Osakesijoittaminen

Remedy Entertainment Oyj -ketju

Control Etelä Korealaisessa Game Pass vastaavassa.

17 tykkäystä

CFHD launch päivä 10.6. Translatella läpi luettuna ei vielä mainintaa Remedyn yksinpelistä.

https://cfhd.cf.qq.com/webplat/info/news_version3/37427/59139/59140/m22509/202105/891072.shtml

11 tykkäystä

Milloin E3:ssa tai Summer Game Fest:ssa on Remedyn julkistuksia? Ovatko ne Epicin vai minkä esityksen osana?

1 tykkäys

Ei ole etukäteen varmaa tietoa onko mitään julkistuksia, ja jos on, niin kenen esityksen osana :slight_smile: Jos on, niin todennäköisin oman pelin osalta tietysti Epic, ja CrossfireX:n osalta taas Xbox.

Edit: Täällä ainakin kootusti ohjelmaa https://www.gamesradar.com/e3-2021-schedule/

4 tykkäystä

CFHD ulkona. https://cfhd.cf.qq.com/webplat/info/news_version3/37427/59139/59140/59624/m22509/202106/891944.shtml

Hieman vajavaisella kiinan kielen taidolla on ollut kyllä mahdoton selvittää julkistettiinko Remedyn single-player campaign samalla, vaikka kuinka on Baidustakin translaten avulla yrittänyt tietoa kaivella :sweat_smile:

Edit: Normipeli tuntuu ainakin kiinnostavan, jos nuo luvut oikeassa alalaidassa ovat katsojamääriä CFHD直播_CFHD视频解说攻略_CFHD直播专区_虎牙直播

11 tykkäystä

Control ilmaiseksi PC-pelaajille.

Remedyn saamaa korvausta voi halutessaan yrittää haarukoida näiden historiatietojen avulla:

41 tykkäystä

Kuten yllä jo kattavasti kerrottu E3 ja “non-E3” on käynnissä. E3 päättyy ensi tiistaina 15.6.

Tänään Summer Game Festin (SGF) kick-off streamissa ei Remedyyn liittyviä paljastuksia.

Alla Remedy-fanin seuranta-aikataulu, jonka saa kopioida ja tarkentaa, jos tulee mieleen muita mahdollisia ajankohtia, jolloin Remedy-uutisia voisi uskaltaa odottaa.

pvm klo ohjelma selite Spekulaatio Lopputulos
To 10.6.2021 21:00 Summer Game Fest Kickoff Live “Over a dozen “premiere” game announcements will be there…The publishers involved with SGF include…Epic Games” Uutisia Alan Wake IP:n uudesta pelijulkaisusta? Ei uutta Remedyyn liittyen.
Pe 11.6.2021 22:00 NETFLIX GEEKED WEEK GAMING “Geoff Keighley will join a special showcase to look at shows and films based on games coming soon to Netflix.” Uutisia Alan Wake TV-sarjasta? (long shot) TBA
Pe 11.6.2021 23:00 IGN EXPO “…produced in partnership with Kick Off Live…new game reveals, never-before-seen gameplay…” Uutisia Alan Wake IP:n uudesta pelijulkaisusta? TBA
Su 13.6.2021 20:00 E3 - XBOX & BETHESDA GAMES SHOWCASE "…news on new games and Xbox Game Pass additions, alongside “world premieres” and “a few surprises” Uutisia Crossfire X launchista (erit. single-player kampanjasta)? TBA
Ti 15.6.2021 14:45 E3 AWARDS SHOW “…highlight the ‘Most Anticipated’ game of E3 2021 overall, as well as the the ‘Most Anticipated’ game from every participating publisher and dev.” Lähinnä jos tiedotetaan Alan Wake 2, voisi kilpailla E3 “palkinnoista”
23 tykkäystä

