Nightingale Health - Uutta verta pörssiin

On eri asia, eikä onnistuminen ole tietenkään varmaa. Pointti oli että paikallinen Welltus näkee yrittämisen arvoiseksi. Ensin rakennettiin jakeluverkosto, nuo 200+ klinikkaa, nyt on menossa “rummutusvaihe”, tv-spotteja, erilaisissa asiantuntijoiden lehdissä, seminaareissa ym. Welltuksen sivuilta löytyy, news osiosta.
Tässä esimerkki jostain lääkäreiden seminaarista, ks. kuvat ellet japskia osaa :slight_smile:

3 tykkäystä

Juuri tästä kirjoitin:

NMR mittaa vähemmästä määrästä verta magneettiresonanssilla laajemman skaalan mittareita, mutta vain sellaisia, mitkä NMR:n spektrikuvasta erottuvat. Käytännössä sellaisia, missä on vety-happi sidoksia, eli yksinkertaistettuna, erilaisia rasvoja ja aminohappoja.

Karrikoituna, tätä kamaa oli My Nightingalessa. Tiedä sitten, miten Terveystalo asian esittää - heille bisnes lienee myydä laajennettua lääkärintarkastusta.

Tää Japani-asia on Nightingalen hankeportfoliossa aikalailla ainoa juttu, mistä voisi odottaa jotain konkreettisia tuloksia, kun kaupallisesti suuntautunutta työtä kuitenkin on tehty jo vuosia. Tuloksista ei ole puhuttu, mutta kysyä pitäisi.

2 tykkäystä

Noita tieteellisiä artikkeleita kun on vilkaissut, niin erityisesti tämä tulehdusmarkkeri on siellä noussut esiin. Taisi olla aikanaan myös jommankumman iltapäivälehden lööpissä asti. Lupaava juttu taitaa olla se, että tätä markkeria ei olemassaolevilla peruslabroilla saa. Ja haaste vastaavasti sitten saman asian kääntöpuoli, että tälle ei varmaan ole olemassa mitään ohjeita tai käytäntöä että mitä pitäisi tehdä.

Aikaisemmin tänä vuonna julkaistussa artikkelissa oli mukana tällainen Atlas, missä voi itse selailla yhteyksiä biomarkkerien ja sairauksien välillä.

Tällaista “massaseulontaa” ei tulla ottamaan ikinä käyttöön. Ja syy on sama kuin, miksi lääkärit eivät tykkää ihmisten hakeutuvan mihinkään diagnostiikkaan ilman ammattilaisen tarveharkintaa: isossa massassa väkisinkin mittareita värähtää, vaikka mitään oikeaa huolta ei olisi. Aiheuttaen väestössä turhaa huolta ja rajallisen terveydenhuollon resurssin aiheetonta kuormittamista näiden ihmisten hakeutuessa palveluihin.

Se 0,5 % rahallinen lisäpanostus johtaakin massiiviseen terveydenhuollon ylimääräiseen kuormittamiseen.

3 tykkäystä

Viikko myöhemmin taas blokkia.

431 839 kpl ja 240 000 kpl.

3 tykkäystä

Kysyn, koska en hahmota asian merkitystä.

Mitä nuo blokki-kaupat sinun mielestäsi tarkoittavat?

600K on rennosti pyöristäen 1% koko osakekannasta.

Eli ovathan nuo molemmat mainitsemasi pompsit isoja verrattuna päivittäiseen keskivaihtoon (60K kappaletta), mikä puolestaan on vaivaiset 0,1% koko osakekannasta.

Kupliiko mielestäsi kauppojen takana jotain mainitsemisen (tai spekuloimisen) arvoista?

1 tykkäys

Omistajarakenteen merkittävät muutokset ovat merkittäviä yhtiön, ja sijoittajan kannalta. Strategiauudistuksen alla etenkin, vähävaihtoisissa osakkeissa korostuen. Tuossa on vaihtunut pari prosenttia yhtiöstä.
Itse ainakin haluan pysyä kärryillä tällaisista, ajattelin että muitakin omistajia kiinostaisi.
Jos ei ole ok tai relevanttia niin jääköön tähän.

5 tykkäystä

Ihan validi pointti. Hyvä vastaus. Kiitos.

Joo, niinku ittekki yritin hatarasti tavoitella ajatusta, kumpikin 600K läjä on 10x keskimääräinen päivävaihto.

Ja ka. päivävaihto edelleen on vaivaiset 0,1% koko osakekannasta.

Tästä johtuen allekirjoittanutta on lähinnä huvittanut päivinä, kun kurssi mataa jossain 0,8 - 0,9 €unukin välissä muutaman prosentin laskussa päivän vaihdon ollessa naurettavimmillaan 6K luokkaa (todnäk algot vs. muutama pelokas kuluttaja).

