Nexstim - Aivostimulaatiolla maailmanvalloitukseen

Tuli ihan mielenkiinnosta katsottua myös Google Trendsistä että millaista kiinnostusta TMS saa maailmalla ja melko vahva trendi on myös Googlen puolella. Tällä hetkellä ollaan ATH:ssa kiinnostuksen osalta ja trendi on ollut edelliset 4 vuotta jatkuvasti ylöspäin.

Mielenkiintoinen tuota omaa ajatusta tukeva asia oli myös se että tuo aihe “TMS Therapy Near Me” on myös breakoutissa → ihmiset haluavat päästä TMS hoitoon lähelle itseään varmasti suurelta osin sen takia että hoitojakso sisältää niin monta käyntiä. Tämä osaltaan tulee johtamaan siihen että laitteita täytyy myös saada laajemmin käyttöön eri kaupunkeihin ja hoitomuodon tunnettuuden yleistyessä kysyntä laitteille tulee varmasti vahvistumaan eksponentiaalisesti.

Oliko Nexstimillä jo hallussa Australian markkina? Siellä näyttäisi olevan kovin kiinnostus TMS:ää kohtaan.

14 tykkäystä

Tasaista tahtia puksuttaa alaspäin osake. Onkin mielenkiintoista kuun vaihteessa nähdä, että ovatko pankit jatkaneet myyntiä ja ketkä ovat hankkineet lisää.

1 tykkäys

Jotain uskoa tähän on saatu kun nyt tulee Nordnetin puolelta lainoitusastetta peräti 10%. Ei ole kauankaan kun kyselin tätä asiaa ja vastaus oli kielteinen.

11 tykkäystä

Suuri Europpalainen pankki myi helmikuussa noin 50 000 osaketta. Myymättömiä jäi vielä hieman alle 400 000 osaketta ja niitä nyt on ilmeisestä koko maaliskuun ajan dumpattu hinnalla millä hyvänsä.
Mikä on heidän motivaationsa myydä, sitä ei taida muut tietää kuin he itse? Oliko tuotto-odotukset liian korkealle vai pitkään jatkunut Nextimin paikallaan polkeminenko lie säikäyttänyt. Myymistä heillä riittää vielä pitkälle kevääseen ja varmasti hintakin tulee putoamaan lisää suuren tarjonnan vuoksi. Se hyvä puoli on kuitenkin nähty, että isotkin tarjolle tulevat määrät löytävät nopeasti uudet omistajat. Katsotaan sitten kahden viikon kuluttua kenenkä huomaan City Bankn osakkeet ovat siirtyneet.

6 tykkäystä

Nexstimiä lyödään kuin vierasta sikaa pörssissä😒. 15% tultu taas kuukaudessa alas ja vuodessa 40%.

Välillä olis kyllä kiva mennä toiseenkin suuntaan, perin hiljaista on ollut. Vähän menee tylsäksi tämän seuraaminen.

6 tykkäystä

Tällä on ollut kyllä aikamoinen tämä pulkkamäki, saa nähdä pysähtyykö edes 2€ jos tämä iso pankki jatkaa lappujen myyntiä. Tuotteet on ilmeisen hyviä ja aina välillä saadaan kauppauutisiakin mutta viimeisinkään uutinen ei nostanut enään kurssia ollenkaan vaan lasku on jatkunut tasaisesti. Joko tässä anti on edessä vai kuinka tästä voitaisiin nousta?

1 tykkäys

Vaikuttaako osakkeen hinta suoraan firman kassaan, vai miksi tästä kurssilaskusta aiheutuisi tämä paljon puhuttu anti?

10 tykkäystä

Anti saattaisi jopa laskea kurssia lisää: useinhan kyse on nykyomistajien osuuksien dilutaatiosta.

Kuinka voitaisiin nousta? Miten olisi uusien kauppojen tasainen virta, ylläpitotöiden ja huoltolisenssien kasvu ja oikein mitoitetut tuotekehitys- ja myyntiorganisaatiot tuloihin nähden.

Kannattaa muistaa, että nexstim on pieni ja kilpailee paikastaan omassa markkinassaan. Veikkaan että aikaa kuluu aseman vakiinnuttamiseen. Toivon että kurssikin nousee pysyvästi liiketoiminnan vahvuuden vuoksi eikä spekulaatioiden vuoksi sitten joskus ja ilman anteja: kurssinousua odotellessa Taavetti vain istuu kärsivällisesti kyydissä.

4 tykkäystä

“Miten olisi uusien kauppojen tasainen virta, ylläpitotöiden ja huoltolisenssien kasvu ja oikein mitoitetut tuotekehitys- ja myyntiorganisaatiot tuloihin nähden.” Tämä on nyt itsestään selvää mutta miten niitä kauppoja saataisiin niin että niitä tulisi tasaisemmin eikä painottuen loppuvuoteen. Siinäpä on Nextimillä tekemistä. Laput pysyy vielä salkussa kun firmalla näkisin olevan kuitenkin potentiaalia menestykseenkin.

3 tykkäystä

Nexstim on tosiaan vielä pieni tekijä markkinassa ja joutuu varmasti taistelemaan kovasti oman markkinaosuuden säilyttämisestä ja kasvattamisesta. Positiivistä on se että tuo markkina on lähtenyt kasvamaan tasaisen varmasti ja omasta markkinaosuudestaan kiinni pitämälläkin Nexstim kasvaa. Markkinan kasvaessa Nexstimin uniikit patentit voivat myös alkaa kiinnostamaan muita toimijoita ja varmaan ensimmäisiä yritysostotarjouksiakin alkaa tulemaan lähivuosien aikana. Toivottavasti niistä kuitenkin vielä riittää uskallusta kieltäytyä ja tästä rakennetaan pidemmän aikavälin menestystarina.

