Osakesijoittaminen

Renewable energy group

Onko asiantuntijoille tuttu tuleva(?) Nesteen kilpailija/kumppani. On pieni, mutta ehkä liikevaihto ja voitot kasvaa rajusti ja on vielä halpa(?). Velkaa kohtuullisesti. Mitä riskejä koon lisäksi. Biden varmaan plussaa.

Ehdottaisin, että yrityskohtainen ketju avattaisiin silloin, kun halutaan esitellä ns. pintaa syvemmältä joku yhtiö, tai muuten tuoda keskusteluun lisäarvoa esim. erottamalla vilkasta keskustelua herättävän yhtiön asiat alakohtaisesta ketjusta omaansa.

Veikkaan, että tämä kysymys kannattaisi esittää täällä: Energia-alan teknologinen kehitys ja sijoitusmahdollisuudet

Ketju on laajasti seurattu / aktiivinen, eivätkä kaikki välttämättä kiinnitä huomiota uuteen ketjuun, erityisesti jos otsikossa mainittu yhtiö ei ole tuttu. Eli lyhyesti: tuolta voisi saada paremmin kalaa :wink:

P.S. Luurin päässä, siirto / kopiointi ei tähän hätään onnistu.

P.P.S. Tervetuloa foorumille!

5 tykkäystä

Kiitti vinkistä. Yhtiön haulla ei vaan löytynyt juurikaan vastauksia eikä tietämys ole ketjun vastauksien tasolla ainakaan vielä.

Just liityin tänne ja ihmettelen, kun minulle tutut energiayhtiöt nousee enämmän kuin Tesla.

Toinen on Enphase. Tosi kallis, kupla? Jos olet asiantuntija tai tunnet niitä, voitko välittää tietäjille

Vedä happea, laita näppis sivuun, ota hiiri käteen ja ala lueskelemaan foorumia. Täältä löytyy valtava määrä tietoa, ja samalla tutustut varsinaisten sääntöjen lisäksi “maan tapoihin”.

Kun haluat esittää kysymyksen, pyri miettimään mihin ketjuun se parhaiten sopisi, ja jäsentelemään kysymys niin hyvin kuin pystyt. “Miksi mulle tutut yhtiöt nousee enemmän kuin Tesla” on hieman turhan laaja-alainen pureskeltava näin kärkeen :wink:

Tämän voinee lukita, ping @Johannes_Sippola @Verneri_Pulkkinen

13 tykkäystä

Sorry jos just liittyneenä ja uteliaana tein jotain väärin. Pitää miettiä jatkoja

2 tykkäystä

Vanha juttu vuodelta 2014

3 tykkäystä

Onko jaska1 keksinyt sen miinan? Itsellä ainut ajatus, että tämä on isojen yhtiöiden markkina, missä pienet hävitetään ja tarvitaan iso koko, jos meinaa tuotantohinnoissa pärjätä.