Plug Power ($PLUG)

Kokonaiskestoa en osaa sanoa, plugi tuli vartin kohdalla tms ja sen jälkeen menin zzz. Hyvälaatuinen CNBC-stream löytyi nopeasti googlaamalla. Muuten en kyllä halua katsoa, hirveitä tommoset huutavat jenkit.

1 tykkäys
6 tykkäystä
15 tykkäystä

Tässä tuota eilistä haastista.

2 tykkäystä

Päivitetään Plugin kotisivujen datan perusteella tehdyt käppyrät. En tiedä saako tuosta muuta merkittävää irti kuin että 16.9.-17.9. lienee otettu käyttöön isompi satsi uutta kapasiteettia kun runtime hours muutoksessa isompi hyppäys. Kasvua jokatapauksessa näyttää muutenkin.

CO2 removed ei muutosta tarkkailuvälillä 30.8.-27.10.2020

22 tykkäystä

Laitetaan myös tänne kun TA ketjussa Plugista postaus.

10 tykkäystä

Plug valittu yhdeksi parhaista työpaikoista Albanyssa.

17 tykkäystä

PLUG bullit käynnisti selkeästi bullrun:in osarin alla, noustu jo +3.6% pohjista…

7 tykkäystä

Plug muutenkin onnistunut väistämään isommat laskettelut lähipäivinä. Pyöri pitkään 15$ ±0.5$. tänään sitten pihisi kunnon rommit kun bullit väsyi :relaxed: taisi nyt tulla vaihtopenkiltä tuoretta lihaa.

2 tykkäystä

En tiedä miten teillä muilla mutta itsellä alkaa pikku hiljaa nykimään otsasuonta tämä erityisesti jenkkiosakkeiden erikoispiirre, shorttailupelleily… fundamentit ois kohdallaan ja kaikki pääsisi nauttimaan nousuhuumasta niin pitää stana väkisin painaa kurssia alas… -keleen negailufriikit!

4 tykkäystä

Vielä kerran, shorttarit on piensijoittajan parhaita ystäviä, jos on vahva usko firmaan niin shorttarien avulla saa lappuja halvemmalla. Lopulta kurssi kyllä peilaa fundaa.

14 tykkäystä

Mielenkiintoista nähdä että mitä käy esim. Jos trump voittaa. Pelästyykö sijoittajat jotka eivät ole aivan kartalla plugista. Iso kasa itellä jo valmiiks, mietin vain minkälainen suhtautuminen sijoittajilla on jos käykin niin että biden häviää ja 2$ trilj. Avustukset jää lykkäämättä peliin. Varmaan mahdollisuus napsia taas alemmalta tasoilta?

Vois lopettaa jo sen kytkimen polttamisen, alkaa käymään nokkaan tämä paikallaan olo ja (kärsivällisyys-)kumin käry… Let´s go! Black lines matter vai miten se meni :slight_smile:

2 tykkäystä


Eihän tämä näytä missään mielessä muulta kuin pitkältä bullrunilta. Vai miten?

  • osta nyt, kun saat vielä halvalla Sulo?
15 tykkäystä

No onhan tässä kiivetty aika vauhdilla ja kyydissä olevia hemmoteltu mutta toi äskeinen 14.24$:n tasolla käynti ja sieltä alas luisuminen nostatti taas lämmöt pintaan.

Sorry, off topic… vaimolta ei saisi ymmärrystä tälle kokemalleni vääryydelle :slight_smile:

6 tykkäystä

Eikö se gigafactoryn sijainti pitänyt julkaista lokakuussa? Tuskin viikonloppuna tiedotellaan…

Kirjoituksessa pientä epäilystä plugin suhteen.
Viekö kehittynyt battery technology plugin kakkua näin paljon? Mitä mieltä kirjoituksesta?

1 tykkäys

Jos Biden voittaa vaalit niin lähtee rakettina koiliseen? :sweat_smile:

Luin pari minuuttia ja totesin että enpä jaksa enempää. Akut senkun kehittyy jättiloikalla ja kennot eivät kehity. Jokainen sitten voi pohtia tätä omalta osaltansa, toki jos näin käy niin olen ainakin sijoitusten kanssa täysin metsässä, mutta sen riskin olen valmis katsomaan.

@sillinkutoja Piti mielestäni. Taitaapi jäädä Q3 yhteyteen.

5 tykkäystä

Ihmettelin vähän kun tuli luettua läpi että oonko aivan hakoteillä vai minkälaisten lasien takaa toi artikkeli oli kirjotettu. Mutta teslahan siel oli lopussa mainittu :+1::yawning_face:

2 tykkäystä