Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

Jotkut on kääntyneet seurakuntani jäseneksi Kemppiuskovaisten lahkoon :laughing:

Tervetuloa,
Ylipappi Suppis

(Ps. Saabismi on sairaus. Lääkkeeksi päivittäinen uusi Ath 787,40kr)

21 tykkäystä


Kun ostat dipin, mutta dippi keeps on dipping…

63 tykkäystä

Ihan selkee: osinko kuitenkin nousee sen 0,02€

Kun verrataan Kempowerin eiliseen kurssireaktioon, niin faktaa on, että en ehkä koskaan tule ymmärtämään markkinoita.

3 tykkäystä

Onpahan taas pörssipäivä. Mun salkussa suurin nousija on tänään ollut Bokusgruppen AB (publ) +9.51% ja suurin laskija Marimekko -12.98%.

1 tykkäys

En tunne Kempoweria, mutta Revenion kohdalla odottaa yritysosto. AInoastaan ajankohta on epäselvä, ovat kertoneet etsivänsä sopivaa kohdetta jo pitkään ja kassaa löytyy siihen. Kohteiden arvostustaso on vain ollut liian korkea tähän asti. Lisäksi optimistiset olettavat kasvun voimistuvan ensi vuonna, siitä voi toki olla erilaisia mielipiteitä.

2 tykkäystä

Joudun olemaan eri mieltä. En seuraa muita analyysifirmoja, mutta tulos jäi jokaisella rivillä Inderesin ennusteista ja näkymätkin ovat odotettua heikommat. Kurssireaktion perusteella jäätiin aika pahasti myös markkinan odotuksista. Inderesin tavoitehinta oli ennen osaria 12,5€ ja suositus Vähennä. Luvassa on “reippaita” ennusteleikkauksia ainakin tälle vuodelle. Kyllä tämä osari oli selkeä pettymys ja valitettavan kaukana odotetusta.

9 tykkäystä

Waaaaaait for it:

12 tykkäystä

On tämä kyllä sellainen veijari. Ennätys_tulos. ATH-lukemat.

6 tykkäystä

Samaan aikaan kun Embracer ja Betsson kyntävät, erittäin kireästi arvostettu Fortnox jatkaa koilliseen:

image

7 tykkäystä

Ei helvetti, ajattelin aluksi tankata lisää, mutta nyt pitääkin päivittää ostoslistaa näillä:


43 tykkäystä

Ei ihan näin synkkä saa olla. Mitään ei ole vielä menetetty ennen kun myy tai firma menee konkkaan. Eiköhän tämä Embracer konkkaan vielä päädy :smiley: Taidan itse holdailla piruuttani nollaan asti. Onneksi ei ole kovin suuri prosentti salkusta ja koko ajan paino pienenee ihan luonnostaan. Hirveä kasa paskaa koko firma ja on kyllä hyvä opetus itselleni ettei pidä sekaantua mihinkään mitä ei paremmin ymmärrä.

22 tykkäystä

Vanha kunnon Glaston (puukko selässä) hyvässä tikissä tilinpäätöksen jälkeen…katsoin maestron (Eki-setä) haastattelevan uutta toimaria web-infossa ja ihan pirteän oloinen on tämä uusi [väliaikainen] toimari (oma ensivaikutelma). :+1::money_mouth_face:

Edit: Eki-setä varmaan joutui laittamaan nitron kielen alle eilen kun kauhisteli iltapäivän kurssikäppyrää, joka ylitti aiemman tavoitehinnan (0,8 EUR), ja jota ei ole tapahtunut miltei koskaan. :face_with_peeking_eye:

7 tykkäystä

eilen sai hyvin pohjilta kauhottua. Tulevaisuus on sitten taas toinen tarina.

3 tykkäystä

Inderesin osakelistauksen kärjessä kurssinousupotentiaalin osalta tähän viikkon lähdettäessä olleet Kempower ja Starbreeze molemmat osareiden julkaisupäivinä vähintään noin -20 % tauluun (edit. Starbreeze enää noin -18 % ja Kempowerkin tänään ottanut rekyyliä). Kolmen kärjestä vielä Media and Gamesin osari jäljellä kuun lopussa ja tässä itselläkin ropoja pelissä, ainakin vielä… :eyes:

3 tykkäystä

Mitä toi firma tekee ja varsinkin, mitkä tekijät sai sinut sijoittamaan siihen?

Taitaa “rikastusmisstrategia” Embracerin tapauksessa mennä uusiksi tässä kuten niin moni muukin salkkuni lappu. Olen katsellut varmaan puolisen vuotta miten osake on seilannut 20-30 kruunun välimaastossa - tekemättä mitään, “kun nouseehan se vielä ainakin 60 kruunuun…ehkä jopa 200 kruunuun!!” :smiley:

No, tuossa viimeksi kun tankkasin 20 kruunun korvilla niin ajattelin, että ehkä otan voitot kotiin itsekin, kun seuraavan kerran ollaan 30 kruunun tasolla. Noh - nyt näyttää siltä, että 20 kruunua (oma keskiostohinta) on yhtiön uusi vastustaso, ja sen yli ei enää varmaankaan mennä ellei yhtiön suunta todella muutu. Eikä se taida tästä muuttua. Konkkaa kohden taitaa olla matkalla. Varaudun henkisesti myymään tappiolla… :poop:

5 tykkäystä

Taitaa nykyisin olla ”dipin” ostajat vähissä. Muistan kun pari vuotta sitten moni panosti raskaasti tähän. Nyt jos ostaa, niin kohta tämä voi olla 10 sek jne….

Edit:

6 tykkäystä


Joko tänään Forza ponnistais plussapäivän alle :thinking: Toki tyypilliseen tapaan varmaan päivän päätteeksi ollaan taas miinuksella…

12 tykkäystä

image

24 tykkäystä

Prkl ku ei riittänyt enää kantti lisätä aamun miinuksilta tätä. Hieno ponnistus. Josko se latu tästä aukeis kohti ja yli 40sek.

7 tykkäystä