Osakesijoittaminen

Shorttaus, Shorttihyökkäykset ja näihin liittyvä treidaus

Tuli tällainen mieleen, että onko ideaa perustaa oma ketju tällaisille asioille. Lähinnä siksi, että ainakin iso osa näistä erilaisista shorttihyökkäyksistä on puutaheinää ja niissä on iso tilaisuus tienata suhthelppoa (vaikkakin riskillä) rahaa. Toki näitä sitten on sitten niitä, jotka kyykkää isosti ja saa pysyvää hittiä (esim. viimeisimpinä Nikola).

Täällä voisi puida enemmänkin asiaa ihan yleisesti, mutta etenkin esim. uutiset tulossa olevista hyökkäyksistä ja juuri tulleista olisi kiva tietää, jotta pääsisi mahdollisimman nopeasti keissiin kiinni, vaikka ei seuraisi ko. yhtiön ketjua joka jo inderesistäkin saattaa löytyä.
Jos ei saa tuulta alle, niin voidaan ketju sulkea.

Tänään ilmeisesti Hindenburg julkaisemassa uutta rapsaa. Mielenkiinnolla odottelen mikä tulossa.

22 tykkäystä

Erinomainen avaus tänne, kiitoksia @NEA Tosiaan viime kuukaisina on varsinkin vety-puolella ollut jäätävän hyviä ostopaikkoja tarjolla (Nikola/NEL, PLUG, FCELL) näiden takia, jos on onnistunut/uskaltanut nappaamaan edes suht pohjilta lisää.

3 tykkäystä

Hindenburgilta tulee tänään uutta rapsaa. Lähde Twitter.

1 tykkäys

Jep ja tällainen “seuraamattomiin” yhtiöihin sijoittaminenhan vaikkakin shorttihyökkäystilanteessa on tietty hyvin riskistä ja jopa hieman uhkapelaamista, mutta tosiaan tuntuu olevan aika paljon “ylimääräistä” noissa shorttihyökkäyksissä, jolloin näen olevan välillä hyvä sauma ottaa ylimääräistä rahaa pois kuleksimasta. Lisäksi itse en varmaan lähtisi täysin tuntemattoihin keisseihin mukaan, mutta aika paljon tulee seurattua hieman vähemmän aktiivisesti osaa yhtiöistä, jolloin tapauksen yhtiö onkin pidemmällä välillä suht tuttu ja uskaltaisi lähteä raportin analysoitua mukaan.

2 tykkäystä

hyvä avaus tosiaan, jo pelottaa mikä salkkuyhtiä on seuraavaksi shorttihyökkäyksen kohteen :slight_smile:

Onko Hindenburg tavannut julkaista rapsansa pörssin ollessa auki, vai juuri ennen?

SPAQ, Hylioon ja Workhorse toistuvat, kun sijoittajat arvuuttelevat Hindenburgin kohdetta.

1 tykkäys

JKS on myös kovasti tyrkyllä podiumille.

Eikös Workhorsea kohtaan ollut jo jokin tällainen viime viikolla, mutta osoittautui suutariksi?

Hylion tai Workhorse on kyllä hyvin tod.näk. Kohteita. SPAQ kurssi on sen verran alhaalla muutenkin, ettei sillä tee niin hyvin shortit rahaa.

2 tykkäystä

Jarppa laittoikin tosta infoa…minä suoran linkin…veikkaan, että joku vetyfirma tuolla on…esim. FCEL.

Plug maistuisi. Viime hyökkäyksenhän teki Citron research.

1 tykkäys

Ei prkl… täys possa, ei auttais shoppailla dipistä :grimacing:

Mielenkiintoisesti lähes kaikki mahdolliset mieleen tulevat firmat ottavat vähän alas pre-marketissa. Voiko Hindenburgilla olla niin iso vaikutus, että porukka myy valmiiksi, jos vaikka sattuisi osumaan kohdalle?

Toisaalta jenkeissä tehdään kauppaa pitkälti ilman osto- / myyntikuluja, eikä siellä varmaan tunneta hankintameno-olettamaa. Joten mikäs sitä estäisi tyhjentämistä varmuuden vuoksi kaikkia mahdollisia kohteita ennen rapsan julkaisua ja ostamasta takaisin julkaisun jälkeen. Jos osui kohdalleen niin yhden saanee sellaisesta montusta että se kuittasi muiden pienet nousut? :laughing:

1 tykkäys

Nikola-hyökkäys julkaistiin ainakin Twitterissä Suomen aikaan klo 15.06.

Kunhan olis sellainen firma mistä itsellä on selkeä positiivinen mielipide pitkän linjan ajureiden suhteen, jotta osaa nähdä shorttiraportin taakse ja uskaltas lyödä dippiin rahaa. Melkein pitäis Euroopan puolelta kauppailla käteispositiota valmiiksi.

1 tykkäys

Jännän äärellä… WKHS ja DPHC arveltu kohteeksi mutta oma veikkaus on NKLA tai FCEL, toivottavasti ei jälkimmäinen. Ei ole käteistä niin ei pääse dippiä hyödyntää :sweat_smile:

Loop industries kohteena

5 tykkäystä

Persiistähän nämä hyökkäykset ovat, mutta kyllähän niillä vaikutusta on, ainakin väliaikaisesti:

Oonko ainot joka joutu googlettamaan: " niin että mikä firma? " No ehkä ihan hyvä, olin jo melko varma että napsahtaa johonkin oman salkun lappuun.

3 tykkäystä

Tuntuisi vaikuttavan Quantafuelissa asti kun lähti -10% alas sekin.