ūüŹĀ Seuraava tuloslive: ilmoitetaan my√∂hemmin ūüŹĀ

Tässä ketjussa ja sen otsikossa ajankohtaiset tiedot tulevista tuloslive-lähetyksistä.

Suuren suosion saavuttaneet tuloslivet toistuvat aina tuloskauden tullen, mutta välillä voi olla vaikea muistaa mistä yhtiöistä on tulossa tuloslive ja mihin aikaan. Jotta kaikkien on helpompi pysyä kartalla tulevista lähetyksistä, teemme tämän ketjun, jonka sitten pinnaamme aina tuloskauden ajaksi foorumin yläreunaan. Pyrimme myös parhaamme mukaan vaihtamaan tämän ketjun otsikkoa sen mukaan, mistä yhtiöstä on tulossa seuraava tuloslive. Näin ollen kaikkien on helppo tarkastaa seuraava tuloslive yhdellä silmäyksellä foorumin yläreunasta. :smile:

34 tykkäystä

Täältä pääsee tosiaan huomenna seuraamaan Nokia-liveä heti aamusta ennen kasia, tervetuloa linjoille seuraamaan! :muscle:t2:

11 tykkäystä

@Atte_Riikola jatkaa estradilla myös tämän tuloskauden toisessa tuloslivessä. :checkered_flag::movie_camera: Huomenna siis tarjolla WithSecuren Q1 klo 7:55 alkaen!

6 tykkäystä

Alla olisi linkki Nesteen tuloslive-lähetykseen, jonka vetää päälyytikko @Petri_Gostowski! :sunglasses:

to 25.4.2024 kello 8:50


Sitten vähän myöhemmin alkaa Kempower-live, jossa yhtiön tuloksen tarjoilee @Pauli_Lohi! :cowboy_hat_face:

to 25.4.2024 kello 9:25


Viimeisinä mutta ei vähäisimpänä; @Antti_Luiro ja Qt! :partying_face:

to 25.4.2024 kello 12:55


EDIT:

UPM-live peruttiin. Tulos tulikin kello 09:05, vaikka live olis alkanut vasta kello 09:30. :sweat_smile:

10 tykkäystä

Toivottavasti kukaan ei tänään ihmetellyt UPM-tulosliven uupumista, tuli peruutus viime hetkellä, kun ainakin tuloksen julkaisuajankohta pääsi yllättämään. :sweat_smile:

Huomenna jatketaan taas kahden tulosliven merkeissä, kun aamulla @Atte_Riikola perkaa F-Securen tulosta ja melkein heti perään @Rauli_Juva käy läpi Lindexin raporttia. :dancer:

7 tykkäystä

@Atte_Riikola aloittaa Remedyn tulosliven tänään eli maanantaina 29.4. kello 8:55. :slight_smile:

image

11 tykkäystä

Huomenna tarjolla ensimmäistä kertaa tuloslive Incapista, kun @Antti_Viljakainen kapuaa estradille n. klo 8:55! :fire: Tulkaahan seuraamaan tätä debyyttiä! :smile:

4 tykkäystä

@Thomas_Westerholm vetää Orthexin tulosliven kello 8.55 alkaen. :slight_smile:

7 tykkäystä

Perjantaina on luvassa taas pitkästä aikaa seuraava ROAST, kun Aiforian toimitusjohtaja Jukka Tapaninen saapuu @Verneri_Pulkkinen tentattavaksi. Laittakaahan Aiforian ketjuun kysymyksiä, joista Vepu voi poimia parhaat mukaan omaan kysymyspatteristoonsa! :fire:

10 tykkäystä