SPAC merger companies - vaihtoehto IPOlle

Itsekin irtauduin nyt TRITistä, oli mukava päiväpeli tällä ex-spacilla, kun nuo muut tuntuvat ottavan vieläkin takapakkia

CC:n trackrecord spaccien kanssa ei ole kehuttava. CCX:n rahastossa on $10.11 per osake joten hinnan ollessa $10.20 tullaan varmasti näkemään lunastuksia. Vaatii todennäköisesti lisärahoitusta jäljelle jääviltä omistajilta.

Jos hinta pysyy noin lähellä NAVia niin voisin ostaa nyt mutta jos hinta ei lähde ennen merger äänestystä selvästi nousuun niin pitäisin todennäköisenä ettei mitään pikavoittoja ole luvassa.

1 tykkäys

Kiitokset eilisestä TRIT vinkistä! 8.2 → 9.2, kun ei uskaltanut jättää yöksi muhimaan. Ensin oli toimeksiannossa 9.6, mutta tuli hilattua sitä hiljalleen alaspäin :smiley:

1 tykkäys

Nyt löytyy Nordnetistäkin Skillz Inc. Class A (SKLZ)
Eli entinen FEAC-niminen SPAC.
Mukavasti lähti nousuun jo eilen jenkkipörssissä.

1 tykkäys

Tässäkö syy tämän päivän NBAC nousuun?

3 tykkäystä

Microvast ja kilpailijat.

Energia-alan teknologinen kehitys ja sijoitusmahdollisuudet

e. En näköjään osaa linkittää tätä kuvaa toiseen topiciin.

2 tykkäystä

Tuntuuko teistä joskus siltä että nämä SPAC yhtiöiden nimet on luotu jollain nimigeneraattorilla? :grinning:

7 tykkäystä

LCA → GNOG äänestyksessä klassiset, eli 99% äänestänyt puolesta, mutta äänestysprosentti jäänyt vajaaksi. Uusi yritys 29.12.

https://www.cstproxy.com/landcadiaholdingsii/sm2020/HTML1/default.htm?fbclid=IwAR1C5Imq10N9w2Up6Oo16QyLzJukIs00f8NTgv8G17VRZKQAZfrMaMc2StM

Onko Triterrasin seuraajat hereillä? Onko mitään uutta raportoitavaa tältä päivältä? Onko aihetta huoleen? Onko koko firma joku suuri vedätys OMG?

1 tykkäys

Tälläinen on tippunut Yahoo puolelta . Eli joku haluaa oikeusjutun ( ymmärtääkseni Nikolalla oli sama )
https://finance.yahoo.com/news/trit-losses-alert-bernstein-liebhard-194900995.html

Näitä ilmestyy aina kuin sieniä sateella, jos jonkun firman osakkeet ottavat kunnolla hittiä syystä tai toisesta. Ei mitään ihmeellistä.

4 tykkäystä

MISHAWAKA, Ind. (Dec. 17, 2020) – Electric Last Mile, Inc. (ELMS), an electric vehicle (EV) company focused on commercial and delivery fleet vehicles, announced intentions today to establish operations and launch production at the former AM General commercial plant in Mishawaka. Subject to the completion of ELMS’ recently announced business combination with Forum Merger III Corporation (Nasdaq: FIII), the company plans to create up to 960 new jobs by the end of 2024 to support its expansion plans in Indiana.

https://sec.report/Document/0001213900-20-043523/

The Auburn Hills, Michigan-based company plans to invest more than $300 million in the 675,500-square-foot former AM General facility at 12900 McKinley Highway in Mishawaka. The facility is expected to support the production and assembly of ELMS’ electric Urban Delivery vehicle, with the capacity to manufacture up to 100,000 vehicles annually. The company plans to launch production by the third quarter of 2021.

1 tykkäys

Maanantaina vasta HCAC äänestys, vielä ehtii myymään vielä ennen mergeä.

Tiistaina mahdollisesti jo muutos menossa.

Spacien puolella näitä ambulanssinjahtaajia liikkuu pilvin pimein heti kun pienikin tilaisuus tarjoutuu. Triterrasin kohdalla ei siis mitään erityistä syytä huoleen tämän takia.

“Ambulance chasing, sometimes known as barratry, is a professional slur which refers to a lawyer soliciting for clients at a disaster site. The term “ambulance chasing” comes from the stereotype of lawyers that follow ambulances to the emergency room to find clients.”

2 tykkäystä

HCAC vaikuttaisi omasta mielestä siltä, että pidän kyllä yli mergen. Kurssikin laski huipuista, joten olisi mukava päästä takaisin sinne. Canoo on Jenkkifirma ja hypeä on hiukkasen ilmassa sen ympärillä. Ei liikaa, mutta sopivasti. Saattaisi olla hyvä lappu pitempäänkin pitoon. Bidenkin pääsi pressaksi hyvään saumaan.

4 tykkäystä

Kiitoksia, näin luulinkin. Veikkaan itse, että seuraava viikko voidaan nousta reippaasti ja sitten rallatellaan pikkuhiljaa alas jonkin aikaa ja noustaan taas kun alkaa tapahtua.

Katsotaan nyt sitten vielä millaisella aloituksella lähdetään ja myynnit sen perusteella.

Oma spac paketti tyhjeni täysin kun alko laskua tulla, nyt eilen sitten paluu kahteen, GIK ja THCB kun näytti hinta saavuttaneen pohjan tältä erää. 4,5t kpl THCB niin jos tuo Microvastin diili raukeaa niin tuleehan tuossa jo osumaakin, onnistuessaan uskon valoisaan tulevaisuuteen

4 tykkäystä

Mahdollisesti WPF Foley Trasimene kohde:
Alight Solutions LLC

BFT / Paysafe nousi viime viikolla salkun suurimmaksi. Painoa on nyt sen verran, että oikeastaan muita firmoja ei paljon tarvitsekaan seurata. Tämän kyydissä menen pitkälle.

THCB:n mukana myös, mutta paljon maltillisemmin. Ajattelin että pärjään aloituspositiolla ja tuplaan jos/kun DA tulee. Tällä tavoin keskihinta nousee, mutta tuolta 14:sta pintaan droppi kymppiin ilman toivoa noususta jos diili kaatuu on mulle vähän liikaa :roller_coaster:

7 tykkäystä

Tulevan viikon merger äänestykset ja DA:n tehneiden muutokset ja aikataulut

10 tykkäystä