6 tykkäystä

Tuli Linkedinissä vastaan Recurorin mainos heidän ja Nexstimin yhteisestä webinaarista. Kuten jossain aiemmassa viestissäni totesin niin jokainen myyty laite toimii myös seuraavien laitteiden markkinointina. Ymmärrys TMS:n hyödyistä on vielä niin vähäistä jopa terveydenhuollon ammattilaisten parissa että ymmärrystä lisäämällä markkina voi kasvaa vielä todella merkittävästi. Nykyinen markkinan koko on omasta mielestäni vasta todella pieni jäävuoren huippu.

11 tykkäystä

Hei, Nexstim tosiaan isännöi tällä viikolla kaksi webinaaria yhdessä suomalaisen asiakkaamme Recurorin kanssa, joissa lääkärit Karlsson ja Juhola kertoivat, kuinka he hoitavat vakavia masennus- (MDD) ja kipupotilaita. Jos olette kiinnostuneet aiheesta enemmän niin voitte katsoa suomenkielisen webinaarin tallenteen alla olevan linkin kautta tilaten.

Aina hienoa nähdä, kuinka kaikki kova työmme Nexstimissä vaikuttaa potilaisiin tosielämässä ja kuinka suuren muutoksen laitteemme ja he saavat aikaan. Hyvää pääsiäistä!

32 tykkäystä

https://www.nexstim.com/fi/sijoittajat/omistus-/osakkeenomistajarekisteri/helsinki

Enemmän lisäilty kun vähennetty.:nerd_face:

4 tykkäystä

Tämä @ooskari on mielestäni yksi positiivinen seikka, johon myös hetki sitten itse havahduin. Se, että Nexstim saa nyt vihdoin edes 10%:n lainoitusasteen Nordnetiltä on sinällään positiivinen seikka, että yhtiöstä ulkopuolinen toimija antaa ko. Paperille jonkin vakuusarvon 0:n sijasta. Itse olen kysellyt tämän perään Nordnetistä jo 2-3 vuotta. Aina on annettu toivoa, että jos liiketoiminta kehittyy suotuisasti, niin joku päivä lainoistusarvon myöntäminen olisi mahdollista. Toki tämä lappu vaatii kärsivällisiä istumalihaksia, mutta en koe, että kurssikehitys ja liiketoiminnan kehitys voi jatkua kovin pitkään eri suuntiin. Toistaiseksi näen osakkeen tilanteen kohtuullisissa osto-/lisäyshinnoissa. Toki riskit on suuret, mutta niin on tuottomahdollisuuskin, jos kehitys jatkuu positiivisena.

8 tykkäystä

Voisiko joku kertoa perustelut nexstimin alhaiselle kurssitasolle? Mitä itse olen tutkinut tätä osaketta, niin MA:n pitäisi olla huomattavasti korkeammalla tasolla, mikäli toimarin puheet pitävät vähän paikkaansa. Lisäksi olen tutkinut tms laitteistojen markkinoita ja kiinnostus niitä kohtaan on lisääntynyt kasvavassa määrin.

5 tykkäystä

Seppo Saariolta – ”Kun mennään ylös, mennään ylemmäs kuin kuvitellaan”

Tämä menee myös toisinpäin ja on vielä kyse pienyhtiöstä.

Seppo kertoo pienyhtiösijoittamisesta jonkin verran kirjassaan: Miten sijoitan pörssiosakkeisiin. Kannattaa tutustua. Mielestäni sieltä löytyy hyvinkin osuvasti mikä tilanne menossa pörssissä ja mikä tilanne menossa pienyhtiökentässä :sunglasses:

Tilanne tässä osakkeessahan ei tosiaan ole mikään huono. :sunglasses:

2 tykkäystä

Olisiko jossain vaiheessa anti tulossa, joten kukaan ei halua ennen sitä ostaa?

2 tykkäystä

no oli tulossa anti tai ei jos sillä hommataan vaikka 1 M€ lisää rahaa nii diluutio on noin 6,4% jos osakeanti tehtäisiin vaikka 2,1 € osakekohtaisella hinnalla. Vaikuttaa tuo nykyinen taso mielestäni silti hyvin alhaiselta. Ostan siis lisää.

6 tykkäystä

Tokkopa tehdään miljoonan antia, jos rahaa palaa vuodessa esim 3M, eiköhän järkevä minimikoko ole 5M luokkaa, niin jää kulujen jälkeen vielä jotain jäljellekin, eikä tarvitse heti olla uutta antia järjestämässä. Itseltäkin löytyy minimaalinen seurantapositio (0,25% salkusta) joka noin 50% pakkasella. Hankittu pari vuotta sitten, kun vaikutti että toiminta alkaisi olla voitollista. Mahdollisen annin jäljeen saatan alentaa keskihintaa ja ostaa vähän lisää, mutta ei oikein sitä ennen viitsi.

1 tykkäys

Kieltämättä vielä alempi taso houkuttelisi. Saas nähä mitä käy onko tuo kassa kuinka tiukilla, jossain väitettiin että kestäisi vielä ainakin vuoden.