Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

image

Ruotsista on tullut paljon menestyksekkäitä firmoja. Ei tosin omaan salkkuun.

Sweden The GIF - Sweden The World GIFs

26 tykkäystä

image

Let’s go Lembööle!
image

35 tykkäystä

Ilmeisesti Caverionit on nyt löytäneet uudet omistajansa, kun eilen vaihtoa oli sen 123 m€ ja tänään päästy juuri ja juuri millin yli :sweat_smile:

Hyvinpä tippuu

image

Mutta eipä mitään. Olinkin jo useamman kuukauden odotellut, että tämä juna tulisi vielä hakemaan minut takaisin kyytiin. Ja tulihan se :slight_smile:.

image

30 tykkäystä

En löytänyt mitään uutista, joka selittäisi UPM:n laskun, joten oli pakko itsekin napata lisäsiivu :slight_smile:

1 tykkäys

En mäkään muuta huomannut kuin SE:n yt-neuvottelut (joka ei kyllä SE:n kurssiin paljoa ole vaikuttanut :smile:, joten tuskin UPM:nkään)

2 tykkäystä

UBS analyst Andrew Jones downgraded UPM-Kymmene to Sell from Neutral with a EUR 31.40 price target. The analyst believes paper prices are approaching an “imminent correction” and views UPM-Kymmene’s valuation as “elevated.”

10 tykkäystä

Miksi UPM on lasketellut tänään?

1 tykkäys

Mielestäni ylireagointi UPM tänään.

Helmikuun 2. päivä tulee vuosiraportti ja tulisko ensi viikolla jopa jo ennakkotietoja. Sähköstä ainakin saatu Q4 huippuhintaa.

Jos jenkit kääntäskin plussalle ni UPM:stä vois irrota tänään vielä päivän sisäisestikin hyvät voitot.

6 tykkäystä

Ei taida tulla ennakkotietoja kun ainoa ohjeistus on, että ´22 tulos kasvaa vuodentakaisesta ja sitä tuskin syytä muuttaa.

2 tykkäystä

Paitsi jos tulos kasvaa merkittävästi :grinning:

2 tykkäystä

Outokumpu rikkonut vastustason viiden euron alapuolella, jossa marraskuun alusta saakka pyörinyt. Saa nähdä mihin tästä pompsahtaa.

7 tykkäystä

Oroco ketjussa sen verran paljon tervettä haastoa että joku foorumilainen miettii riskejä uusiksi ja myyntiin tullut isompi mälli osakkeita?

4 tykkäystä

Nyt sitten katsellaan vierestä :rocket::face_with_spiral_eyes:

34 tykkäystä

Hassua kun ennen tuota hyvää inflaatiokehitystä ja pankkien earningsejä nousi salkku tasaisesti. Nyt sitten hyvän inflaatiokehityksen uutisen ja pankkien positiivisten earningsien jälkeen on punaista täynnä :smiley:

4 tykkäystä

Olettaen, että välitön lähihistoria on tae tulevasta, saa vuoden ensimmäiset 10 pörssipäivää ekstrapoloida koko loppuvuodelle. Joka päivä ollut keskimäärin noin 1 prosentti nousua. Tänä vuonna siis odotettavissa 12x salkku. Nevöstoptömädnes! :partying_face:

:rocket::rocket::rocket::rocket::first_quarter_moon_with_face:

28 tykkäystä

Ehang nyt +21% enää ei hirveitä puutu omilleen pääsystä:bangbang::sweat_smile::sweat_smile:

7 tykkäystä

Raketti lähti nousuun! :canada:
image
Were-going-to-win GIFs - Get the best GIF on GIPHY

29 tykkäystä

Ottamatta ollenkaan kantaa siihen onko OCO hyvä vai huono case, niin on aika ikävää jos joku tekee osto/myynti päätöksensä jonkun täysin randomin kommenttien perusteella. Oli hyviä kommentteja ei siinä mitään. :blush:

10 tykkäystä

Ei mitään sellaista mitä ei olisi jo käsitelty ketjussa, jos viitsisi vähän tutustua aiheeseen. Voihan sitä mutuilla loputtomiin mikä on todennäköisyys, että kartelli unohtaa huumehommat, antaa Silviolle ja Diegolle kuokat käteen ja lähtee kaivamaan tätä aarretta maasta. Löysin myös esim. uhanalaisen sammakkolajin joka asuu joen läheisyydessä, ja voisin spekuloida milloin joku luonnonsuojelija keksii alkaa vastustamaan yritystä. Orocon kurssi heiluu prosentteja päivittäin niin kaipa nämä heilahtelut kiinnostaa treidaajia, itse yritän hahmottaa kokonaisuutta. Sisäpiirin ostot myynnit asia erikseen.

6 tykkäystä