Seuraava todennäköisin julkaisu ajanhetki sunnuntai E3:n Future Games showssa. Tämä on 4.00pm Pacific time eli 2.00 aamuyöllä suomen aikaa (sunnuntai - maantai välinen yö)

11 tykkäystä

Alla päivitetty taulukko. Täytyy sanoa, että pidän itse tässä hetkessä varsin epätodennäköisenä, että mitään Alan Wake IP liittyvää julkaistaan E3. “Epic Games Publishing E3 2021” ei löydy lainkaan järkeviä osumia Googlesta, eikä tulevat tapahtumat ole luonteeltaan sellaisia, jossa Alan Wake sarjan AAA IP asioita julkaistaan, kun vertaa tulevien tapahtumien viime vuoden paljastuksiin.

PC Gaming Show tuskin myöskänä siis AW paljastuksia, kun RMD nykyään vahvasti multiplatform sekä Valve julkaisee jotain alustaansa liittyen samassa streamissa.

Sunnuntai-illan Xbox showcase siis todennäköisesti paras sauma kuulla jotain Remedystä E3:ssa. Ehkä Epic Games Publishing pitää oman tiedotustilaisuutensa pelitarjonnastaan joskus myöhään E3 jälkeen. Ainakin markkinointimuskelia pitäisi olla tällaisen suorittamiseen. Voi myös argumentoida puolesta ja vastaan onko ylipäätään huomiosta kilpaaminen muiden pelien ja julkaisijoiden kanssa E3:ssa järkevää vai ei.

pvm klo ohjelma selite Spekulaatio Lopputulos
To 10.6.2021 21:00 Summer Game Fest Kickoff Live “Over a dozen “premiere” game announcements will be there…The publishers involved with SGF include…Epic Games” Uutisia Alan Wake IP:n uudesta pelijulkaisusta? Ei uutta Remedyyn liittyen.
Pe 11.6.2021 22:00 NETFLIX GEEKED WEEK GAMING “Geoff Keighley will join a special showcase to look at shows and films based on games coming soon to Netflix.” Uutisia Alan Wake TV-sarjasta? (long shot) Nope.
Pe 11.6.2021 23:00 IGN EXPO “…produced in partnership with Kick Off Live…new game reveals, never-before-seen gameplay…” Uutisia Alan Wake IP:n uudesta pelijulkaisusta? Nuh-uh.
Su 13.6.2021 20:00 E3 - XBOX & BETHESDA GAMES SHOWCASE "…news on new games and Xbox Game Pass additions, alongside “world premieres” and “a few surprises” Uutisia Crossfire X launchista (erit. single-player kampanjasta)? Nooooope :frowning:
Ma 14.6.2021 00:30 Future Games Show E3 2021 “…last year’s Future Games Show saw Dreamfall dev’s new game Dustborn, the reveal of Bomber Crew gets sequel Space Crew, and a Serial Cleaner sequel.” Uutisia Alan Wake IP:n uudesta pelijulkaisusta? (epätodennäköistä) TBA
Ma 14.6.2021 02:00 PC Gaming Show 2021 “There’s a lot planned, including a look at Dying Light 2 (colon?) Stay Human, “big news for the Orcs Must Die! franchise”, new Humankind and Chivalry 2 announcements…” Uutisia Alan Wake IP:n uudesta pelijulkaisusta? (epätodennäköistä) TBA
Ti 15.6.2021 14:45 E3 AWARDS SHOW “…highlight the ‘Most Anticipated’ game of E3 2021 overall, as well as the the ‘Most Anticipated’ game from every participating publisher and dev.” Lähinnä jos tiedotetaan Alan Wake 2, voisi kilpailla E3 “palkinnoista” TBA
23 tykkäystä

Ei mitään Crossfire X:stä (tai HD:sta) :frowning: Remedy varmasti kehitysmaksunsa saanut, mutta royaltytuotto siirtyy ja siirtyy. Suuria vaikeuksia kyllä oltava, kun näin hiljaista. Avoimesta betastakin on vuosi mennyt.

