SPAC merger companies - vaihtoehto IPOlle

Kyllä, Lifelinella on paremmat lähtökohdat omaan mielenkiintoon ainakin nopealla vilkaisulla kuin mitä VACilla.

Pitää lukea tarkemmin taas annin ehtoja läpi. VACilla oli kuitenkin useampi ongelmallisempi kohta, jotka nyt ei ehkä onneksi toteudu kaikessa laajuudessaan. Diluutiota muille sijoittajille tulee varmasti osakekantaan sponsorien hyväksi, mutta esim. VACin purkuehdot ja pitkä toteutusaika jäänee pois.

Hyvät sponssit nyt kyseessä ja potentiaaliset valmiit kohteet omasta salkusta sekä varmasti iso jono oven takana koputtamassa. Ei tarvita varmaankaan tuota mainittua 24-36kk määräaikaa, jos vaan ehdot on kunnossa.

6 tykkäystä

Joo nopeasti muisteltuna tulee kolme kandidaattia mieleen, varmaan on enemmänkin:

Wolt - sieltä suunnaltahan on jo vähän vihjailtu listautumista

Oura - olisi kova mutta taitaa olla operatiivinen tiimi jo aika lailla poissa Suomesta joten epäilen että Suomeen listautuisivat

Swappie - pitäisin ehkä todennäköisimpänä. Olisi myös sijoittajille aika helppo case ymmärtää. Ajoituskin voisi olla sellainen että listautuminen olisi pian luontevaa.

1 tykkäys

Swappie osui tuolta listalta myös omaan silmään ensimmäisenä Ouran kanssa.

Nopeana laatulähteenä Ilta-Sanomat :grin:, mutta ajatus kuitenkin olennainen.

Swappien kansainvälistyminen alussa, rahaa siis tarvitaan ja isoa kasvua luvassa. Pörssiin jo vähän huudeltu eri suunnilla, ainakin sijoittajien toiveena. Osuisi ainakin omaan makuun ja strategian jatkoksi.

Valuaatiot ja muut toki pitää nähdä ensin pidemmän aikavälin sijoituscasen osalta - ja tietysti ensin saada Lifeline pörssiin ja osua sitten siihen mergerin kohteena :rofl:

4 tykkäystä

Kyllä Lifeline pörssiin saadaan, sen verran on kova tiimi takana ja kasvu/teknocaset kyllä menee kaupaksi :slight_smile:

Swappien lukuja kun katsoo niin hienosti on liikevaihto kehittynyt. Investoinnit kasvuun rasittaa tulosta, mielenkiintoista miten 2021 tulee kehittymään. Mutta joo, onhan vaihtoehtoja tietysti vielä paljon muitakin eli turha kai liikaa tätä analysoida vielä.

Olikos tuosta mitään aikataulua milloin pääsee rahoja laittamaan kiinni? Vois pienellä siivulla kokeilla ottaen huomioon, ettei VAC:kaan huono ollut (en osallistunut).

1 tykkäys

Aikataulua ei ole julkaistu, vasta suunnitellaan ja tulee siis myöhemmin

Lifeline SPAC 1 Tiedotteet:
https://www.lifeline-spac1.com/fi/tiedotteet/

Olennaiset jatkossa varmaan enemmän omaan yritysketjuun,

ja tekniset omaansa

Eipä sillä, toki tännekin ketjuun mahtuu. Taitaa olla Suomi-versioista enemmän aihetta kuin US-SPACeista lähiaikoina :rofl:

Kun sentimentti on tämä, niin itse kunkin kiinnostus hiipuu
image

CTAC / KORE Wireless oli tuolla aiemmin jo juttua. Ei lähtenyt pienestä floatista huolimatta nousuun, joten nekin pelit on käsitelty

CAHC / LumiraDx toinen, jolla oli potentiaalia - ei kelvannut mr. markkinalle :man_shrugging:

Riskinhallinta näiden osalta meni oikein, kun tuli laitettua kummatkin spekulatiiviset pois salkusta ennen mergeriä.

5 tykkäystä

Jos jollain on viime aikoina mergerin läpikäyneitä, niin hyvä huomioida, että PIPE osakkeiden vapautuminen johtaa todennäköiseen myyntipaineeseen

Tuossa listattuna ainakin suurin osa, joilla tämä on vielä edessä. Esim meemiosakkeena ollut Ironnet putosi aftermarketissa 17$ → 14$, kun PIPE vapautui.

