Remedy Entertainment Oyj -ketju (Osa 1)

Remedy vaikuttaa omasta mielestäni yhdestä potentiaalisimmista yhtiöistä sijoittajan kannalta seuraavan 3-5 vuoden tähtäimellä. Laitetaan tänne viimeisin kiinnostava uutinen. Toivottavasti saadaan lisättyä yhtiön näkyvyyttä meidän piensijoittajien keskuudessa.

E3-pelimessut alkavat Los Angelesissa 12. päivä kesäkuuta.

Remedy julkistaa vihdoin salaperäisen peliprojektinsa E3-pelimessuilla

Edit: Viimeisin laaja yhtiöraportti (4.6.2018).

4 tykkäystä

Remedy ei ole vielä vahvistanut tuota messua, joskin ihme jos olisi joku muu kuin heidän peli. Saa nähdä saadaanko messuhypeä.

4 tykkäystä

Vierailtiin juuri yhtiön uudella toimistolla Espoossa. Luonnollisesti eivät suostuneet sanomaan yhtään mitään liittyen näihin huhuihin. Ovat kyllä aktiivisia sijoittajaviestinnässä ja aktivoituvat todennäköisesti lisää, heidän IR Lauri tekee hyvää työtä. Ja meidän analyysi palvelee myös, stay tuned!

5 tykkäystä

Kiitos Mikael! En malta odottaa laajan analyysin päivitystä, vaan onko vielä tänä kesänä mitään uutta kerrottavaa… Tuleeko laajan raportin päivitys ehkä E3 jälkeen? :wink:

2 tykkäystä

Tietääks joku onks toi raytracing-teknologia joku Remedyn yksinoikeus käyttää? Millainen vaikutus tällä on pelin kehitykseen, eli mullistaako tää oikeastaan mitenkään Remedyn liiketoimintaa? REMEDY ENTERTAINMENT OYJ: Remedy ja NVIDIA esittelivät raytracing-teknologiaa pelialan kansainvälisessä huippukonferenssissa | Inderes: Osakeanalyysit, mallisalkku, osakevertailu & aamukatsaus

2 tykkäystä

Ei ole, ja GDC:ssäkin useampi taho julkaisi yhteistyötään Nvidian kanssa.

Raytracing (säteenseuranta) on termi sille, että kuvaa luodaan näytölle simuloimalla valonsädettä, ja Nvidian RTX on jonkinlainen ohjelmisto joka toteuttaa tämän säteenseurannan Nvidian laitteilla. Reaaliaikaisesta säteenseurannasta on puhuttu jo iät ja ajat, mutta nyt tosiaan vaikuttaa siltä että se aika on melkko lähellä.

Loppupeleissä “hyvän näköisellä” grafiikalla on aika vähän merkitystä pelin menestyksen kannalta. Ehkä konsoli- ja laitevalmistajat käyvät tulevaisuudessa jonkinlaisen graffasodan tasolla “meillä on paremmat graffat kuin teillä”, mutta en jotenkin usko että tässä on suuria uhkia tai mahdollisuuksia pelinkehittäjille.

4 tykkäystä

Kiitos vastauksesta! Noi on tosi hyviä pointteja! Varsinkin toi, että graffalla ei niin merkitystä, näin itsekkin ajattelin. Esimerkiksi angry birds ja Supercell on pelit eivät loista graffalla vaan pelattavuudella. Toivoin että tuo NVIDIAn teknologia olisi ollut pelikehityksen kannalta nopeuttavia uusia ominaisuuksia mutta näin ei ilmeisesti ole. Toivotaan että ton genren “korkeagraffaset pelit” kilpailussa remedy saa pientä etulyöntiasemaa kun uudet pelit kuten p7 julkaistaan.

1 tykkäys

Mikä on arvioitu aika kun Remedyn uudet pelit tulevat markkinoille?

1 tykkäys

P7 osalta H1/2019… mutta Crossfire 2 en tiedä.