6K kun kumminkin on 0,01% koko osakekannasta=).

Saa nähdä lähivuosien aikana kuinka meidän poloisten lopulta käy. Lambossa vai Mäkkärin roskisten takana suu apposen ammollaan.

4 tykkäystä

Portfolion allokaatioilla hoidetaan homma niin ettei yhden osakkeen vuoksi kumpikaan voi tapahtua :slight_smile:

4 tykkäystä

Mutta, mutta … miten YOLOn sitten käy :smiling_face_with_tear:

Ison Britannian laboratoriolle on nyt valittu paikka :point_down: tällä luodaan edellytyksiä palvella paikallista markkinaa nopeammilla vasteajoilla ja lyhyemmillä logistiikkaketjulla :+1:

10 tykkäystä

Tiedotteessa myös aikataulu, 2023 aikana auki, Q1 24 full speed.
Sanamuotoja rivien välistä:
"Yhtiön verianalyysiteknologian tuominen paikallisesti saataville Iso-Britanniassa parantaa yhtiön mahdollisuuksia laajentaa liiketoimintaa sekä tutkimusasiakkaiden että lopulta koko terveysjärjestelmän kanssa. "
Britanniasta ei ole julkistettu vielä mitään diiliä, mutta strategian muutoksen yhteydessä kirjoitettiin näin:
Päivitetty strategia on linjassa yhtiön palveluiden kysynnän kanssa
Yhtiön julkistus laajentumisesta työterveyteen sekä käynnissä olevat kansainväliset neuvottelut ovat osoitus yhtiön kilpailueduista yritysasiakkaiden kanssa.”

1+1=2 joten veikkaan pian tulevan ensimmäisen diilin UK:sta, kun labrakin avataan.

9 tykkäystä

Nightingale julkaisee torstaina H2:n tilinpäätöstiedotteen ja luvut.

Nightingale julkaisee tilinpäätöstiedotteen ja kalenterivuoden ensimmäisen puolikkaan luvut torstaina noin kello 9. Raportissa kiinnostuksemme kohdistuu erityisesti hiljattain julkaistun laajentuvaan Terveystalo-yhteistyöhön, uuden strategian askelmerkkeihin sekä Welltus-yhteistyön etenemiseen. Yhtiön lukujen osalta huomiomme kiinnittyy etenkin Japanin liikevaihdon kehityksen ohella kassatilanteen kehitykseen.

6 tykkäystä

Mielenkiinnolla odotetaan, tp:n yhteydessä luvattiin avata uutta strategiaa. Itse tp:n luvuilla on ainakin minulle aika vähäinen merkitys.

“Verkkolähetyksessä käsitellään myös yhtiön 11.9.2023 julkaisemaa päivitettyä strategiaa.”

4 tykkäystä

Näistä mielenkiintoisin lähinnä kuivatusta näytteestä analyysin tekeminen. Helpottaa laboratorioiden ja analyysin keskittämistä huomattavasti, kun näytteet kestävät säilytystä/kuljetusta paremmin.

Edit: kirjoitusvirheitä.

9 tykkäystä

Tässä vielä suomenkielinen uutinen:

Kertokaa minulle, mitä ihmettä tämä oikein on suomeksi: "Ensimmäinen nyt myönnetyistä patenteista koskee yhtiön kehittämän teknologian kykyä määrittää tiettyjen sormenpäästä otetusta kuivaverinäytteestä analysoitujen veren merkkiaineiden perusteella, onko henkilöllä tauti tai tila tai onko olemassa riski, että hänelle kehittyy tauti tai tila. "

Nuo kaksi muuta patenttiahan on ihan selkosuomella kerrottu (“onko olemassa riski että kehittyy ahdistuneisuushäiriö / sidekudossairaus”), mutta tämä “tauti tai tila” ei nyt kerro yhtään mitään ainakaan minulle :smiley:

4 tykkäystä

”Tauti tai tila”

Voisi viitata siihen, että luodaan kykyä ennustaa sairauden kriteerien ulkopuolisia asioita, joita ei pidetä tarkasti määriteltynä tautina.

Jotka kuitenkin ovat relevantteja asiakkaalle, kuten nyt ihan hihasta ravistettuna työuupumus, väsymys, unettomuus tai jopa kuolema.
(Enkä mitenkään oleta että juuri näitä tiloja ennustettaisiin)

2 tykkäystä

Selkosuomella: samat mittaukset ja johtopäätökset joita on jo aiemmin tehty, mutta nyt myös kuivatusta näytteestä.

2 tykkäystä
8 tykkäystä