Serviceware SE - Keski-Eurooppalainen vaihtoehto

Joo, mää kyllä lisäilin Efecteäkin, joka kasvoi kyllä, mutta koska eivät myyneet “ulkomaita” tukkeen niin arvelin että siellä “ulkomailla” kotikenttäetua omaava SJJ voi myös pärjätä.

Aston muuten jakoi Efecte- ketjussa tällaisen kuvan. Ei vähentänyt houkutusta hajauttaa ITSM- sijoituksiani tähänkin…

Niin ja SJJ on näemmä jotain myynytkin, julkaisu päivätty tälle päivälle!

7 tykkäystä

Ohessa yhteenvedot ko firman tutkimuksesta, jossa Serviceware on tuossa keskisuurten asiakkaiden listalla #1. Ei valitettavasti mahdu suuryrityksille tarjoajien listalla.

http://researchinaction.de/auch-im-deutschen-mittelstand-wird-it-service-management-zu-enterprise-service-management
Mittelstand - Saksa 2021

Suuryritykset - DACH 2021

4 tykkäystä


Kuvakaappaus Servicewaren etusivulta. Vielä 29.1 julkaistussa Youtube-videossa mainittiin DAX-30 asiakkaita olevan vielä 12. Bridge Business and Technology with Serviceware ITFM - YouTube Lieneekö normaalia vaihtelua vai kertooko kilpailukyvyn puutteesta :thinking: Kynnys toimittajan vaihtamiseen lienee kuitenkin suhteellisen korkea?

4 tykkäystä

Sivuja ei liene päivitetty tuolta osin. Ainakin uusimmassa tiedotteessa sanotaan asiakkaita olevan vielä 12:

Serviceware has more than 900 customers worldwide from various business sectors; among these are four out of the seven largest German and 12 out of DAX 30 companies. The Serviceware headquarters are located in Bad Camberg, Germany and the Company has over 490 employees at 14 national and international locations. For more information visit wwww.serviceware-se.com.

Tätä diiliä ei muuten mielestäni olla hehkutettu tarpeeksi: :stuck_out_tongue_winking_eye:

Bad Camberg, 25 February 2021 Serviceware SE (“Serviceware“, ISIN DE000A2G8X31) has gained a leading international airline as a new customer. The airline with several ten thousands of employees has decided in favour of the software solution “Serviceware Knowledge” (SABIO), which is to be used in all the contact centres of the airline around the world. With Serviceware Knowledge the more than 8,000 employees in customer service can access the entire knowledge base in a central database.

Omat odotukset ovat kyllä nyt korkealla ja lähden siitä että “Q4” tulee todella merkittävä liikevaihtopomppu ja että tahti jatkuu kovana. +40% SaaS/Service -kasvua on mielestäni ihan oikeutettua odottaa. “Q4” on ollut historiallisesti Servicewaren vahvin ja tärkein kvartaali, joten siinä onnistuminen on tärkeää mahdollisen onnistumisen pitäisi auttaa purkamaan osakkeessa piilevää aliarvostusta merkittävästi.

20 tykkäystä
25 tykkäystä

En tieda onko tama ollut jo ketjussa esilla. Mikali ei, kaipa taman voi jakaa taalla. Seurannan aloitus raportti viime vuoden huhtikuulta.

Serviceware - FMR Initiation - 28 April 2020.pdf (2,1 Mt)

15 tykkäystä

Sinä kun @Arimatti_Alhanko olet perillä asioista, niin haluaisitko kertoa mikä on oma käsityksesi Servicewaren johdon osaamisesta ja luotettavuudesta? @Entinen_geelitukka esitti aika koviakin epäluottamus-väitteitä yhtiön johdosta tuolla ketjun alkupäässä. Olisi mukava avartaa omaakin näkemystä, että kuinka paljon perää niissä oli tai ei ollut.

14 tykkäystä

Onko tullut ilmi mitään yhtiökohtaista joka selittäisi viimepäivien pudotusta? Vai onko tämä vain yleistä teknopapereiden markkinapudotusta?

1 tykkäys

Vähävaihtoinen lappu, joten laskettelee reilummin pienen porukan tyhjentäessä salkkua.

