Seamless Distribution Systems AB (SDS) - palveluja operaattoreille

Seamless Distribution Systems AB toimittaa erityisesti operaattoreille bisneskriittisiä palvelualustoja maksupalvelujen toteuttamiseen, ratkaisuja digitaaliseen myyntiin sekä Riaktor -hankinnan myös myös BI ja analytiikkapalveluja. Kohdemarkkinat erityisesti kehittyvillä markkinoilla, Aasia, Afrikka, mutta myös Eurooppa ja Pohjoismaat.


We are Seamless

Seamless Distribution Systems (SDS) is a global technology leader in fintech, delivering end-toend software platforms for electronic transactions and digitalization of supply chain. The company is headquartered in Sweden and listed on Nasdaq First North Premier (ticker: SDS). SDS has a global presence in over 50 countries with a focus on emerging markets in Africa, the Americas, Asia and the Middle East.

With over 30 years of experience and closeness to customers, SDS consistently delivers process efficiency and operational excellence. We enable customers to move digital value by facilitating value chain management through an extensive portfolio of scalable solutions.

The proprietary transaction switch platform, ERS 360°, is a multi-access electronic transaction platform that hosts high performance solutions for trade partners, distributors, telecom operators and service providers to drive revenue growth and optimize operations. SDS’ cross-functional teams based in Sweden, France, Romania, Belgium, Ghana, Indonesia, South Africa, Singapore, Pakistan, India and the UAE provide support to customers globally.

Yrityesittely:

Kasvuhakuisuus on liiketoiminnan avainsana, mutta kustannustehokkuus tulee monelta osin läpi ja tulos on myös kasvuyritykseksi poikkeuksellisesti positiivinen. P/E luvuilla katsottuna SDS on hintava, mutta P/S on sitten jo huomattavasti maltillisempi arvostuksen osalta.

Q2 oli kuitenkikn kannattavuudeltaan heikompi, joka teki kasvutarinaan kuopan. Mukana oli M&A kuluja sekä valuuttakurssien vaihteluita ainakin analyytikoiden kommenttien pohjalta, Q3 pitäisi palata taas oikealle uralle.

Palvelut ja tuotteet

Kärkituotteena on ERS 360° täyden palvelun alusta.

SDS jakautuu kahteen toimintoon, Riaktorin myötä kolmeen

Talousluvut ja raportit

2020 tilinpäätös på svenska

2021/Q2 puolivuosiraportti

YTD Q2/21 jälkeen lukuja, näitä kelpaa silti esitellä odotuksia myös heikomman Q2:n jälkeen.

Analyytikoiden seurantaa:

Redeye seurannan aloitus, julkiset materiaalit

image

Redeye Q2/2021 päivitys

Analystgruppen

image

9 tykkäystä

Q2:n jälkeen tapahtunutta raportista poimittuna tiiviisti

 • Riaktor yrityskaupan loppuun saattaminen.
 • Telenor ensimmäinen tilaus 9M SEK, optio 4M SEK palvelumyyntiin
 • Uudelta operaattorilta kaksi tilausta 3,4M SEK kolmen vuoden ajalle
 • Riaktorille Portugaliin 5G -verkon pilottiprojekti ja Nigeriaan 0,8M SEK tilaus

Uudet operaattorisopimukset ovat merkittäviä päänavauksia. Ensimmäisen sopimuksen saaminen on vaikeaa, mutta sen jälkeen jatkosopimukset ovat helpompia ja erityisesti Telenor on tältä osin merkittävä lisäys.

https://investor.seamless.se/nyheter/breakthrough-order-from-telenor-group-worth-usd-1-million-86971

“This is a major strategic and commercial milestone for us as we begin our engagement with Telenor, which is one of the world’s largest telecom operator groups. Only in Pakistan Telenor have more than 50 million customers. The competitiveness of our products continues to be proven by the growing list of operators and operator groups who see the advantages in SDS ability to meet the clients’ business needs. We now look forward to establishing a long-term relationship with this esteemed telecom operator group,” says Tommy Eriksson, CEO of SDS Group.

Näiden lisäksi mm. Algeriaan 7,7M SEK tilaus ERS 360° tuotteelle

https://investor.seamless.se/nyheter/sds-far-en-order-vard-77-miljoner-kronor-fran-ny-operatorsgr-88904

Korona tuonut myynteihin paljon haasteita, mutta sen jälkeen on paljon hyviä viitteitä tarinan jatkumisesta oikeaan suuntaan.

