Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Kempoweria lissää 42,86€ Joko joku tietää jotain etukäteen, tai kovat paniikkimyynnit kireän arvostuksen takia. Rauhassa kohti osaria ja kahtoo lähetäänkö sen jälkeen kuuhun vai alimpaan kellariin :smiley:

8 tykkäystä

Jälleen kerran, lisäys Tecnotree ~0,4 tasoilta. “Multimillion” uutisiin.

12 tykkäystä

Kempoweria 50kpl lisää, myin viikko sitten saman verran.

8 tykkäystä

Lähes kaikki viime viikolla kevennetyt Kempowerit takaisin halvemmalla @ 42,20 €
Katsotaan tulos torstaina rauhassa.

5 tykkäystä

1.5 kk myöhemmin ja ollaan 3.28 tasolla. Ostot takaisin loppuvuodesta alle 3.00 tasolta

7 tykkäystä

Tecnotree - napattu takaisin salkkuun puolikkaan position osuudella 0,399€

Uusi asiakas ja pitkä sopimus, “usean miljoonan” kauppa

17 tykkäystä

Pitihän se Kemppiä lasauttaa salkhuun.

5 tykkäystä

Tulikivi ja Dovre sai lähteä salkusta, pienellä tappiolla. Tilalle ostin lisää Puuiloa.

7 tykkäystä

Lisätty OmaSp:tä ja Marimekkoa OST:lle. OmaSp tuntuu jo ihan no-braineriltä

10 tykkäystä

Juurikki lisäsi kevyesti (1 000 kpl) Nokiaa, kun Eriksonin rypemisen takia halvalla @3,275 sai.

Mielenkiintoinen tulosjulkistustorstai tulossa. Inderes kertoo Nokian P/E:ksi 4,43 eli tulostuotto olisi silloin 22,6%. KL taas kertoo ilmeisestikin Q4/22:n 0,56 € nettotuloksesta oikaistun P/E:n 8,6, joka tarkoittaa tulostuotoksi laskettuna 11,6 %. Se on viiteen vuoteen paras oikaistu Q-tason tulostuotto, eikä Q3/2019 jälkeen tulostuotto ole käynyt alle 5 %:n.

Tasaisen turvallista kyytiä siis nettotuloksen ja pörssikurssin suhteen kannalta Nokialla. Eipä silti, mieluummin Juurikki ottaisi Nokialta vastaan 5 % tulostuoton, sillä se tarkoittaisi pörssihintaa 7,76 € laskettuna 3,33 € ja KL:n yllä mainituista luvuista. Oikaisemattomasta Inderesin luvusta laskettuna pörssihinta olisikin jo 15,05 €, mutta tätä voidaan käyttää malliesimerkkinä, miten tunnuslukuja ei kannata lukea.

KL: n mukaan Nokialla on 12 kk liukuva ROE 11,2%. ROE on myös kuluvalle vuodelle 2023 (Q1-Q2) markkinatilanne huomioon ottaen hyvä 7,8%. Vrt. Eerikin sonniin, joka taidokkaasti peitti operatiivisen tuloksen romahtamisen tekemällä taseen puolella veret seisauttavan pöydän siivouksen.

31 tykkäystä

Lisäsin tänään Keskoa hintaan 15,5€. Kyyti on ollut kylmää, mutta olen lisäillyt Keskoa pikku hiljaa. Saa nähdä, kuinka kauan ale jatkuu.

22 tykkäystä

Keskoa lisätty hintaan 15,580 € / kappale. Nyt miltei 25% painolla salkun toiseksi suurimpana yksittäisenä osakkeena.

kesko

29 tykkäystä

Lapselle Keskoa hyvin pienellä summalla @16. Omaan salkkuun lisää defensiivisyyttä pikaruuan muodossa, eli McDonalds @250.

Vastaava turvasatama varmaan olisi Hyzon, mutta tällä kertaa näin.

16 tykkäystä

Aiforia lisäys @3,60. Nyt paino salkussa 6,7%. Samat perustelut kuin aiemminkin, ostot perustuvat siihen että yhtiö voittaa edelleen uusia kilpailutuksia ja vankistaa asemaansa vasta rakentumassa olevalla markkinalla. Toivotaan että nuo voitetut kilpailutukset näkyvät aikanaan myös kasvavina liikevaihto -ja voittoriveinä :sweat_smile:

5 tykkäystä

Ostin (kolmannen kerran😁) viimeistä kertaa salkkuni jättiläistä Stockmann/Lindexiä 2,30€::n hintaan. Jospa kolmas kerta sanoisi toden ja tämä osto jäisi osakkeen viimeiseksi ostoksi.

5 tykkäystä

Varovainen lisäys Olvia @ 29,25e.

9 tykkäystä

Myynti loputkin Mandatumit n.17% tuotolla.

Tilalle lisäykset Nokian renkulat ja Talenom.

14 tykkäystä

Onneksi olkoon! Varmaan hyvän diilin teit sillä yleensä kun myyn niin hetkeä myöhemmin myydyn yhtiön kurssi lähee raketoimaan.

Sen verran korjaisin että Woodspinin tehdas ei ole vielä kaupallisessa tuotantokunnossa, ainakaan minun tietääkseni, sillä on ollut ongelmia saada suzanon sellusta tuotettua materiaalia. Aikanaan varmasti saavat kuntoon, mutta ei vielä ole…

3 tykkäystä

Lisää laatua salkkuun. Kesko B.
Oston perustelu itselleni vaatii suhdanteen yli kiikarointia.

24 tykkäystä

Kokeilua Orocoon, 10k kpl @ 0,71 CAD. Liian houkutteleva upside jättää väliin.

15 tykkäystä