1 tykkäys

Toivottavasti uuteen ja tilavampaan toimistoon muuttaminen nopeuttaa pelien kehitystä :wink: https://twitter.com/remedygames/status/971426654127034369

4 tykkäystä

Onko Inderesiltä tulossa jotain päivitystä uudella toimistolla vierailun tuloksena vai kävittekö muuten vain tsekkaamassa paikat? Olisi mukava kuulla hieman miltä siellä näytti ja fiiliksistä muutenkin. Uuden toimiston esittelypätkän olen youtubesta jo nähnyt mutta jotain uutta eri näkökulmasta on aina mukava kuulla.

3 tykkäystä

Mulla on myös käsitys että pelifirmat ovat menossa Free to play malliin ja rahastus tapahtuu pelin sisällä, jolloin kontrolli rahastuksesta olisi parempi ja pelaajista saisi puristettua enemmän rahaa sillä metodilla. Miksköhän Remedy ei oo mennyt siihen mukaan vaan tekee näitä kertaheiton pelejä, joita voi myydä pelaajilla vain kerran. :thinking: Voiko olettaa että kaikki pelifirmat ovat ennen pitkään Free to play mallilla toimivia?

2 tykkäystä

Käsittääkseni Remedy olisi suuntautumassa tuohon pelin sisällä saatavaan/ostettavaan lisäsisältöön hiljalleen. Mutta joka tapauksessa: AAA-tason tarinankerronnallisille peleille on ymmärtääkseni olemassa tiettyy fanikunta markkinoiden isosta kuvasta huolimatta… Tällä alueellahan Remedy on maailman parhaimpia.

1 tykkäys

Redeye järjesti Gaming Dayn, missä Remedyn tj Tero Virtala mukana keskustelupaneelissa keskustelemassa pelialan trendeistä. Toisessa paneelissa Next Gamesin tj Teemu Huuhtanen puhumassa pelaajahankinnasta ja pelaajien sitouttamisesta mobiilipeleihin. Mielenkiintoisia keskusteluja! Löytyy täältä: Events - Redeye

5 tykkäystä

4.6.2018 Inderes päivitti laajan yhtiörapsan Peliyhtiö pitkään salkkuun

Hyvältä näyttää. Kahden projektin malli etenee mukavasti, yhtiön riskitaso on alentunut ja tavoitehintakin sitä myöten korkeampi 8,5€/osta.

Edit: Raportin lopussa yhteenveto arvonmäärityksestä:pessimistinen skenaario ~6e lappu, optimistinen skenaario ~21e lappu.

2 tykkäystä

Yritin hieman haastaa Attea ennusteista. Kannattaa katsoa Remedy: Peliyhtiötä pitkään salkkuun | Inderes: Osakeanalyysit, mallisalkku, osakevertailu & aamukatsaus

1 tykkäys

Minulla on kutina, että riskin pienennettyä saattaisimme tällä viikolla nähdä tätä Inderes mallisalkussa. Katsotaanpa :wink: Olen vähän ihmetellyt miksi ei ole näkynyt siellä jo…

Nimimerkki Jamape (Shareville) oli tehnyt bongauksen Crossfire 2 Trailerista. Videolla kohdassa 1:50 sekä lopussa on myös esitetty päivämäärä 16.6.2018

Pystyykö joku Crossfirea pelannut vahvistamaan tämän? Mahdollisesti pelin betan julkaisu?

Edit; Näköjään toinenkin CrossFire 2 pelivideo on tullut pari päivää sitten tarjolle. Videon kommenteissa puhutaan epävirallisesti, että beta tulisi Kiinassa pelattavaksi 16.6.2018

2 tykkäystä

Ai vitsi just semmonen laatu mitä odotin Remedyltä. Näyttää ihan elokuvalta. :slight_smile:

2 tykkäystä

Kyseessä ei liene Remedyn tekemän Story moden traileri vaan oletettavasti kyse on Starbreezen tekemästä moninpeliosion trailerista. Samaan aikaan eri paikoissa on mainintoja Crossfire HD:stä ja Crossfire 2:sta jotka ovat eri pelejä tai ainakin eri versioita, joten ei ole vielä täysin selvää kumpaa trailerissa näytetään (vai molempia?). On mahdollista että Crossfirestä on tulossa myös mobiiliversio (IOS/Android), joten ei ole senkään puolesta aivan selvää mikä tämä traileri on ja mikä ero noilla kahdella versiolla on.

5 tykkäystä