Disclaimer

Omat avauspositiot avattu viime viikolla.

ja tuplattu tänään yhteensä n. 3% osuudelle salkuista

Ping: @Yu_Gong1 saataisiinko SDS:lle yrityssivut :pray:

3 tykkäystä

@kettunen SDS yhtiösivu on nyt päällä ja linkitykset tehty :slight_smile: Seamless Distribution Systems AB | Inderes: Osakeanalyysit, mallisalkku, osakevertailu & aamukatsaus

3 tykkäystä

Vielä ajatuksia, miksi tästä itse kiinnostuin summautuvat hyvin Redeyen Q2-raportin kommenteissa

Kuten mainittua Q2, kuten myös Q1, eivät vastanneet edellisen vuoden liikevaihtoa ja sitä kautta kasvuyhtiön leimassa on pientä haalistumaa.

 • Korona kuitenkin olennaisesti vaikuttaa varsinkin SDD-liiketoiminnan liikevaihtoon. Tämä on väistymässä eriyisesti Euroopassa, josta SDD saa nähdäkseni pääosan tuloista.

 • USD-SEK valuuttakurssin vaikutukset ovat merkittävät ja niistä korjattuna liikevaihto olisi ollut edellisen vuoden tasolla.

 • Uusia sopimuksia on tullut paljon ja backlogia kertynyt, jota ei 2021 lähdettäessä vielä ollut ja siitä johtuen Q1 ja Q2 jäivät hieman pehmeiksi ja näkyi myös kurssin putoamisena.

 • Lisää tilauksia ja sopimuksia on tekeillä, joten jatko näyttää merkittävästi paremmalta kuin tämän vuoden luvut toistaiseksi näyttävät.

 • Kannattavuus on pysynyt hyvänä kustannusten hallinnan kautta. Bruttokate varsinkin SDS-liiketoiminnassa on todella vahva.

 • Riaktor toi pienen lisäyksen liikevaihtoon Q2:lle, mutta EBITDA jäi vähän miinukselle. Projekteja siirtynyt Q2:lta, joten näkyvät jatkossa luvuissa positiivisesti. Aiemmin EBITDA ollut 40% tasolla ja liikevaihto tulee koko kvartaalilta mukaan, joten tällä on merkittävä potentiaali sekä liikevaihdon lisäyksen että kannattavuuden osalta.

Tietysti tuossa yllä olevassa on todella paljon luottamuksesta yrityksen eri osien kykyyn päästä ennusteisiin ja sitä kautta lunastaa mainitut näkemykset. Toistaiseksi oma näkemys on näiden puolesta ja kasvumahdollisuus on huomattavat. Mutta oma osaaminen ei toki riitä kattamaan Aasian tai Afrikan operaattoreiden toimintaa tai SDS:n tarjoomaa sinne. Tilaukset puhukoon puolestaan, Telenor on kuitenkin merkittävän kokoinen operaattori ja sitä kautta luottoa löytyy myös itseltä.

Yritän löytää kasvu- ja käänneyhtiöitä, joilla on merkittävä kasvupotentiaali. Riskejäkin tällöin löytyy ja niihin pitää suhtautua osana sijoitusta. SDS:n kohdalla mielestäni Risk/Reward on kuitenkin huomattavan paljon positiivisen puolella ja sitä kautta päätyi salkkuunkin.

P/E luvuiltaan ei ole mikään halpa, kuten todettua avauksessa. 2020 ja 2021 koronan vaikutukset näkyvät. P/S sen sijaan on hyvin kohtuullinen, samoin EV/EBITDA. Oma sijoitusnäkemys on kasvuyhtiö, jolloin P/E:ssä joutuu hieman joustamaan, jos haluaa löytää tulevaisuuden tähtiä. Isompia huteja ei paljon ole mahdollista enää kuitenkaan tehdä.

3 tykkäystä

Palvelun toimivuus ja kilpailukyky osoitettu taas toimivaksi. Vodafonelle ensimmäinen toimitus Omaniin, täysi palvelu ja jatkossa jopa 10-15% jatkuvasta palveluliikevaihdosta

Translate käännöksellä lontooksi tuosta tiedotteesta

Seamless Distribution Systems (SDS) has received a major deal from Vodafone Oman on its entire product offering. The deal is the first with the Vodafone group and means that SDS will be the strategic supplier of technology to Vodafone Oman, which is part of one of the world’s largest telecom groups

… A SaaS agreement that extends over three years has been signed, which may provide recurring revenues amounting to approximately 10-15% of SDS’s current support revenues if Vodafone succeeds with its market penetration during the contract period.

