SPAC merger companies - vaihtoehto IPOlle

Ei tuossa mitään erityistä keulintaa ole vielä tänään. Perjantain afterissa jäi karvan alle 17 taalaa. Jos avauksen jälkeen lähtee vielä kunnolla päälle 17,5 keulimaan, niin sitten voi mennä aika korkeallekin.

1 tykkäys

Hyvin näyttäs keulivan 17~ pinnassa tällä hetkellä HCACi.
200lappua itellä tuli ostettua joskus loppukesästä (ja tuli tankattua noin kuukaus sitten vähä lisää vielä).

3 tykkäystä

Hyvin pysyny 17 paikkeilla, katotaan lähteekö tänään mihin suuntaan tosta. Uskaltaako pitää vielä huomiseen.

Siipasin pienesti THCB tämän päivän alimpaan hintaan, 12.15 raja pistäny kovasti vastaan tänään alussa.

1 tykkäys

Pieni positio myös avattu THCB @12,10

1 tykkäys

Vielä ollaan HCAC:n kyydissä, vaikka meinasin jo heittää lappuja pihalle :sweat_smile:
Aamun nousuun on yleensä näköjään paras myyntiaika. Into näyttäisi usein laimenevan iltaa kohti, jolloin taas voisi olla parempi ostoaika :thinking:

Cramer show osasyynä nousuihin, toki nämä mainitut laput oli liikkeessä ilman puffaamistakin

4 tykkäystä

Canoo tikkeri $GOEV :joy: ja 17.12. B2B delivery van julkkari

"Upon closing, combined company stock and warrants will trade under “GOEV”

“multi-purpose delivery vehicle which will be revealed on December 17, 2020”

Delivery van promovideo:

4 tykkäystä

Onko tietoa milloin TRNE merger äänestys on. Tuokin noussut aika hyvin. Olisiko jo myynnin aika vai odottaako mergeriin.

Hyvältä näyttää Canoon meno, vaikka ei ole vielä varsinaisesti alkanutkaan. Tässä aloittelijana mietin että ottaako voitot kotiin, vai laittaako vielä hieman lisää pottiin ennen mergeä. Konsepti näyttää hyvältä, vaikka ulkonäkö hieman oudoksuttaa. Tällä hetkellä tuntuma on, että katsotaan läpi mergen, jos vaikka ottaisi kunnolla tulta alleen.

3 tykkäystä

THCB mukaan myös, otin reilun kasan 2000 kpl… Ei ole tarkempia perusteluja, nyt vaan joukon jatkona ja pienen penkomisen tuloksena näin kävi!

Bill Foley:n mukanaolo riitti itselle ottamaan pienen position tästä BFT:stä!

3 tykkäystä

Hammasta purren katson nyt muumibussin nousua. Myin oman position 12$. Never diss profit, mutta nyt täytyy ottaa vähän rohkeampi suhtautuminen tähän kuplaan. Laput silmillä ja talla pohjaan vaan :joy:

2 tykkäystä

Yllä osa oli tutkinut THCB + Microvac mergeria, mihin lopputulemaan päädyitte @Meri @_ANDY ja muut pattereista? En ole pitkällä tähtäimellä mukana, lähinnä treidimielessä, mutta olisi kiva tietää pitääkö treidinä säkkiä sontaa vai onko tuossa oikeasti jotain? :grinning_face_with_smiling_eyes:

No perkele :japanese_goblin:ostaa pitäis… mutta tuo hinta karkas alotuksessa :angry: :angry:…kaikkee säätöö menossa :crazy_face: :grin:. Tuliko riittävän selvästi asia ilmaistua @Badwithmoney :grin:

5 tykkäystä

“Kuulin vähän juttua” että energia-oraakkelit väijyvät ostopaikkaa lapun pompattua avauksessa…

Myy siis vaan, äkkiä, niin pääsee ostoksille (ei myyntisuositus, korkeintaan myyntipyyntö) :wink:

1 tykkäys

Sen mitä itse tutkinut, niin olen bullish ainakin toistaiseksi. Omistan tätä hintaan 11.40usd. Lievää hypeä alkaa tämän ympärille myös tulla tuolla missä seuraan. Kunhan saadaan DA niin tietää miten pitkään tätä pidän. Voi olla mergerin ylikin. :man_shrugging:

3 tykkäystä

Minä hyppäsin mukaan jo kohtuu kokoisella positiolla 12,48$ kun tuli alas 13:sta :grinning_face_with_smiling_eyes: No katsotaan mihin tämä sitten vie. Ei ole muita SPAC:eja nyt salkussa.

Mulla oli aikaisemmin sääntönä, että pre-merger spac:eja ei oteta salkkuun yli 11$, mutta ajat on niin erikoiset, että täytyi muuttaa tätä strategiaa. Stoppari vaan tiukalla.

3 tykkäystä

Itelläkin spacien määrä taas kasvanu, apxt, nga ja lähdin mukaan myös tuohon thcb. Jos tällä kolmikolla katseltaisiin tällä erää tilannetta

2 tykkäystä

Tää on aika timanttinen sääntö :+1: VGAC alkaa olemaan hilkulla että hiipisi salkkuun 11 paikkeilla.

2 tykkäystä

TRNE merger vote huomenna, tikkerin vaihtoon päivä-pari, ja välittäjästä riippuen pidempään…

Juu jos pitää mergen yli niin kannattaa valita välittäjä, jonka kanssa nuo onnistuu myynti saman päivän aikana. Itse en pidä, jos en ole oikeasti longina mukana, koska saattaa mennä 2-3 päivää että saavat tickerin vaihdoksen jälkeen osakkeet kaupankäyntiin.

2 tykkäystä