Salkkujen tuotto-%

En olisi tuon postauksen aikana osannut edes unelmoida, että nyt 6kk myöhemmin on +200% taulussa. Etenkin kun omista työkuvioista johtuen on jäänyt aikaa perehtyä omiin sijoituskohteisiin vain hyvin pinnallisesti silmäilemällä inderesin raportit ja foorumiketjut läpi. Markkinajumalat on siis olleet hyvin suotuisia ja tuottoa tulee kunhan on roikkunut H.Moilasena mukana. Väkisinkin siis mietityttää miten kauan tilanne säilyy näin suosiollisena ja käteispainoa olen viimme kuukausina pikkuhiljaa yrittänyt lisäillä ja osteltu myös vähän “arvoyhtiöitä” rotaatioajatuksella. Toivon että tämän vuoden voittajista puhallettaisiin vielä ilmaa pois niin voisin sitten kasvattaa näissä painoa, nykyhinnoilla en vaan kykene näitä ostamaan ja holdaaminenkin on välillä hankalaa.

47 tykkäystä

No niin seuraavan kerran vuoden lopussa, toivottavasti ollaan vähintään tällä tasolla… Tämä siis se tähtisalkku. Josta saa hienoimmat %.

10 tykkäystä

Sori offtopic, mikä sovellus tuo on @viljo ?

Mandatum Traderin appi, GO versio.

Kuuluu AOT:n 0 € kuukausihintaan :laughing:

1 tykkäys

Juu ost ja aot ilmainen säilytys, isolle salkulle hyvät hinnat ja 50k muistaakseni myös kohtuullinen pankkeihin verrattuna. Siis mandatum trader go kännykkä appi

3 tykkäystä


Pojan salkku täytti 3kk. Salkun alkua hidasti hajautetut ostot. Salkku elänyt vähän. Suomi indeksi vaihtui Next gen techiin. Nyt aletaan olemaan suhteellisen tyytyväisiä rakenteseen. Tin ny tekissä pitää vielä sarja vaihtaa.

Summia en ala piilottamaan koska lapsilisät on kaikille samat. Kaikki vertailu indeksit biitattu.

27 tykkäystä

On sen verran kaheli vuosi ollut, että laitetaan pari käppyrää tännekin. Pitänyt aikaisemminkin laittaa, samalla kun on silloin tällöin salkun sisältö ketjussa avannut salkkua.

Tässä AOT YTD


OST:n sain avattua vasta huhtikuussa kun AOT:lta kotiutin muutamat ostot ja olen myös lisäillyt AOT:lta pääomaa hieman OST:n puolelleTänne olisi voinut enemmänkin pääomia AOT:n puolelta.

OST tässä

Mandatumiin avasin tilin kesäkuun 4. päivänä ja sieltä YTD näyttää tältä
kuva

Salkussa on ollut pelkkiä osakkeita, ei mitään viputuotteita tms. Jotain veivailuja on ollut, mutta näissäkin olisi parempi lopputulos ollut ilman veivailuja. Lisäksi jotain lyhytaikaisia hypähdyksiä sivuraiteille on ollut (mm. Faron, Frontline) mutta nämä on lähtenyt nopeasti ulos salkusta.

Edit: Loppuvuodelle ei nyt mitään odotuksia ole, kun en itseäni sen ihmeellisempänä sijoittajana pidä ja mielestäni foorumilta löytyy huomattavasti asiantuntevampaa kaveria tämän osalta. Mielestäni itsellä on käynyt erittäin iso tuuri, varsinkin energiaosakkeiden osalta. Olen erittäin yllättynyt jos saan tuotot pysymään edes hieman näillä tasoilla, mutta olen ihan sujut, jos tuosta sulaa merkittävästikkin pois. Osakepaino on nyt n. 110% ja sen tosin keventelen varmaan lähiakoina pois.

TuplaE: Kiitos kaikille palstalaisille. Täällä on erinomaisia keskusteluja ja ketjuja, joista voi ammentaa tietoa! Itsekkin seurailen monia ketjuja, mutta kirjoittelu jää vähemmälle kun joka ketjuun ei ehdi kirjoitella.