Edit:
laitetaan vielä sama tiedote lontooksi

1 tykkäys

Hyvä avaus, mukava nähdä että jollain muullakin on tätä salkussa. :smiley:

Ostin itse tätä viime keväänä. Ajoitus ei nyt ihan osunut kohdalleen, sen jälkeen tuli tuo Q2 -raportti, ja sijoitus on itselläni tässä kohtaa vielä tappiollinen.

Mutta usko tähän on kova. P/E on tosiaan tässä korkealla, mutta toiminta porskuttaa koko ajan vahvasti eteenpäin. SDS:llä on jo nyt monta sopimusta isojen operaattoreiden kanssa (Zain, MTN jne.) ja lisää tulee tasaisen varmasti, ja tuo äsken julkistettu sopimus Vodafonen kanssa on varmasti erittäin merkittävä askel: Se on taloudellisesti merkittävä, mutta ennen kaikkea iso luottamuksen osoitus Vodafonelta sen käynnistäessä toimintaa Omanissa. Tämä voi poikia vielä paljon hyvää.

Tässä ei voida missään nimessä puhua start upista, toiminta on jo hyvällä mallilla, asiakaskunta vahvaa mutta toiminta on silti vielä alkuvaiheessa. Markkinaa riittää, ja uusia tilauksia tosiaan tulee koko ajan.

Q2 luvut olivat pienoinen pettymys, mutta toisaalta kvartaaleissa on reilusti eroa, ne eivät etene tasaisella tahdilla. Kurssireaktio silti varmasti ihan oikeutettu. Positiivista on että kannattavuushan tässä oli silti hyvällä tasolla, erityisesti yritysosto huomioiden. Riaktrin hankinta vaikuttaa myös strategisesti vahvalta vedolta, ja tulee näkymään luvuissa kunnolla luonnollisesti vasta jatkossa. Toki Q3:lla olisi mukava nähdä että topline lähtisi oikealle uralle, mutta nyt kun näitä julkistettuja tilauksia putoilee tähän tahtiin, en osaa olla pitkällä aikavälillä tästä kovin huolissani.

Täytyy jossain vaiheessa päivittää omat ennusteet tästä, nyt se on jäänyt vähän vähälle huomiolle joten tämän viestin anti on varsin rajallinen. :grinning_face_with_smiling_eyes: Mutta potentiaalia tässä riittää!

2 tykkäystä

Kiitos, ja hienoa, että löytyy muitakin kiinnostuneita. Kovin paljon SDS ei ole näkyvyyttä saanut, vaikka erittäin mielenkiintoinen kohde onkin. Ehkä tuo toiminta ei ole niin helposti sisäistettävää ja kohdemarkkinat on kaukana, jotka osaltaan rajaa sijoittajia. Nordnetissäkin omistajia vain 268kpl tällä hetkellä.

Mielellään näkisin myös ennusteitasi ja näkemyksiäsi alkuperäisen sijoituscasesi näkökulmasta. Oletko esim. verrannut tuoteportfoliota Tecnotreen osalta tai mitä muita kilpailijoita löytyy ja niihin vertautuu? Syniverse ainakin hieman samoilla määritteillä mukana, listautumassa SPACin kautta.

Topline on olennainen kasvutarinan kannalta, mutta myös backlog merkittävä tekijä kasvun toteutumisessa pidemmällä aikavälillä. Siihen nämä uudet isot tilaukset tuovat toistaiseksi täytettä ja myös potentiaalia uusien avauksien osalta.

SDS mukana Redeyen Growth Day 2021:n esittäjissä. n. 20 minuutin esittely.

Yllättävän selkeää ruotsia, itsekin pysyin tuossa mukana jollain tavalla :sweat_smile:
Slaideista irtoaa hyvin taustaa

Parit slaidit videolta

Riaktr tukee hyvin muuta SDS:n toimintaa tuomalla sinne analytiikan osaksi palvelua

90% asiakkaan liikevaihdosta kulkee SDS:n palveluiden kautta.

