Hyzon Motors - Vetyvallankumous raskaalle liikenteelle

Australian kova pöhinä jatkuu:

“In addition to providing a public hydrogen refuelling infrastructure, the funding will also support public electric charging, heavy and long-distance vehicle technologies, commercial fleets in transiting to zero-emissions and household smart charging.”

“This is particularly important for buses and trucks that travel long distances, or where battery weight compromises effective payload. Hydrogen is also suitable for commercial use where effective range and recharging/refuelling times affect the bottom line.”

42 tykkäystä

Ja pressa +6%

60 tykkäystä

On kyllä outoa, ettei tähänkään mitään reagointia. Okei ei mikään virallinen sopimus, mutta käytännössä kertoo että neuvotteluita käydään. Kyseessä kuitenkin aika merkittävänkokoinen pulju.

14 tykkäystä

Näkisin tämän niin, että ilman tuota uutista dyykattaisiin normaalit 5% mutta uutinen taistelee shortteja vastaan.

22 tykkäystä

Joo no tässä lapussa ei sinänsä yllätys. Shortit ja nyt vielä osarikuumotus niskassa.

7 tykkäystä

Mielestäni tässä kohtaa tätä tarinaa olisi hyvä siirtää shorttikeskustelu muihin ketjuihin, kun niillä ei ole mitään väliä tämän Hyzonin tarinan kanssa ja ymmärtääkseni nämä varsinaiset ketjut on kuitenkin tarkoituksena olla kokonaiskuva sijoituskohteesta keskittyen enemmän pitkän ajan jatkuvaan seurantaan.

Ymmärrän kyllä lyhyen välin treidaukset ja ne tekniset näkökulmat, sekä shorttipuolen asiat, mutta nämä ovat kuitenkin niin lyhyen välin asioita, että tuntien, päivän tai viikon päästä niillä ei ole enää välttämättä mitään tekemistä sijoituskeissiin. Nyt on tämän kohdalla kuitenkin jo nöhtykin, että shortteja tulee ja menee joka päivä, eikä ne oikeasti pitkällä tähtäimellä tuo yhtiön menestymiseen tai tekemiseen mitään erityisen olellista (shorttihyökkäyshän oli ja on asia erikseen). Treidaajat saavat näistä omansa irti toki.

Tätä ei pidä ottaa kenenkään henkilökohtaisesti, mieleetäni nyt voisi olla aika siirtyä ulos päivätreidailusta tässä ketjusta. Meillä on kuitenkin oheisia ketjuja, joihin nämäkin sopisi:

Edit. tämä ei toki tarkoita, etteikö lainkaan täällä saisi teknistä puolta jakaa, sillekin voi olla joskus ihan hyvä perustelu, tosin nämäkin saa helposti linkattua mainitsemalla esim muissa ketjuissa tämän ketjun.

56 tykkäystä

UK:sta saatu iso ryhmä tutustumaan Hyzonin tehtaaseen ja koeajamaan rekkaa.





68 tykkäystä

Nyt alkaa olemaan sellaiset määrät mielenkiintoisia MoUta ympäriinsä, että ei tarvita kuin edes sen yhden toteutuminen, niin saa Hyzonin bisness sellaisen rakettikengän potkun persuksiin, että seuraavaksi ihmetellään, mistä saadaan kapasiteettia lisää tuotantoon. Olisi sitten sellaisia “positiivisia” ongelmia ainakin :slight_smile:

64 tykkäystä

Olisko sama kun Knight vaimokkeen instassa?

Kuva tekstissä Albert Heijn ketju mainittu =

Albert Heijn on Oostzaanissa vuonna 1887 perustettu alankomaalainen supermarketketju. Se on nimetty Albert Heijn, Sr.:n mukaan. Albert Heijn on alankomaalaisen supermarketoperaattorin Aholdin omistamista organisaatioista vanhin.


Kuvassa ilmeisesti ketjun kaupat kartalla
Spekulaatiota, taas :v:

45 tykkäystä

Todella mielenkiintoista! Hollannissa (Groningenissa) asuneena voin kertoa, että Albert Heijn on siis paikallinen K-market. Yhteistyö AH:n kanssa voisi olla potentiaaliltaan erittäin kova juttu!

52 tykkäystä

Tuonne kun saisivat polttokennoja menemään…

18 tykkäystä

Hyvä merkki toki se, että Albert Heijn tutkinut jo ainakin sähkörekkoja:

Mutta paikalla on siis ollut Hyzonin lisäksi paljon muutakin:

13 tykkäystä

Ajatuksia seuraavaan?

Total leads strategic investment into Hyzon Motors | Hyzon Motors

Daimler Truck & TotalEnergies entwickeln Wasserstoff-Infrastruktur für Europa - ecomento.de

8 tykkäystä

TotalEnergies investoi koko vetysektorille, että en pelkästään tästä vetäisi vielä kummempia johtopäätöksiä: TotalEnergies and partners launch $1.7bn clean hydrogen fund

8 tykkäystä
53 tykkäystä

“This agreement is just one of the many steps and strategic partnerships that Hyzon Motors will be announcing in the coming months to confirm our ability to bring clean hydrogen infrastructure to market with our vehicles in the very near term.”

:grinning:

65 tykkäystä

Bull-keissi. Koska:
“TotalEnergies, meanwhile, has committed to opening 150 hydrogen refuelling stations along a freight corridor spanning Germany, Belgium, Luxembourg, France and the Netherlands.”

Tämä on iso juttu. Valmiit asemat tarkoittavat sitä, että Hyzonin asiakkaiden ei tarvitse stressata omien jakelupisteiden pystyttämistä. Totalille on taas aivan yhdentekevää kuka se asiakas on joka käy tankilla.

Lehmät ei lennä mutta Hyzon lentää!

37 tykkäystä

Tuosta olisi nyt hyvä raketoida

54 tykkäystä

https://twitter.com/CraigK_Hyzon/status/1458500594352545795?t=WQBfZjhODOMsKiuF8DIDCQ&s=19

https://netherlandsnewslive.com/dutch-initiative-in-glasgow-all-new-trucks-will-be-emission-free-by-2040/279280/

At the initiative of the Netherlands, eleven countries agreed at the climate summit in Glasgow that from 2040 all new trucks and buses must be emission-free. In addition to the Netherlands, Turkey, Uruguay, Austria, Canada, Chile, Denmark, Finland, New Zealand, Norway and the United Kingdom are taking part.

22 tykkäystä

At the initiative of the Netherlands,
Nostona lisäksi:
Osa suunnitelmaa on, että vuoteen 2030 mennessä 30 prosenttia kaikista äskettäin myydyistä kuorma-autoista ja linja-autoista ei aiheuta hiilidioksidipäästöjä

18 tykkäystä