Vastaavaa oli nähtävissä myös Lucid kanssa. Tosin se dippi ostettiin nopeasti pois. Matalan floatin kohteissa näin ei välttämättä käy, vaan myyntipaine jatkuu, kun float on moninkertainen ja PIPE rahoittajat haluaa rahansa pois.

3 tykkäystä

Vihdoinkin jotain äksöniä omissa spac warranteissa.

2 tykkäystä

Onks täällä ketään kasinoasiantuntijaa? Jason Ader tuo Okada Manilan pörssiin. Miltä tuo diili vaikuttaa? Mulla on 4000 warranttia ja näin äkkiseltään tuntuu, että annan niiden rullata yhdistymisen yli.

1 tykkäys

Vähän statistiikkaa tutkimuksia varten, jos näihin joskus saadaan taas eloa :crossed_fingers:

8 tykkäystä

Lifeline SPAC viitaten, kertokaa viisaammat millaista tiedottamista Lifelinelta on mahdollisesti odotettavissa ennen mahdollisen ostokohteen löytymistä, vai onko mitään? En ole ennen omistanut SPAC lappuja ennen mergeä joten ollaan tuntemattomilla vesillä. Onko mahdollista, että on kaksi vuotta hiljaista kunnes sitten ilmoitetaan että kohde on yritys X ja nyt äänestetään?

Todennäköisesti uutisointia on turha odottaa, korkeintaan kvartaaliraportit ja muut viralliset infot.

Kohteista tai neuvotteluista tuskin kuullaan mitään. Korkeintaan arvailuja tai huhuja saattaa alkaa pyörimään jossain foorumeilla, totuuspohjaa saa sitten jokainen keskenään arpoa.

Kun jokin oikea kohde löytyy, joko alustavan tai vahvistetun sopimuksen muodossa, niin siitä julkaistaan normaalit tiedotteet. Varsinainen äänestys on tästä sitten arviolta 3-4 kuukauden päässä, jos kaikki etenee suunnitellusti.

2 tykkäystä

Yleensä ainut merkki mergeristä on kvartaaliraportissa näkyvät reilusti lisäntyneet kulut, tai vuodettu uutinen käynnissä olevista keskusteluista mitä kumpikaan osapuoli ei kommentoi = Käytännössä done deal.

2 tykkäystä

Otetaan nyt tänne, vaikka meinasin jättää väliin.
Sen verran merkittävät liikkeet ja potentiaalisesti SPACien paluun ensimmäinen steppi.

Eli Trump tekemässä omaa mediakonsernia, tuomassa sen DWAC SPACin kautta listoille

Common shares kohta 200% päivässä
image

Ja Warrantit :exploding_head:
image

Mielipiteistä ja vime vuosien tapahtumista en tänne kommentoi sen enempää, mutta näkyvyyttä ja seuraajia ainakin näyttäisi löytyvän edelleen.

10 tykkäystä

Huhhuh, commonien määrä 28 750 000, päivän vaihto tässä vaiheessa 293 000 000 :exploding_head: Siellä huutaa eTorot sun muut pikkusen kuumana tänään :joy:

4 tykkäystä

Aliarvioin tämän viime yönä aivan alakanttiin, enkä ostanut edes warrantteja, vaikka niitä ois ollut tarjolla IB:ssa vielä tänäänkin ennen kaupankäynnin alkua sopuhintaan.

Ja toi sekoilu jatkuu aina vaan

Siellä MAGA-porukalla ostonapit juuttuneet pohjaan. Taisi mennä kaikki spaci nousuennätykset rikki kerralla.

3 tykkäystä

Aika kova pitää olla sen spacin, joka tuon kurssiennätyksen rikkoo. Mielenkiintoista nähdä, tiputtaako muutkin spacit tulevaisuuden liikevaihtoennusteet DA-materiaaleista.

2 tykkäystä

Jotenkin paradoksaalista, että Trump pääsee hehkuttelemaan tätä kurssinousua vasta kun tämän SPACin alla oleva some käy ja kukkuu :sweat_smile:

2 tykkäystä

Hauskaa kommenttia CNBC:llä (video)
[10 miljardia], so that’s a pretty great valuation out of something that’t doesn’t quite exist yet…
:joy:
https://www.cnbc.com/2021/10/21/trump-linked-spac-shares-soar-more-than-40percent-on-news-of-social-media-deal.html