SDS:n Q3 raportti oli viime viikolla

 • Kasvu hyvällä tasolla ja aiemminkin esille olleita uusia sopimuksia isompien operaattoreiden kanssa tehtynä.
 • Tilauskanta kuitenkin pienempi kuin odotettu, samoin haastava taloustilanne pitää asiakkaiden uudet investoinnit rajallisina.

https://investor.seamless.se/nyheter/delarsrapport-for-perioden-1-januari-30-september-2021-90222

Juli - september

 • Nettoomsättningen uppgick till 78,7 (68,4) MSEK, en ökning med 15,1% jämfört med samma period föregående år.
 • EBITDA-resultatet uppgick till 19,7 (12,0) MSEK.
 • EBITDA-marginalen uppgick till 25,1% (17,6%).
 • Resultat efter skatt uppgick till 1,9 (1,8) MSEK.
 • Resultat per aktie uppgick till 0,19 (0,22) SEK.
 • Totalt kassaflöde uppgick till -11,4 (0,2) MSEK.

Januari - september

 • Nettoomsättningen uppgick till 209,4 (224,5) MSEK, en minskning med -6,8% jämfört med samma period föregående år.
 • EBITDA-resultatet uppgick till 44,7 (38,8) MSEK.
 • EBITDA-marginalen uppgick till 21,3% (17,3%).
 • Justerat EBITDA-resultat uppgick till 50,0 (38,8) MSEK, justerat för förvärvskostnader.
 • Justerad EBITDA-marginal uppgick till 23,9% (17,3%), justerat för förvärvskostnader.
 • Resultat efter skatt uppgick till 0,6 (10,3) MSEK.
 • Justerat resultat efter skatt uppgick till 5,9 (10,3) MSEK, justerat för förvärvskostnader.
 • Resultat per aktie uppgick till 0,06 (1,26) SEK.
 • Totalt kassaflöde uppgick till 20,8 (-1,3) MSEK.

koko raportti:

Redeye julkaisi myös päivitetyn analyysin

sds-group-3q21-update.pdf (499,6 Kt)

Base case nousee 72SEK → 80SEK
fair value ennallaan

Redeye ennusteet

1 tykkäys

SDS:lle uutta tilausta Ghanasta, ei mikään iso, mutta kuitenkin. Kokonaan uusi asiakkuus

https://investor.seamless.se/nyheter/sds-receives-an-order-worth-sek-3-0-million-from-a-new-custo-91946

Seamless Distribution Systems (SDS) has received an order worth 3.0 million SEK from a brand-new customer in Ghana. The deal concerns the commissioning of SDS’s flagship product ERS 360 °, which will replace the customer’s existing solution and facilitate the digitization of the customer’s sales and distribution channel.

1 tykkäys

Hieman jäänyt SDS:n seuraaminen, kun positio myyty.

Q1 ulkona, tasaista taaperrusta. Investointia tulevaan, kannattavuudessa haasteita.
Pari tilausta ainakin siirtynyt Q1:ltä eteenpäin.

https://investor.seamless.se/nyheter/interim-report-for-the-period-january-1-march-31-2022-95110

Interim report for the period January 1 - March 31, 2022

January - March

 • Net sales amounted to SEK 63.1 (61.5) million, an increase of 2.6%
  compared to the same period last year.
 • EBITDA earnings amounted to SEK 9.3 (13.9) million.
 • EBITDA margin amounted to 14.8% (22.6%).
 • Profit after tax amounted to SEK -7.9 (3.6) million.
 • Earnings per share amounted to SEK -0.8 (0.4).
 • Total cash flow amounted to SEK 4.4 (0.9) million.

CEO’s comments

"Intensive start to 2022
Net sales in level with the previous year
Net sales in the first quarter landed at SEK 63 million. This is an increase of almost 3% compared to the corresponding quarter last year, but lower than we had hoped for. The main reason is two large orders, which for reasons beyond the company’s control did not arrive as expected during the quarter. Profitability was thus weighed down by the increased personnel costs with the acquisition of Riaktr and EBITDA was just over 9 million, a decrease of 33% compared to the corresponding quarter in 2021. This again shows that the company’s development cannot be seen on a quarterly basis but requires a longer perspective.

A quarter with investments for the future
A very important activity for the company’s development was the participation in the Mobile World Congress, MWC, in Barcelona in the shift February-March. The company’s management conducted more than 20 high-quality customer meetings with high-level management teams at both new and prospective customers. The newly defined and expanded product portfolio attracted great interest and led to several new business discussions.