Siis pelillähän ei ole julkaisupäivääkään tiedossa. Näyttää yhä enemmän siltä, että 2022 asti menee julkaisu. Ehkä joulupyhille pieni mahdollisuus vielä keretä, mutta missä yhteydessä edes julkaisupäivä annettaisiin julkisuuteen?

Pelinhän piti alun perin tulla jo 2020 Xboxille.

Lisähuomiona myös Hellblade 2 (Senua’s sacrifice jatko-osa) ei mitään julkistusta nyt E3:ssa.

10 tykkäystä

Oli kyllä iso yllätys että Crossfireä ei esitelty. Joko siellä on oikeasti isoja ongelmia tai sitten Smilegate tai Microsoft panttaa julkaisua johonkin sopivaan ikkunaan… Saa nähdä.

5 tykkäystä

Missä ne ongelmat on jos on Crossfiren suhteen?

Loppuvuosi on pelkkää sopivaa ikkunaa täynnä. Microsoftilta kun ei kovin montaa julkaisua tänä vuonna tule. Tämän vuoden julkaisu on toki mahdollinen, mutta kieltämättä v. 2022 alkaa näyttämään todennäköisemmältä. Aikamoinen yllätys kyllä.

8 tykkäystä

Muistaakseni Remedy kommunikoi jo H2/2020 yhteydessä, että työt Crossfirejen osalta on aikalailla paketissa, ja Crossfire-tiimi vain mukautuu julkaisijoiden aikataulumuutoksiin. Eli jos tuotannon kanssa on ongelmia, niin ne on todennäköisesti moninpelin puolella.

Tai sitten siellä on vaan jotain tosi jänniä suunnitelmia Crossfire X:n julkistamisen ja/tai julkaisemisen ajankohdan osalta :sweat_smile:

Crossfire HD on jo ulkona (Kiina julkaisu), tosin Remedyn kampanjan statuksesta ei taida olla vielä tietoa.

14 tykkäystä

Microsoft has announced an Xbox Games Showcase: Extended presentation that will take place on Thursday, June 17 at 10am PT/1pm ET/6pm BST
Suomen aikaa to 17.6.21 klo 20:00

Ehkäpä tällä viikolla kuitenkin pieni mahdollisuus vielä kuulla Crossfirestä?

“It will feature conversations with developers from studios like Double Fine, Obsidian, Ninja Theory, Rare, and our talented dev partners from around the world.”

Eli ainakin Hellblade 2:sta todennäköisesti lisätietoa (Ninja Theory).

En kuitenkaan ehkä liikaa nostaisi toivoja tuon kuvauksen perusteella. Sitä ajattelisi, että peli, jonka edeltäjällä on maailman suurin pelaajakunta pelaajamäärillä mitattuna ei joutuisi tyytymään side-eventtiin E3:ssa.

Tämä side eventti on ilmeisesti turinointia peleistä jotka eivät ole “isoja” tai jotka eivät saavu vielä tänä vuonna, niin eivät ole niin tärkeä.

Riippuu siitä keskittyykö tuo showcase vain MS:n omiin studioihin vai ei. Esimerkkeinä nimetyt studiot ovat kaikki MS:n omistamia, joten itse ainakin oletan, että keskittyvät tuossa promoamaan enempi näitä omia studioitaan joille heillä ei ollut antaa tuossa lähetyksessä riittävästi ruutuaikaa.

59 tykkäystä

Hieno löytö @Firre !

Alla fiilikseni:

24 tykkäystä

Olisiko syytä olettaa, että Remedyn epic projektit ovat AW remaster ja AW2? tuntuisi oudolta, että vain remaster tulisi epicin kautta.

Edit: mukaan kun huomioidaan Epicin pohjaton kassa ja Remedyn taito sekä intohimo projektia kohtaan, on ainakin omat odotukset AW2 osalta todella korkealla.

25 tykkäystä