Osakesijoittaminen

Treidaus - liveseuranta

Yleisön pyynnöstä perustetaan yleinen ketju, joka on tarkoitettu treidaamisesta keskustelemiseen!
Muun muassa @DayTraderXL, @MoneyWalker ja @tyyny on väläytellyt tätä ideaa, niin tästä lähtee, antakaa palaa! :wink:

21 tykkäystä

Hyvä avaus, mietin itsekkin. Tosin olisin laittanut otsikoksi Treidaus - liveseuranta eli voisi kaikki laittaa tänne avaukset/sulkemiset.

3 tykkäystä

Laittakaa ihmeessä myös toivomuksia nimestä! Otin nyt jonkun nimen hatusta, joka oli yli 15 merkkiä pitkä (vaatimus otsikon pituudelle) :slight_smile: “Mestari” -arvon omaavat voivat tietenkin muokata ketjun nimeä itsekin :smile_cat:

1 tykkäys

Kannatan nimeksi tota live-seurantaa :+1:

…ja rohkeasti avaan pelin :grin:

Otin tänään päivällä dax-shorttia 9600 nurkilta (aika lailla päivän huiput) kun siinä tuntui olevan viime päivät vastustustasoa. Sit otin vielä päälle vähän näkemystä ja jätin rohkeasti vknlopun yli, katsotaan kuinka käy.

2 tykkäystä

Koska tämä sai kaksi ääntä hämmästyttävän nopeasti, niin ketjun nimi on äänien mukainen :smile:

2 tykkäystä

Ostin vahingossa päivän pohjilta juuri ennen sulkua Nokian rinkuloiden bullia, en huomannut kellonaikaa… :smiley: Toivottavasti maanantai on positiivinen. Jäi siis viikonlopuksi salkkuun.

1 tykkäys

Täytyy olla kyllä pokkaa jos tässä markkinaympäristössä pitää shortteja viikonlopun yli, toivotan onnea! Itse olen ollut nyt pidemmän aikaa treidaamatta ylioppilaskirjoitusten takia, nyt jonkun verran oon seurannut markkinoita tarkemmin, mutta en ole ottanut vielä entryjä.

1 tykkäys

Rinkuloilla aika ruma close, kasvavaa bear-volyymia :cold_face: Toivottavasti sulla on stopparit tiukalla!

1 tykkäys

Itsekin jätin Sepe shortit vklp yli, otettu 2600 tasoilta pari pv sitten. Sai mielestäni hyvän risk rewardin kun näytti double toppia iskevän. Tarkoituksena holdailla ainakin 2300-2200 tasoille eli pidemmän ajan treidiä.

1 tykkäys

SPX shortit rullanneet jo “liian pitkään”, ja jäivät kiinni viikonlopun yli.

Ensimmäinen to 26.3 2420 tasolta “kun työttömyysluvut aiheuttavat edes nopean dipin” otettu 2700 Knock. Kun SPX kiipesi ylös aina 2600 tasolle otin toisen erän sen käydessä 2550:ssä, 2900 knockilla.

Ajatuksena näkemys siitä, että 2700 olisi voinut hetkellisesti mennä rikki, mutta ennemmin tai myöhemmin menee myös 2200. Joko haetaan tuplapottia tai sitten jälkimmäisellä katetaan ensimmäisen tappiot.

Kumpikin on edelleen auki. Tänään käytiin, yhteenlaskettuna, aavistuksen vihreällä, mutta ei tätä peliä viitsi nollille jättää.

Nyt vaan toivotaan etteivät öljyherrat saa diiliä aikaiseksi :wink:

2 tykkäystä

Pahalta näyttää😬 onneksi vasta oppirahoja

1 tykkäys

Eilen illalla avatut ja tänään vikalta huipulta (2520) lisätyt SPX karhusertit suljettu juuri ennen marketsin sulkua tasolta 2455. Tarkoitus oli lasketella 2400 pintaan asti, mutta öljydiilin vaara sai lopulta luopumaan jo 2460-tasolla.