During the quarter, work was completed on the definition of our new product portfolio for the value chain we call Retail Value Management, RVM. Our mobile operator customers depend on the value chain being managed efficiently as a very large part of their revenue takes place through their dealer network. With our expanded and redefined product portfolio, we have clear solutions for all the steps, challenges and growth opportunities that the operator faces in RVM. We currently see no other supplier with such a clear and broad portfolio adapted for RVM - something that was also noticed by the operators we met at MWC.

The acquisition of the analysis company Riaktr in the spring of 2021 has immediately proved successful, with a positive contribution to the result in 2021. In 2022, we will take further steps in the integration of the company into SDS. The product portfolio from Riaktr is now a natural and strategically important part of RVM, in addition to its ability to continue to address its own business opportunities. During the quarter, we intensified the work with cross-selling on the expanded customer
base that came with the acquisition, and we are already starting to see results from this in new business discussions.

The company carried out a directed issue of SEK 20 million during the quarter to the major owners. It feels good that all the owners surveyed participated and show continued confidence in the company and the organic growth investments the issue aims to enable.

Sales development during the quarter
An important deal during the quarter was the additional order of SEK 2.7 million that the company received in Pakistan with one of the largest international operators in the region. This is an operator group that was added as a customer to SDS in 2021 and which with the order already shows us a strategically important continued confidence. The order concerned our component Smart Campaigns & Commissions, SCC, and the customer is thus expanding its installation in Pakistan with another component from our RVM portfolio. As the operator group has several local operators in the region - two of which have been SDS customers since 2021 - we see further opportunities for a successful implementation.

In March, the formal and locally acclaimed agreement was signed with Vodafon Oman on site in Muscat. Vodafon Oman is making a major investment with its establishment in Oman and places great faith in SDS 'entire RVM portfolio. SDS has a volume-based business model with Vodafon Oman and the result during the quarter exceeded our forecast. Two major and important orders that were expected to arrive during the quarter were delayed due to customer-internal processes.

Clear course
The market for our services remains stable and our price remains stable. With the issue supplement, we can implement the nearby growth initiatives we have identified for our organic growth. Strengthened by what we saw at MWC, we continue to see interesting opportunities for SDS in an expected market consolidation among suppliers. We consider ourselves well positioned to take a leading role in this consolidation as we have already made the necessary technology investments in Microservices, expanded and sharpened the product portfolio and demonstrated the ability for longterm profitability growth and to successfully integrate acquired companies.

SDS:n johto ja hallitusporukkaa näyttää lähtevän enemmänkin

https://www.bequoted.com/bolag/seamless-distribution-systems/pressmeddelande/mats-victorin-lamnar-vd-posten-pa-sds-samt-johan-wilsby-lamn-96300/

https://www.bequoted.com/bolag/seamless-distribution-systems/pressmeddelande/ordforande-leif-frykman-lamnar-seamless-distributions-system-96290/

Redeyen kommenttia viimeisimmästä tilauksesta. Valuaatio ottanut isoja askeleita alas muun markkinan mukana, pitääpä ottaa taas tarkempaan seurantaan :thinking:

Seamless Distribution Systems: Worth the wait – SEK10m agreement from a new Saudi customer

Redeye reiterates its fair value range and Base Case (SEK52) following a major agreement from a new customer: a leading Saudi telecom group. The deal is initially worth SEK10m but leads to meaningful upsell opportunities and increases SDS’s foothold in Saudi Arabia, the largest market in the Middle East.

SDS received a SEK10m order through its partner Strategy& (a global strategy consulting firm and a part of the PwC network) to support a Saudi Arabia-based telecom operator group with its 5G buildout. The agreement regards SDS’s Smart Capex solution, essentially software for optimizing network investment planning for 5G and fibre. SDS expects most of the SEK10m to be recognized as revenues in Q3 2022 and states that this agreement could generate annual recurring revenues of the same size, should the customer continue using this product and renew its licenses. Management states to us that a typical lifetime for this product is about five to seven years (based on similar deployments).