2 tykkäystä

Jumalauta, millaisen punaisen viivan missasin. laitoin nyt sellaisen miinakentän tuonne 15 euron alle, että siihen tarttuu vastaavat dipit… saa myydä olkaan hyvä, viljo ottaa pari pikku positiota sieltä vastaan 15-14 väliltä!

Tohon voi pikkuiset positiot laittaa…

10 tykkäystä

Serviceware aloittaa yhteistyön Deloitten kanssa Tanskassa! Skandinaavien valloitus partneristrategialla jatkuu:

18 tykkäystä

Vähän downplay nyt Eka. Deloitte on referenssinä varmaan globaalistikin top-10 kastia, vaikka nyt kyse Tanskasta.


Lähinnä, että Deloitte referenssinä varsin kova, mielestäni yksi parhaista ja tulkitsen sen kertovan siitä, että asioita tehdään oikein. Olen melko varma, että kyllä siellä joku osaa tehdä jotain oikein.

Mutta uutisointi on tasoa että Fodelia ostaa Perniön Lihan ja reaktio sitäkin laimeampi.

12 tykkäystä

Nooh kova juttu mut noi on kyl ihan erillisii noi Deloittet eri maissa, niinku muutki big4.

Mut kova partneri silti noin niinku nimenä. Ja varmasti iso toimija tanskas.

3 tykkäystä

En ihan ymmärtänyt tätä viestiä, mutta tykkäsin kuitenkin. Ihan hyvää uutisvirtaa, toivotaan hyvää q4, olenkin hiukka hivuttanut positiota ylöspäin kokoluokassa.

2 tykkäystä

Mitäs muita partner kuvioita serviceware omaa?

2 tykkäystä

No joo, mutta olihan Servicewarella partnerina jo ennestään KPMG ja Pricewaterhouse Coopers ja Ernst & Young, niin ajattelin että Deloitte ei ollut enää niin iso juttu. Nythän toki ovat Big Fourista kaikki partnereina, eli tuotteiden voidaan sanoa olevan maailmanluokkaa :sunglasses:

6 tykkäystä

Serviceware with successful fiscal year 2019/2020
• Increase in sales revenues by 8.8 percent to EUR 72.4 million
• Saas/Service sales revenues rise clearly disproportionately by 31.5 percent to EUR 31.9
million
• Share of SaaS/Service revenues in total sales revenues at 44.1 percent
• Result noticeably improved
• Serviceware Financial and Serviceware Performance as growth drivers – larger deal size and
leveraging of cross-selling potentials
• Second product “Solution Assistant“ launched in the field of Artificial Intelligence
• Further improvement of the EBITDA and revenue growth of around 10 percent aimed at

10 tykkäystä

Uutisissako tämä vaan on. Onko tämä ennakkotieto, Q4 raporttihan pitäisi olla myöhemmin? Posari?

3 tykkäystä

Näyttäisi olevan posari. Ei tämä mikään Publication Annual Financial Results ole joka julkaistaan 26.3.

SaaS myynti jatkaa voimakasta yli 30 % kasvua :muscle:, ehkä ensi vuonna ollaan jo voitollisia

The EBIT improved from EUR -2.3 million by 30.3 percent to EUR -1.6 million.

Cross-selling on vahvaa Servicewarella. Heillä on jo aika kattava paketti, mutta täydentävät yritysostot saattavat lisätä kasvuvauhtia ihan mukavasti.

Compared to the previous fiscal year, the number of orders for the software module Serviceware Processes, with which also Serviceware Knowledge was sold, has doubled.

4 tykkäystä

Selvä pettymys erityisesti tuon “Q4” SaaS/Service -kasvun osalta (14%), vaikka EBITDA-positiivisuus onkin hyvä asia. Katse kääntyy nyt 2021Q1, koska kyllä tältä saa ja pitääkin odottaa korkeampaa kaksinumeroista kasvuvauhtia. Myönnettäköön että vertailukauden liikevaihtoluvut olivat kovin koholla ja Koronatilanne on Saksassa ollut paha, mutta odotukset olivat ainakin minulla kyllä selvästi paljon korkeammalla.

6 tykkäystä