15x-vivulla hyvä 60%:n tuotto jälkimmäiseen settiin, ja eilenkin ostetut toivat lopulta n. 25%:n tuoton.
0-osakepainolla (eli fake-shortilla :wink: ) viikonloppuun, mutta valmiina lisäämään jos maanantaina nousu jatkuukin.

1 tykkäys

Kuinka paljon tuo ölppä nostattaisi sepeä? Perjantaina valuttiin illalla alaspäin mitä seurailin.

Helppoa olisi jos noin tarkkaan, tai lainkaan, pystyisi ennakoimaan. Historiallisesti nämä kaksi (tässä tapauksessa öljy / s&p 500) eivät ilmeisesti juuri toisistaan välitä.

Oma fiilis nykyhetkestä on se, että mikä tahansa positiivinen uutinen kaiken tämän negatiivisen uutisvirran keskellä saa markkinoilla aikaan juhlatunnelmaa, joka pyrkii nostamaan kursseja ihan yleisesti. Tässä tapauksessa OPEC diili -> lupaus vakaammasta tulevaisuudesta edes öljyn osalta edes hetkeksi -> turvallisuuden tunne kasvaa -> SPX reagoi.

Toistan vielä, oma mihinkään perustumaton fiilis.

3 tykkäystä

Joo, voi olla noin psykologista merkitystä ja onhan tuo energiasektori jo poljettu alas.

Edelliseen postiini ohuesti liittyen:

Tänään heräsi ajatus kokeilla sertejä / turboja myös öljyn suhteen, kunhan tori huomenna aukeaa.

Nordnetin vivut näyttävät seuraavan ICE Brent Crude OIL Futures Contractia. Tämän kun lyö TradingView:n hakuun niin se ehdottelee ensimmäisenä CL1! tickeriä. Vipuruotteiden Prospectus ilmoittaa valuutaksi kuitenkin USD:n, joten olisiko oikea ticker kuitenkin BRN1!?

Hmm… serti vai turbo… :crazy_face:

E: Öljyturbo seuraa BRN1:stä. Korjatkaa jos meni väärin. Mutta mitä ihmettä, tälle ei saa (TradingViewstä) valittua kuin vuosinäkymän… luulin että öljy on vähän ahkerammin ostettu ja myyty kohde :smiley:

1 tykkäys

Samat itselläkin mielessä, millä Nordnetin turboilla olette öljyä päiväkaupassa veivailleet?

Öljyn futuurit -10% suoraan avauksessa.

S&P 500 futuurit +1,5 % avauksessa.

Saas nähdä kannattaako enää lähteä öljyn karhukelkkaan kun NN Markets aukeaa.

Futuurit on jo +3,5%, joten näpeillehän tässä näyttää tulevan.

Edit: No nyt kävi kyllä hyvä tuuri. Olin pistänyt treidin alussa itselleni stop-winin tonne 9500-tasolle ja täähän oli vielä käynyt siellä just ennen closea huomaamattani, joten voitot laukes :smiley: Tätäkö varten niitä stoppareita laitetaan :grin:

Tänään voikin sitten pistää uutta matoa koukkuun.
Edit 2: Avauksesta otettu heti DAX-shorttia. Viime viikolla kun mentiin yli 9950 tultiin yleensä nopeasti alas ja viime viikon vastustaso n. 10070 sitten ottamassa kiinni ja alaspäin on upsidea melkein 500 pistettä viime viikon tukitasoille. Näyttää myös yliostettua avausta, mikä voisi indikoida valumista alaspäin päivän aikana. Katsotaan miten etenee, pitää olla herkkänä öljyuutisille jos sieltä tulee ylläreitä.

3 tykkäystä

BCOUSD on hyvä tikkeri Brentille.

1 tykkäys