Delayed orders have materialized

Sales in H1 2022 amounted to SEK132m (~SEK22m from Riaktr), growing 1% YoY but -11% organically (excluding Riaktr). SDS missed our sales expectations significantly (>10%) in Q1 and Q2 due to an underwhelming order intake. In Q1 2022, SDS stated that it was in negotiations regarding two large orders that were delayed. The first materialized in Q2 2022 and referred to an order for a Voucher Management System from a Dubai-based customer worth SEK8m. The second materialized today. This reflects well on management and its execution abilities.

Positives: significant order from a new customer, large market, and strong value proposition

There is a lot to like about this agreement: (1) SDS received its first order from this Saudi telecom group, which in itself is a meaningful catalyst. Should the deployment be successful, we think SDS is well-positioned to upsell additional solutions, including Smart Sales & Distribution and its RVM suite. (2) The company is establishing a significant foothold in Saudi Arabia, the largest market in the Middle East. Zain Saudi Arabia is a long-term customer of the group. With today’s announcement, SDS has business relations with two leading telecom groups in Saudi Arabia. (3) Smart Capex (developed initially by Riaktr) is a somewhat unproven solution. It generated sales of SEK9.3m in 2021 but has not led to any meaningful commercial breakthroughs until now. This agreement reflects well on Smart Capex’s value proposition and could act as a catalyst for additional deals.

Restored confidence in management and outlook

SDS’s share has been punished by weak earnings reports in Q1 and Q2 2022, trading down >50% YTD. Lack of organic growth, high management turnover, and uncertainty around the commercialization of Riaktr’s products have contributed to this negative sentiment. In our opinion, today’s agreement is essential as it restores confidence in management and the organic growth outlook. We set high expectations for H2 2022. While SDS is currently trading around our Bear Case, we reiterate our fair value range and Base Case of SEK52.

1 tykkäys

Jäänyt kyllä edelleen tarkempi seuranta tämän(kin) osalta. Q3 luvut ulkona, ei näytä olennaista kehitystä tapahtuneen. Mutta Q3:n aikana ollut isompia tilauksia, joka lupaa jatkoon ainakin hieman parempaa.

Delårsrapport för perioden 1 januari - 30 september 2022

Juli - September

 • Nettoomsättningen uppgick till 76,1 (78,7) MSEK, en minskning med -3,3% jämfört med samma
  period föregående år. Jämfört med andra kvartalet i år (68,9) så ökade omsättningen med 10,5%.
 • EBITDA-resultatet uppgick till 19,2 (19,7) MSEK, en minskning med -2,5% jämfört med samma
  period föregående år. Jämfört med andra kvartalet i år (15,4) så ökade EBITDA-resultatet med 25,0%.
 • EBITDA-marginalen uppgick till 25,3% (25,1%).
 • Resultat efter skatt uppgick till 0,1 (1,9) MSEK.
 • Resultat per aktie uppgick till 0,01 (0,19) SEK.
 • Periodens kassaflöde uppgick till -0,3 (-11,4) MSEK.

Januari - September

 • Nettoomsättningen uppgick till 208,0 (209,4) MSEK, en minskning med -0,7% jämfört med samma
  period föregående år.
 • EBITDA-resultatet uppgick till 43,9 (44,7) MSEK, en minskning med -1,7% jämfört med samma
  period föregående år.
 • EBITDA-marginalen uppgick till 21,1% (21,3%).
 • Resultat efter skatt uppgick till -9,6 (0,6) MSEK.
 • Resultat per aktie uppgick till -0,93 (0,06) SEK.
 • Periodens kassaflöde uppgick till -7,8 (20,8) MSEK.

VD har ordet
Under årets tredje kvartal har SDS:s affärsverksamhet fortsatt på en hög nivå. Vi har tagit ett flertal nya affärer där genombrottsaffären med Sudatel för tre marknader samtidigt, var kvartalets höjdpunkt.

Edit:

redeyn kommentit vielä perään

Management commentary states that results are starting to recover from the soft H1 2022 levels and that it is building an attractive pipeline. It has, among other things, finalized large implementations of new products and completed the transition to a modern tech architecture (microservices). Both of these have taken longer than expected. This lays the foundation for future growth, margin expansion, and improved cash flows.

SDS’s operations appear to progress well throughout H2 2022. It announced (1) its largest ever agreement together with Sudatel Group (more on here), (2) a SEK10m agreement with a Saudi telecom group, the largest market in the Middle East (more on here), and (3) a SEK3.4m order for its Smart Sales & Distribution product from an existing Sudanese customer.

1 tykkäys