Powerband solutions - Autokaupan digitalisointia Amerikassa

“1300 diileriä platformilla” aika vaikea saada kasvua tuohon tavoiteltuun 7000-9000, jos samasta asiasta puhuu. Jospa tämä jossain vaiheessa kuitenkin lopettaa rahan polttamisen.

3 tykkäystä

Tarkoitatko tuota 7000-9000 originaatiota, joka oli ilmoitettu tuolla 2022 tavoitteissa? Ellen ihan väärin ymmärrä niin originaatiolla ei tarkoiteta uutta dealeria vaan uusia alkavia leasing sopimuksia?

Jos ajattelee, että nyt 1300 kauppiasta käyttää leasauksessa heidän alustaa niin luulisin tuon tavoitteen olevan hyvin saavutettavissa tämän vuoden aikana.

Linkkinä vielä nuo heidän tavoitteet kuluvalle vuodella:

1 tykkäys

DXC ja DL ovat livenä. Kukaan ei vaan kokenut tarpeelliseksi tehdä siitä uutista.

7 tykkäystä

Ollu firman sijoitusviestintä kyllä todella hiljaisena. Katsoin tuota driverzexhange sivustoa ja ihan pätevältähän tuo näyttää. Myös positiivisen suuri määrä autoja listattuna. Toivottavasti myös kauppa käy.

Koska heiltä ei ole nyt tullut ulos virallista tulosta sitten joulukuun, niin kysyin tuolta heidän yhteyssähköpostista, että onko milloin tulossa q1 22. Yllätyksekseni vastasivat aika pian ja ilmoittivat, että odottavat antavan q1 tuloksen ulos ennen toukokuun 30:ttä päivää.

4 tykkäystä

Kellyn haastis. Kuuntelusuositus.

7 tykkäystä

Tulihan se Q4 viimein. Hups, ohjeistus olikin liian optimistinen…

https://www.accesswire.com/699837/PowerBand-Releases-Q4-and-2021-Annual-Financial-Results

The Company is estimating recurring operating costs of $1.5M per month in 2022. This figure is based on the 2022 Outlook for an adjusted EBITDA margin in the range of 20% to 25%.
The full-year 2022 Outlook, did not take into consideration the price spikes which the Company has
experienced in the first quarter of 2022. Some of the major auto manufacturers have announced production halts on the back of supply chain issues since the conflict started in Ukraine. The Company’s revenue from lease originations for the first quarter of 2022 was below forecast, as the number of lease originations was short by nearly 350 units when compared to the forecast. DrivrzLane and DrivrzXchange have been made available to the market in the first quarter of 2022 as planned. Considering the current economic conditions. Company will be reviewing the full-year 2022 Outlook presented earlier and expect to provide guidance when the first quarter results are published. The Company’s short-term operations will focus on:

• Continuing to increase lease origination counts at Drivrz Financial by increasing the lease application > conversion rate and engaging with enterprise customers
• Launch of the DrivrzLane product phase I and revenue generation
• Further advancement and integration of DrivrzLane to launch additional modules within six months,
provided capital is available to continue development at the same pace.
• Expanding the reach of DrivrzXchange auction platform and revenue generation
• Continue development of the modernized loan-lease origination platform for the US operations
• Evaluate reduction to the total recurring operating costs
• Evaluate opportunities to commercialize the Finance portal for the Canadian marketplace.
The impacts related to COVID-19 pandemic are expected to continue to pose risks to our business for the > foreseeable future and could have a material adverse impact on our business, operations or financial > performance in a manner that is difficult to predict.

Ilmeisesti nuo tarkemmat tiedot pitää piilottaa sedar.comiin, eikä koettu ohjeistuksen laskua tarpeelliseksi mainita tiedotteessa…

2 tykkäystä

Olisihan tuon voinut kyllä nähdä että tuo ohjeistus tosiaan oli liian optimistinen. Aika paljon joutuu lupauksia syömään tuoton ja muunkin suhteen, mutta eipä tuota sotaakaan olis toki arvannut. Hankalat ajat firmalla, toivottavasti selviää tästä ja lopettaa tosiaan tuon järjettömän rahanpolton…milloin lie tavoittelevat voitollisuutta? 2023? :bear: :polar_bear: :koala: :panda_face:. Ainakin voisi sanoa, että kurssi hyvin ennusti tämän :smiley:

Pbx haltissa, uutisia tulossa. Toivottavasti saadaan surkean osarin jälkeen kermaa kakun päälle tai sitten taas petytään.

”VANCOUVER, BC, May 4, 2022 /CNW/ - The following issues have been halted by IIROC:

Company: Powerband Solutions Inc.

TSX-Venture Symbol: PBX

All Issues: Yes

Reason: At the Request of the Company Pending News

Halt Time (ET): 7:46 AM”

5 tykkäystä

Meno alkaa muistuttaa erästä toista foorumille tuttua Kanadan TSX:stä löytyvää yritystä…

4 tykkäystä

Samat vibat itelläkin, onneksi siitä sentään tuli luovuttua hyvän sään aikana. Mutta vakavasti puhuen en nyt tiedä itkiskö vai nauraisko… Discordissa firman puolelta on puhuttu jo viikkoja että hyviä uutisia on tulossa, tässäkö nämä hyvät uutiset? Voi härregyyd… ja itsekin sinisilmäisenä uskonut ja tankkaillut lisää sen mukaan. Nykyinen positio niin pahasti tappiolla että ei jäis kun murusia käteen jos nyt luopuis positiosta eli pakko nyt kattoo tämä kortti loppuun, mutta kyllä alkaa usko olemaan loppu tämän yhtiön kanssa. Taitaa tukka lähtä kun haltti loppuu.

