Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Olin laittamassa samaa että tässä on vanhaa kunnon suurta 2021 kuplamarkkinan juhlatuntua ilmassa kun ostin/myin ketju täyttyy ensin Mallisalkun peesaamisesta ja sitten Embracerin dipin ostamisella.

70 tykkäystä

:smiley:

Fom… tätä me kutsumme Foorumin parviälyksi. Kuten @Verneri_Pulkkinen on sanonut, että täällä sijoittajat fomot… auttavat toisia sijoittajia.

Rakas Hyzon eilen. :slight_smile:
image

16 tykkäystä

Taitaa tulla Embracerin historian kovavaihtoisin päivä. Nyt jo yli 17,2 miljoonaa lappua vaihtanut omistajaa.

7 tykkäystä

Aloittivatko Instikat ja iso raha tämän vuoden veromyynnit Embracerilla ja jo nyt? :grinning:

2 tykkäystä

Joo mutku tällä kertaa tilanne on ihan eri kun Hyzonin ja muiden kanssa :crazy_face: :sweden:

12 tykkäystä

Uskaltaako @Sijoittaja-alokas väittää ettei tekisi mieli hypätä Embracer bingoon mukaan? Ymmärrän että olet Hyzonoinut ison kasan rahaa fomotellessa, mutta… :smiley: :smiley:

13 tykkäystä

Minunkin tekisi mieli ostaa lisää Embraceria, mutta yleisesti niin heikon oloinen sentimentti tänään, ettei uskalla. Jos sitten lähiviikkoina.

3 tykkäystä

Sai sielä joku veromyyntinsä tehtyä. Helposti Ruotsin vaihdetuin lappu tänään.


image

22 tykkäystä

Jaa-a, odotin Kamuxin olevan huutarissa erilaisissa luvuissa. Vielä toistaiseksi about eilisen päätöslukemissa…

Koska markkina oli jo hinnoitellut heikon osarin aika pitkälle hintaan.

Kun aukeaa, kasa tuulipukuja kaataa veivausmielessä kaiken laitaan ja dipataan.

Dipin syvyys riippuu siitä miten paljon noita veivaajia on ja paukkuuko huonosti suunniteltuja stoppareita miten paljon, sitten haaskalinnut kerää halvat laput ja käännöksen jälkeen FOMO-porukka ostaa ylöspäin taas.

15-30min sisään nähdään mihin oikeasti asettuu.

Edit: Taitavat veivaajat jäädä nuolemaan näppejään kun huutari painaa suoraan sinne vitosen nurkille ennen avausta.

4 tykkäystä

En tiedä miksi niin kovasti panikoidaan Kamuxin tulosta? Edelleen odottavat pääsevänsä aiemmin ilmoittamaansa haarukkaan, toki alapäähän. Mutta jos joku odotti, että yläosaan ylletään, ei kenties ole seurannut markkinaa tai lukenut uutisia :slight_smile:

Toki paperilla heikko tulos, mutta niin on ollut markkinakin. Odotan lievästi jopa positiivista sulkua, ja mahdan tankkailla lappua.

Harvia ottaa kisaa Kamuxin kanssa kumpi dippaa enemmän kun paniikkia ilmassa. Hei, se oli Kamuxin osari, ei Harvian… :smiley:

4 tykkäystä

Harviahan on jo useamman kerran dipannut Kamuxin mukana. Kai se sitten tosiaan pitää paikkaansa, että autoja tarvitaan siihen, jotta ne kiukaan saa kaupasta kotiin ja kun autokauppa hyytyy, niin Harvia pulkkailee :slight_smile:

18 tykkäystä

Ei meinannut Kamux pompata kun jollain oli Dansken suunnalta hirveän kokoinen jäävuoritoimeksianto 4,9 eurossa. Kymmeniä tuhansia lappuja paukutti ulos.

Oma pilkki ei valitettavasti napannut, liian ahneesti laitoin liian alas… no, katsellaan.

NONnerot kyllä ottaneet vahvaa koppia tänään

6 tykkäystä

Ei Kamuxin markkinareaktiossa toistaiseksi mitään paniikkia näy. Mielestäni markkinareaktio on jäänyt toistaiseksi yllättävän lieväksi. Ei ole mielestäni kauhean lupaavaa, että nonnerot yrittää kauhoa yksin dippiä kiinni ja muut on enemmänkin myyntilaidalla.

5 tykkäystä

Näyttäisi Kamux rauhoittuvan vitosen nurkille, aika lailla odotetusti, tosin yleistasolla markkina näyttäisi olevan taas hitusen punainen, joten seuraillaan miten valuu päivän mittaan, jos vielä ulkit myyvät tuonne omaan pilkkirajaan (joka on jossain päivän pohjien alapuolella, mutta tarkka paikka jätettäköön mysteeriksi ettei porukka fronttaa ja jää oma saalis sivu suun)

3 tykkäystä

Harvian -5.5% osoittaa jo vähän enemmän paniikkia. Uutiset ja reaktio oli jo eilen.

7 tykkäystä

Moni kasuaalimpi sijoittaja lukenut uutiset vasta illalla tai tänä aamuna. Usein jos tulee myöhään iltapäivällä joku markkinauutinen, suurin osa reaktiosta on vasta seuraavana aamuna. Itse en kyllä ihan tällaista myyntiaaltoa odottanut, muuten olisin veivannut :smiley:

2 tykkäystä

Nämä tilastot ovat kohta salaisia? Eikö näin ollut.

2 tykkäystä

Näin tapahtuu 1. joulukuuta alkaen. Ikävä kyllä.

3 tykkäystä