Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Ironisesti tuo oli juuri se hetki, jolloin kurssi piikkasi. Kyyti ollut kylmähköä sen jäljeen. :laughing:

Toki myös Onvestin myynnit tuomittiin suureksi virheeksi jostain tasolta 54 (allekirjoittanut mukana joukossa). :flushed:

13 tykkäystä

Kamuxin annista on aikaa kohta 5v ja Silloin osakkeen arvoksi muodostui 7,20 €. Tekisi melkein mieli sanoa että tässä on ehkä pörssin halvimpia kasvuyhtiötä tällä hetkellä. Jos autokauppa vetää myös muutaman vuoden kuluttua ja Kamux pysyy kärkipaikalla niin Tämä voi olla todella hyvä sijoitus.

33 tykkäystä

Jaahas Tieto tullut päivässä tonttiin -10% hyvän osarin ja hyvien näkymien siivittämänä. Missäköhän oltaisiin jos olisi tullut huono osari? P/e on kohta alle 9 ja osinko 6,5% paikkeilla, mutta näemmä tämä on edelleen törkeän ylihinnoiteltu ja joidenkin on saatava laput pihalle :grin:

17 tykkäystä

Taustalla saattaa olla esim Tieto-Evryn jatkuvat “kertaluontoiset” poistot, Tieto-evry myös ilmoitti kasvun olleen orgaanisesti 5%, noh. Liikevaihto tasolla koko kasvu oli 3% eli jää tod.näk palkka inflaation ja muun inflaation alle, eli reaalinen liikevaihto laski?

Poistot olivat myös nousussa, toki täytyy huomata Ukrainan vaikutus…
Luulen että jokin konffa puhelussa rasahti sijoittajien korviin, sitä ennen kurssi oli vakaa. En ole tuota puhelua kuunnellut.

4 tykkäystä

Puuilo oli päälle 9€ viimeisimmän raportin jälkeen, nyt -30% vaikka yhtiö ei ole uutisoinut mitään. Aikamoinen ylilyönti ehkä Tokmannin takia. Puuilo suorittaa kuitenkin ihan eri marginaaleilla ja pidän tätä loistavana ostopaikkana.

8 tykkäystä

Olen todella ihmeissäni Tiedon syväkyykystä osarin jälkeen. Meni hetki ennen kuin joku tajusi jotain ja 24h se otti, että 9% höylättiin pois. Varmaan joku tulosraportin oikolukukurssi tarvitaan, kun ei tämä nyt niin surullinen ollut.

7 tykkäystä

En katsonut osarin jälkeen tullutta konferenssipuhelua, mutta ehkä puhelussa tuli jotain “tummia pilviä” selittäisi viiveen osarin ja laskun välillä.

Jpp, niin minäkin pidän hyvänä ostopaikkana, tänään ostinkin jo.

1 tykkäys

Jenkeissä kyllä pienempien bumtsibum-lafkojen kurssit heiluu siihen malliin että onkohan jonkun ison pelurin puhelimeen tullut soitto Mr. Marginilta. Ja jos pelimerkit on loppu niin sitten menee ko. pelurin repusta kaikki yli laidan.

2 tykkäystä
42 tykkäystä

Remedykin nyt sen hintainen, että aikaisemmin noilta tasoilta alle 30€ kannatti ostaa, mutta nyt ei tiedä yhtään, mistä pohjat löytyy :smiling_face_with_tear: Sama monen muun omalla seurantalistalla olevan kohdalla

6 tykkäystä

Oliskohan sittenkin pohjat kestäneet, edellisen syväkyykyn S&P 500 4060 kesti ainakin toistaiseksi. Ja sitten pompataan…

Potentiaalinen “ämpärin vieressä dippiä” päivä ainakin lyhyemmällä aikavälillä? Voi kun olisi sitä käteistä :smiley:

12 tykkäystä

Onneksi isot ostot Remedyä tuli tehtyä jo päälle 40€ hintaan, eli ihan vääriin aikoihin :disappointed_relieved::sweat_smile:

Ja samaan ajoitusmiinaan astuin monen muun firman kohdalla viime vuoden lopulla.

21 tykkäystä

Robitin kurssi on porautunut kyllä syvälle. Kohta ollaan jo samalla tasolla kuin sjöholmin lisättyä omistustaan muutama vuosi sitten.

Sedana is trading at SEK 30.3, and the base case is SEK 101 (lowered from SEK 112). It scores 4 in People, 4 in Business, and 2 in Financials. It is well-capitalized with a net debt of almost -780m, which is important for investors in shakier market conditions. It is set to achieve profitability in 2024E.

Tässä on sitä Redeye logiikkaa. Base caseen matkaa +233.33% ja looginen valinta on myydä.

32 tykkäystä

Redari heitti myös Smart Eyen laitaan. Onneks en ikinä fomoillut foorumilla keskustelluista redarin poiminnoista.

21 tykkäystä

Vety-laput ovat pikaisen helmikuun renesanssin jälkeen taas ydinjätettä ja lähes kaikista on nousut otettu pois, osasta vähän isommalla kauhalla. Viimeisempänä epäonnistujana Bloom, joka otti tänään parhaimmillaan yli -20% tauluun.

Huono heti laittaa huono osari pihalle.

5 tykkäystä

On kyllä melkoista touhua. Tavoitehinnat pyöri vaikka kuinka kauan yli 100% nousuvarassa. Sitten yhtäkkiä vaan laput pihalle mallisalkusta ja analyytikolta. Just tuli päivitys, jossa tavoitehinta on 235 SEK eli erittäin selkeä ostosuositus. Jos olisin maksava asiakas niin tilaus loppuisi välittömästi kun näkee tuollaisen puuhastelun. Ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta.

Oma myynti näyttää olleen 205 SEK:n tienoilla elokuussa. YTD kevyt -64%. Onneksi sain sentään hävitä rahani muihin firmoihin. :smiley:.

57 tykkäystä

Unum teki kelpo tuloksen, ja näyttää kelpaavan markkinoille!

4 tykkäystä

Tulevat 12-vuoden vuosituotot eivät vaikuta kovin mahtaville, jos aiemmasta on mitään opittavissa:

Lähde: Repricing a Market Priced for Zero - Hussman Funds