Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Mjeh… pieni tarina sopisi tähän menneisyydestä. Kavereideni kanssa baarista lähdettiin useimmiten ilman naisseuraa kämpille ja jääkaapille. Jääkaapista sinappituubi ja makkarapaketti kädessä tokaistiin aina samat sanat “makkara ei petä ei jätä”. Voxtur ei petä ei jätä :+1:t2::laughing:

31 tykkäystä

22 tuntia sitten:

Nyt:

image

Ihan suhteellinen nopeaa tilanteen muuttumista. :smiley:

29 tykkäystä

Oliko tuo Voxtur Anal… ihan vahinko tuohon kuvaan? :grin:

33 tykkäystä

Kappas, Deep-south Resources nousi takaisin 0,1CAD yläpuolelle.

14 tykkäystä

Ei tullut Inderesiin osinkodippiä… Kun omien ostot alkaa, niin saavat hakea aika korkealta laidasta, jos pörssistä aikovat ostaa…

Kannatan. :smiley:

image

11 tykkäystä

Voi helvetti tota Kempowerin posaria, olin miettimässä että tekiskö eka aamupalaa vai Kempowerin lisäyksen ja silloin losahtaa. Aion valittaa tästä vielä jos keksin että minne.

25 tykkäystä

Itsellähän oli Caverioniin aikeissa avata positio muutamalla kympillä ennen ostotarjouksia… Pitemmän aikaa oman analyysin kautta käypää hintaa arvioin. Voin kertoa, että tuli olemaan viimeinen kerta kun lyön jonkun hankintarajan lukkoon osakkeella :slight_smile:

Ajatuksissa oli eilen aamusta ostaa Indeä osinkodipistä ja myydä Kempparia. Onneksi myöhästyin aamun pikadipistä, niin siirrot jäi tekemättä… :slight_smile:

Nordea… kyllä se sieltä.

27 tykkäystä

UPMstä irtoaa osinko… päivittäin? :face_with_hand_over_mouth:

28 tykkäystä

Ei voi kyllä kuin vaan taputtaa Kempowerille tässä kohtaa ja aikaisin sijoittaneille.

On se.

On se sellane.

Clapping Hands Round Of Applause Leonardo Dicaprio GIF | GIFDB.com

34 tykkäystä

Dr. Martens osake vajaa 10% nousussa ja uutisissa 3. tulosvaroitus 5kk sisään, jos nyt oikein UK taloussivuja osasin tavata. Aikamoista, vai luinko aivan väärin. Ehkä pahempaa oli ladottu kurssiin?

2 tykkäystä

Löytyykö tämän päivän Nordean kurssin nousulle jotakin selvää syytä?

1 tykkäys

Isojen Jenkkipankkien positiiviset tulosyllärit? “Pankit ovat taas in”?

30 tykkäystä

Heräsin just yövuoron jälkeen. Ainakin TOISTAISEKSI näyttää siltä, että pikkuruisen salkkuni ylivoimaisesti suurin osakepoimintani on ollut luottamuksen arvoinen.

Tähän uskon, luotan ja tämä on päivä- ja yöunieni kohde😄 Teen samalla aloittelijan virheitä. Tai sitten maksan oppirahoja väärään suuntaan. Ei saisi rakastua. Yksittäisen osakkeen paino salkussa järjetön. Aivan sama. Antaa mennä vaan. Pikku hiljaa ostellut lisää kevään punaisina päivinä. Eilen viimeksi.

Nautin nyt hetken tästä ohi kiitävästä hetkestä❤️ Paskat se mikään ohi kiitävä ole, uusi Nokia se on🔥

36 tykkäystä

kuva

E: Viittasin tällä vielä Nordean korrelointiin jenkkipankkien pos. Tuloksiin. Jotenkin vaikutti ilmaiselta lounaalta.

7 tykkäystä

No olisihan se ollut teoriassa mahdollista että JP Morgan olisi unohtanut miten vääntää rahaa. Tai että markkinaodotukset olisi vahingossa viritetty liian ylös.

:upside_down_face:

Edit: Näin nuo markkinat toimivat. Jenkeissä pankkien indeksit pomppaa ylös, maailmalla pankkien kurssit seuraa perässä… Yksi iso pankki pärjää hyvin, niin kaikki kaverit saa apuja.

Toimi myös toiseen suuntaan. Jenkeissä SVB konkkaan niin Nordea oli monta päivää alekorissa. Pankki = pankki, samaa seuraa, yhtä lailla konkkakypsä selvästi :smiley:

10 tykkäystä

Näiden onnistumisien kohdalla pään pitää kestää raketointia.

Nimimerkillä QT 24€->149.9€ viimeinen myynti. Vähän enemmänkin olisi saanut.

Toisin kuin QT taitaa osakekurssin raketointia perustua muuhunkin kuin Fed BRRR politiikkaan ja nollakorkoihin, riskit alaspäin lienee jossain muualla. Oma vinkki, tee exit suunnitelma Exit suunnitelma hyvissä ajoin!

Onnea hyvästä onnistumisesta!

25 tykkäystä

Lucky you. Itse ostin ensimmäiset v 2022, hintaan 8,98. Usko nousuun loppui 17,90€ kohdalla kun ajattelin että nousu oli tässä ja kohta luiskahtaa, myin pois. Noh, jälkiviisautta ja oppia jäi voiton lisäksi, olisihan tuosta isommatkin voitot holdilla saanut.

2 tykkäystä