Edit: Lisätty @Seinakadun_Keisari 1 tuon 10% eteen :grinning:

Edit2: Lisätään tähän vielä mitä salkussa on ollut vuoden aikana

82 tykkäystä

Huhhuh… ei voi kun ottaa hatun päästä ja onnitella!!

4 tykkäystä

Todella kova :muscle:

Ja pakko sanoa että @jaska1:lla yks foorumin kovimmista vety/uusiutuvien osakkeiden tietotaito jonka siivellä itsekin lentelen.

Eli itse en ainakaan ihmettele että YTD tuotto lähentelee 400% :smiley:

19 tykkäystä

Osakepaino 10% ja senkin keventelet pois?

5 tykkäystä

Oottate kovia. Ite alotin vuos sitte pahimpaan aikaan. Koronamontusta ostin päämärkänä lisää että sai keskinnan alemmaksi. Nyt tuotto noin 6% +osingot. Hypettämään en lähde periaatteesta harviaa, kuuttia ja mitä näitä nyt on. Mut joo nyt voisin unohtaa salkun ja kattella joskus jatkanko vai lopetanko sijoitusuran. :thinking::blush:

8 tykkäystä

Ai jai jaska1, sika mahtava suoritus, tosin plug luottaen onkin varmaan aika fantastista ollut!

2 tykkäystä

OST tilin tuotto

AOT tilin tuotto

19 tykkäystä

Hieno viikko takana. Salkussa n. 40 eri osaketta, suurimpina Nio, xpeng, Li auto, kandi, sbe, plug, corsair

14 tykkäystä

Olisi mielenkiintoista tietää millä tuo AOT:n 5v kehityksen alkuloikka on napattu?

2 tykkäystä

Onkohan jokin virhe. En ymmärrä itsekään. Ehkä painovirhe… voin poistaa sen.

Eihän täällä ole kuin keväällä aloittaneita tai ennen koronamonttua keventäneitä/myyneitä esittelemässä salkkujaan

Tuollaista se on vuoristorata ollut passiivisessa salkussa. IB:n salkku on tuottanut huomattavasti paremmin, mutta se onkin ollut hyvin teknopainoitteinen ja pääomaa vähemmän niin siellä on tullut tehtyä liukkaampia liikkeitä. Vähän meinasi jossain vaiheessa usko loppua, kun ostot ei-trendiosakkeisiin eivät oikein tahtoneet ottaa tuulta alleen, mutta alkoivatpa nekin seuraamaan lopulta fundia. Wirecardin kupru nipisti ikävästi tuottoja, mutta näitä tulee pitkällä aikavälillä aina satunnaisesti

Kokonaistuotto tällä hetkellä reippaasti yli vuositulojen. Toki kun pääomaa ei ole hirveästi tarvinnut ottaa pois niin pienemmät tuottoprosentit riittävät jatkossa. Onhan tämä ihan jees tällaiselle duunarille, kun hoitovapaat pyörivät molemmilla ja ei tarvitse siltikään olla raatamassa ylkkää viikonloppuina

37 tykkäystä

Paitsi minä en kyllä ole keväällä aloittanut :pray:

2 tykkäystä

Onhan nämä vähän poikkeuksellisia tuottoja olleet jo pitemmän aikaa.

Sen verta kuitenkin sanoisin, ettei kannata sokaistua liikaa hetkellisistä hyvistä tuotoista ja ruveta liian nokkelaksi. Täysi exit, puutteellinen hajautus, liika velkavipu ym. On hyvin vahva kannanotto muuten arvaamattomasti toimiville markkinoille. Moni onnistuu kerran, mutta liika itseluottamus saattaa herkästi kostautua myöhemmin

32 tykkäystä

Salkun tuotto perjantai 20.11
OMX Helsinki 25 Index + 0,60%
Oma +2.89%
Parhaat nousijat salkussa.
Workhorse Group Inc +13.17%
Xpeng Inc +11,95%
SPI Energy Co Ltd +9,63%
Ballard Power Systems Inc +6,22%
Päivän huonoin
Fisker Inc -4,00%

10 tykkäystä