2 tykkäystä

Tuo on kyllä aika saavutus :joy: . Vaikea nähdä miten tuosta enää hyvää saadaan, mutta samapa tuo melkein seurata mukana näillä hinnoilla. Toimitusjohtaja vahingossa kauppaa jollekin pankille suurimman osan firmasta lainaa vastaan :smiley: .

1 tykkäys

Ymmärsinkö oikein että CEO oli pantannut osakkeita lainaa vastaan ja nyt ihmettelee että panttauksen johdosta myös osakkeiden äänioikeus siirtyy pantin vastaanottaneelle pankille (kuulostaa oudolta jos näin on?) ?

Luulisi, että hallitus olisi tietoinen tälläisestä vakuuspanttauksen CEO:n omille lainoille. Kuitenkin melko oleellinen asia myös yhtiön toimintaa ajatellen. Mitähän bisneksiä tuolla lainalla on rahoitettu?

taas saadaan jännittää toimarin seikkaluja. Mitähän nyt on menty tekemään? löytyisikö vielä jokin kiva ässä hihasta :D. Luulisi, että johtohenkilöilläkin olisi vähän kuumottava tunnelma kun omistukset oli kuitenkin 37% firmasta. Toivottavasti heidänkin kassansa palaa samalla, ettei tarvitse yksin niellä näitä tappioita :smiley:

2 tykkäystä
3 tykkäystä

On tämä kyllä kunnon sirkus. Viihdettä piisaa. CEO varmaan nyt savustettu ainakin ulos tai jotain. Hyvä lueskelle alkuvuodesta ettei dilluutiota tule ja hupsistakeikkaa nyt onkin tulossa 50% dilluutio :joy:. Meno on kyllä kunnon sirkuksessa. Eipähän ainakaan konkurssiin mene varmaan kuin vuoden lopusta, jos menee. Ei tässä nyt osaa sanoa ottasko exitin jossain vaiheessa vai mitä tekee. Ihmettelen ainakin jos Q1 ei olisi täyttä kuraa, mutta tuleeko tästä sitten oikeasti jotain jossain vaiheessa…epäilen, mutta ollaan nyt viihdearvon mukana jonkin aikaa ainakin.

3 tykkäystä

Number of issued
and outstanding
shares

Balance, December 31, 2021 198,227,060

→ annilla muuttuu n. 286 227 000 osaketta + warrantit = markkina arvo 0,3 kurssilla n. 85m (ei tarkka laskelma)

Yritetäänpäs sitten hahmotella taas mitä tässä kannattaisi tehdä. Tuo palkkakulut on kyllä aika jäätävä. Kiva olisi kuulla muutenkin miten nämä kulut saataisiin aisoihin, mutta tuotahan joutuu varmaan Q3 asti odottamaan. Q4 Taisi itsessään olla -9m, joka on kyllä aivan jäätävä tulos yhdelle kvartaalille, vieläkään en ole kyllä hahmottanut mihin hittoon rahat menivät :joy:.

Hankala arvioida miten bisnekset ovat sujuneet, vaikea nähdä että kulut olisivat minnekkään hävinneet. Nyt ollaan tosin pimennossa onko firman muut palvelut tuottaneet mitään vaik flopanneet täysin. Eli nyt voisi olla hyvä exit point…en oikein vielä ole vakuuttunut että firma tavoitteisiin pääsee (olikohan lupailtu jotain 70-100m liikevaihtoa 2022), mutta kaikki lupauksethan on jo roskiin muutenkin heitetty.

Melkein kyllä joutuu katsomaan tuonne Q3 asti muuttuuko tässä mikään.

Lambo kertoi, että ollut tiukka kulukuuri puolen vuoden ajan ja sen tulokset alkavat näkyä Q2-Q3:lla.

Tuo -9 millin nettotulos sisälsi mm. 4 millin alaskirjauksen DXC:n arvon uudelleentarkastelun myötä ja jonkun 1,5 millin alaskirjauksen, en muista tarkaksi enää edes. Eli oikaistuna nettotappio ei ihan noin järkyttävä ollut.

Q1-osarin jälkeen tulee päivitetty ohjeistus tälle vuodelle. Laskenee jonnekin Ho’n päivitettyihin laskelmiin, eli 40-60 millin lv-ennuste. Plussatuloksista voi vain haaveilla.

Siellä hallitus pistettiin jo uusiksi ja mitä ilmeisimmin myös Jon vaihtaa tehtävää talon sisällä. Uudet sikariportaan janarit vaikuttavat liiankin hyvältä tällaiselle paskaiselle start-upille.

Q4-tuloksesta ja diluutiosta samaa mieltä. Järkyttävää. Eritoten, kun 2.5. Lambo sanoi ettei diluutiota tule. Mutta olen nyt yrittänyt miettiä positiivisemmin, että pitkällä tähtäimellä noiden sankareiden mukaantulo on äärimmäisen kova asia. Ehkä, EHKÄ, heihin voi jopa luottaa - se olisikin ensimmäinen kerta tämän firman kanssa.

Ja joo, arvioisin että Q1 tullee olemaan niin sysipaska, että heikoimpia hirvittää.

6 tykkäystä

Yhtiön mukaan lainoittaja ei ole myynyt Jenningsin lappuja markkinalle ainakaan suuremmissa määrin :smiley:

jaa-a vaikea sanoa “Title to the shares was transferred by Mr. Jennings to the Lender in a number of tranches, and then appear to have been sold by the Lender on the open market, over time.”

aikamoiselta huijaukselta koko kuvio vaikuttaa. Ensin hinta poljetaan alas ja sitten vielä anti siihen perään. Mutta tällaista tämä mikrokappien elämä. Aika hurjasti nuo isommatkin puljut heiluneet.