Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Arvopaperi otsikoi tyylilleen uskollisesti: Nordea ja QT syöksyssä. Uutinen tehty hetkestä, jolloin QT mulkkasi heti aukeamisen jälkeen alhaalla.

Onnea vaan niille, jotka heittivät QT:nsä 126 eurolla mäkeen. Nyt kurssi 130. Jos sillä myynnillä saavutti mielenrauhan, niin kaikkihan on hyvin. Mutta ei tällaisella dumppaussijoitussysteemillä taskurahaa itselleen tienaa.

18 tykkäystä

Tämä Black Friday alkaa näyttää varsin hyvältä ajankohdalta tehdä ostoksia.

Nyt vaan odottelua, kunnes NYSE aukeaa :slight_smile:

4 tykkäystä

Näissä laskuissa ehkä huvittavinta sinällään on se, että koronahyötyjät laskevat myös kovaa. Jos nyt katsoo missä hinnoissa Rapala ja Remedy vaikka ovat, niin tuo voittojen kotiuttaminenhan vaikuttaa ihan hyvältä selitykseltä. Luulisi että kun sinne ravintolaankaan ei pääse niin mietitään muuta tekemistä :slight_smile: Orthexia saa kanssa jo aika kivaan hintaan, eikä ne muovikipot nyt ensimmäisten joukossa ole mistä tingitään hintojen noustessa, on se nyt helpompi miettiä jättääkö vaikka sen Harvian (kiramin) paljun ostamatta :slight_smile:

8 tykkäystä

Okei, maailma tuhoutuu ja pörssit syöksyy mutta

Taisi eilinen lasku olla jo tarpeeksi :smiley:

16 tykkäystä

EVO menee niin kovaa vastavirtaan että Nordnetin graafi ei pysy perässä :sweat_smile:

6 tykkäystä

Koronan lisäksi ainakin Aasialaisten / Kiinalaisten firmojen tämän päiväiseen romahdukseen oman mausteensa tuo se, että (vastavedoksi USA:n tuoreimmalle itkupotkuraivarille, joka kohdistui US listattuihin kiinalaisiin firmoihin) CCP on “pyytänyt” DIDIä vetäytymään NYSEstä.

1 tykkäys

Nordnetin graafit ei kokemukseni mukaan pysy yleensäkään perässä.

4 tykkäystä

Hmmm, mihinköhän suuntaan Alibaba menee tänään :smiley:

Nurinkurin päivät jatkuvat, kun tämäkin möyrijä on plussalla tällaisena päivänä. Ilmeisesti siellä jo kiivaasti odotetaan maailman sulkeutuvan koteihinsa pelaamaan :smiley:

5 tykkäystä

Rapeat -4.7 % tällä hetkellä @ HK.

4 tykkäystä
1 tykkäys

EVO:lla ensimmäisen tunnin aikana poikkeuksellisen kova noin 1,2 miljoonan osakkeen vaihto. Ja ostopaine ylöspäin, nyt 3-4 prosentin nousussa.

Lupaavalta näyttää loppupäivää ajatellen, ABG:llä ja muilla tullee päivän mittaan tarve sulkea shorttejaan. ABG on siis firma, jossa EVO:n pääkriitikko Moberg on analyytikkona. Ja ABG harrastaa aika ajoin osakkeiden lyttäystä/shorttauksella seurauksista hyötymistä.

7 tykkäystä

Panikointipäivä tulee ainakin loistavaan väliin, kun Nordnet tarjoaa tänään ilmaiset kaupat jenkkeihin. Toivottavasti sielläkin avataan reiluun laskuun.

EVO näyttää tänään mitä tapahtuu, kun panikoitiin eilen ilman järkevää syytä.

10 tykkäystä

Eipä ole muuten vähään aikaan näkynyt VIXissä tällaisia pomppuja:
Näyttökuva 2021-11-26 kello 11.20.29

11 tykkäystä

Ei tuo nyt vielä mitään kummempia näytä kun ollaan vielä 400 SEK alempana kuin viikko sitten ja 170 SEK alempana mitä ennen eilistä laskua. Suunta on toki hyvä, mutta eihän tämä ole toipunut minkään vertaa.

Toki jos olisi tehnyt eilen ensimmäiset ostonsa niin tilanne olisi ihan ok, mutta tällaisen -30% viikon jälkeen ei alle 2% päivänousut paljoa lämmitä :smiley:

19 tykkäystä

Hyzonin pre-marketti näyttää kyllä hyvältä, vasta -11.4%!

18 tykkäystä

Mitätön vaihto, 508kpl. Ei kannata hätäillä.

5 tykkäystä

Taitaa “reilu lasku” olla tänään avauksessa vähättelyä :smiley:

kuva

Ei kovin paljon huonompaan saumaan noi koronauutiset olisi voineet osua, kun eilen jenkkilä kiinni ja tänäänkin vain 3,5t auki ennen vkl. Saattaapi olla, että nähdään tosiaan vuoden kovin sell off.

12 tykkäystä

Kävin myös läpi omien Ameriikan bumpsibummien pre-market noteerauksia. Juu, Hyzonin vaihto on olematon tässä vaiheessa, mutta voitaneen jo turvallisesti todeta, että tästä ei tuu erityisen loistava päivä esimerkiksi vety-yhtiöille. Oikeastaan kaikkea muuta.

Täähän on tältä osin kuin helmi-maaliskuu 2021, jonnet ei muista. Ei muuta kuin hymyä huuleen!

27 tykkäystä

DAX40 kaikki tukevasti punaisella paitsi Merck, Zalando ja Delivery Hero. Markkina siis olettaa ihmisten taas jatkossa tilaavan vaatteet ja ruoat netistä ja vähän lääkitsevän itseään, mutta kaikki muu on turhaa.

7 tykkäystä