Smart Eye - King of automotive’s Interior Sensing AI?

Jep. Poikkeuksena on Smartin Aftermarket-tuote AIS, joka hoitaa myös distraction-päättelyn ja kuljettajan varoittamisen.

Voi olla, että OEM:t haluavat pitää loppupään päättelyn itsellään, koska toteutus vaikuttaa asiakaskokemukseen.

6 tykkäystä

Aivan joo.
Mikä tuon AIS:n output muuten on? Käsittääkseni sen saa kytkettyä bluetoothiin (auton audiojärjestelmä varoitusta antamaan), myös kännykkäverkkoon (pääkonttori valvoo lepotaukoja tai antaa luvan ajamiseen?), myös CAN-väylä on mainittu joo - mitä viestiä sinne CAN-väylään heitetään, jos kuljettaja on torkun partaalla?

1 tykkäys
17 tykkäystä

Sanotaanko tuossa että yli 10km seurasi autoa ennen kun Tesla oikeasti pysähtyi? Hieman on viivettä vielä laitteissa… :sweat_smile:

1 tykkäys

Ihan samaa mietin, että ei ehkä kauhean tehokasta toimintaa, mutta teslan toiminta taitaakin perustua antuereihin (?). Pysäytyspaikka myös ehkä huonoin ikinä, tunnelin suulle :expressionless:

6 tykkäystä

5.7bn SEK tarkoittaa noin 230kpl Winnejä (automalleja) jaossa ja oletettavasti ensi vuonna samanlainen pompsi lisää… jos siis käytetään tuollaista Smartin keskimääräistä 25m sek per winni kaavaa… eli kenties 2021-2022 yht. tuo 10bn SEK kokonaisuus puhutaan 400-500 winnistä

21 tykkäystä

Connected Car business highlights:
Engaged with 20 OEMs for DTS AutoStage and 14 OEMs for DTS AutoSense for launches in 2022 through 2026.
Launching DTS AutoSense in BMW vehicles later this summer.

https://investor.xperi.com/news/news-details/2021/Xperi-Holding-Corporation-Announces-Second-Quarter-2021-Results/default.aspx

8 tykkäystä

:eyes:

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-08-02/drunk-driver-detectors-for-cars-mandated-in-infrastructure-bill?sref=RJ2RlMrh

New cars will be required to have technology to detect drunk drivers and a system to keep children from being accidentally left in vehicles on hot days under a series of long-sought safety measures included in the infrastructure bill awaiting a vote in the U.S. Senate.

Drunk Drivers

Among the systems that have been studied are ones that monitor a driver for signs of distracted, impaired or fatigued driving. One uses sensors that scan drivers’ eyes for signs that are similar to ones that police officers look for when they suspect impairment during traffic stops.

kuva

63 tykkäystä

Selitätkö vielä meille (tai mulle) tyhmille/tyhmälle.

Xperi on siis Smartin kilpailija Tier2, joka siis launchasi oman Occupant Monitoring Solutionin (DTS AutoSense) joka mahdollisesti on jo myyty 14 OEM:lle ja ainakin varmasti BMW:n autoihin myöhemmin kesällä?

edit. ei liity smarttiin, mutta onpa mielenkiintoiset tunnusluvut Xperillä… :stuck_out_tongue:

6 tykkäystä

Tätä just mietin viime päivinä, että DMS:n katsoessa kuljettajaa, sen väsymystä ja häiriötekijöitä, tulisi myös joskus olla velvoitteensa ja hälytysjärjestelmänsä autoon unohtuneille lapsille (lemmikkieläimille jne.) Rapakontakana tähän tartuttu ja Rana nostanut joissain haastatteluissa sivupuolisesti esille mihin interior sensingiä tullaan käyttämään. Lisää kameroita, lisää kassavirtaa Smartille. Edit. Typo virhe.

2 tykkäystä

Ei riitä insinöörit Smartilla t. Colin

ps. kelatkaa jos Smartin strategia onkin väärä ja Seeing oikea ts. voittavat kaikki kilpailutukset tiiviillä yhteistyöllä Tier 1 kanssa.

Miten tämä eroaa Smartin strategiasta?

2 tykkäystä

Sepä. Kiinnostais syvempi merkitys Colinin viestissä. Smarttiko ei tee yhteistyötä monen T1 kanssa?

Annetaan tulosten ja DW:nien puhua puolestaan ja jätetään tämän SM PR-miehen spekulatiiviset twiitit vähemmälle huomiolle. Ne voi heittää jatkossa vaikka SM-ketjuun.

Varmasti molemmat SEYE ja SM tulevat voittamaan hyvän markkinaosuuden tulevista kilpailutuksista.

13 tykkäystä

Hyvä löytö! OMS:ssä tosiaan kovempi kilpailu kun DMS-markkinassa.

Engaged with 20 OEMs for DTS AutoStage and 14 OEMs for DTS AutoSense for launches in 2022 through 2026.

“Engaged” sana viittaa kilpailutuksiin, ei voittoihin. Eli ainakin 14 OEM:ää tällä hetkellä kilpailuttaa OMS-ratkaisua.

7 tykkäystä

Mainoshommahan oli se Affectivan tän hetken tuotteliain osa. Ihan kiva että sitä mainostetaan Smart Eyenkin alla.

10 tykkäystä

Kilpahuuto menossa Veoneerista. QC vs Magna

16 tykkäystä

Veoneerin sivuilla sanotaan jo että Magna osti. Press Releases | Veoneer

1 tykkäys

Olikos se Veoneer smartin kilpailija? Vai tier1 toimija? Saisko jonkun pienen inffopaketin tiivistetysti tilanteesta? Kiitos!

3 tykkäystä

Oliko näistä jo tietoa? Muutama minuutti sitten julkaistu twitterissä. Neljä uutta design winniä.

29 tykkäystä