukainen, vaikka olisihan tuolla näköjään vielä rahaa tehnyt :sweat_smile:

2 tykkäystä

Sen verran rujoa liikettä ollut kaksi päivää, että testiin pieni palautumisrekyyliosto. Ei iso ostos ja perustuu puhtaasti siihen, että noustaisko 5% takaisin sen jälkeen, kun ollaan tultu joku 50%-60% alas kahteen päivään.

edit. Stop-loss kyllä asetettu siten, että about 5% tappioon rajautuu toimeksiantokustannukset huomioiden.

1 tykkäys

Perhanan voxtur, koittaa pilata päivästä toiseen salkun suoritukset… Onneksi on vaunut sen verran pieneksi, että ei estä positiivista.

5 tykkäystä

Ennen loppuhuutokauppaa upottin jo suohon.

9 tykkäystä

Apple keulii 8% oman myyntini jälkeen. En tiennytkään, että minulla on voima liikuttaa S&P 500:sta :rofl:

25 tykkäystä

LeadDeskin kanssa on ollut mielenkiintoinen matka, josta olen toivottavasti oppinut jotain.

Antiin osallistuin ja sitten lisäilin pariin otteeseen, sitten myin päälle 30 eurossa osan pois ja nyt holdailen loppuja. Saa nähdä lisäänkö taas lähiaikoina, mutta se jää nähtäväksi, kun mietin myös Scanfiliä, Quuttia ja Valmettiakin. :slight_smile:

@viljo:kin on pitkään ollut tämän matkassa, välillä ostaen ja myyden. :beers:

image

11 tykkäystä

Itse lähdin Leaddeskiin mukaan vasta reilu viikko sitten. Viime viikolla vielä lisäilin nousuun koska suunta vaikutti hyvälle. Lopettiko iso myyjä myynnit loppuviikosta?

2 tykkäystä

Tässä on analyytikon kommentti:
Q2-tuloksen jälkeen LeadDeskin arvostusta on arviomme mukaan painanut merkittävästi yhtiön kolmanneksi suurimman omistajan (Berenberg Funds, omistus ennen myyntejä 7,7 % osakkeita) aggressiiviset myynnit. Arviomme mukaan omistaja on nyt saanut myytyä noin 43 % osakkeistaan (Lähde: Holdings). Mikäli myynnit odotuksiemme mukaisesti jatkuvat, olisivat ne samalla myyntitahdilla päätöksessä karkeasti tammi-helmikuun vaihteessa. Aggressiiviset myynnit nähdäksemme aiheuttavat osakkeelle mielenkiintoisen erikoistilanteen.

Mutta voi olla, että nuo myynnit ovat menneet odotettua nopeammin. On tässä lyhyessäkin ajassa paljon tapahtunut kurssissa:
image

EDIT:
Tämän unohdin laittaa, mikä löytyy tuosta linkistäkin:
image

8 tykkäystä

Olen useampaan otteeseen täälläkin ihmetellyt Arocellin markkina-arvoa ja osakkeen polkemista.

Narvis on tekstittänyt TJ Anders Hultmanin haastattelun. Käykää lukemassa Arocellin ketjussa.

Antaa erittäin positiivisen ja hyvän kuvan potentiaalista.

Omistan osaketta ja tietenkin haluan nostaa Arocellin näkyvyyttä. Mutta se ei poista sitä tosi asiaa, että yhtiö menee hyvää vauhtia oikeeseen suuntaan.

11 tykkäystä

@Joukkis arocellistä vielä pska maku suussa, kun tuo keissi oli mitä uskomattomin lupa hommien suhteen. Menee varmasti tovi että jengi pääsee yli tuosta surkeasta esityksestä. Allekirjottanut teki 10minuutissa tappiota sen 120k. Iha vaan siks että olivat hakeneet lupaa väärin…

Eiköhän se joskus unohu? :raised_hands:

70 tykkäystä