Suuri IPO / kaupankäynnin ketju: tekniset kysymykset

Ainakaan ecoupissa minulta ei hylätty kuin se lisämerkintä, että ei vielä kannata panikoida.

Onko kukaan muu merkannut Modulightia OPn kautta? Ei mitään tietoa mistään merkkauksen ja maksun jälkeen eikä ylimääräisiä rahoja palautettu :sweat_smile: Tosin OPn kanssa tunnetusti hoidetaan kaikki ihan omaan rauhalliseen tahtiin…

Edit: Komento seis, täälläkin kaikki ok :ok_hand: Ensimmäinen listautumismerkintä OPn kautta ja pieni pelko persiissä kun mitään tietoja ei kuulu maksun jälkeen mistään. Nyt on tämäkin sitten koettu ja himpun verran taas viisaampia :sweat_smile:

1 tykkäys

Nordealla sama homma, eli rauhassa vaan :slight_smile:

2 tykkäystä

Mulla näkyy jo OP:n sivuilla 70kpl Modulightia

1 tykkäys

Ja nyt näkyykin sitten Nordealla Modulight rivi ja rahaakin palautui. Jopa tuli rahat hyvissä ajoin takaisin.

1 tykkäys

Inderes pyrkii selvästi pitämään listautumisen kulut minimissä, kuten voit myös lukea listautumismateriaalissa kerrotuista maksuista.

OST:lle voi merkitä vain annin järjestämispaikassa, eli useimmiten Nordnetin tilille ja joskus Dansken tilille. Osaat varmaan laskea näistä 1+1.

Osakkeitahan saa sitten vapaasti ostettua pörssistä haluamalleen tilille, kun kaupankäynti alkaa :slightly_smiling_face:

3 tykkäystä

Ei tullut ilmoituksia. Nyt näkyy 70 kpl, ja ylimääräinen merkintämaksu palautunut

6 tykkäystä

Modulightiin osallistuin, mutta Nordean AOT:lla ei näy lappuja. Osa rahoista palautui kyllä jo aiemmin, mutta niitä 70 lappua kaipaisin. Onko tämä ongelma nyt sitten Dansken vai Nordean päässä, eli mihin tahoon yhteyttä?

Edit. Nordean aspaan olin yhteydessä ja vika kuulemma Dansken päässä…

1 tykkäys

Lähtökohtaisesti sinne kenen asiakas olet, ts. Nordea.

Ei olis eka kerta kun Nordeaan ei tule IPOsta laput kaupankäynnin alkuun.

No, laidasta saa lisää. 9e tällä hetkellä huutarissa lasissa…

Nordnetin kautta instikkaan osallistuneet kuulemma saaneet 0 osaketta Modulightia, Modulightin päätöksestä näin. En tiedä onko tällaista tapahtunut ennen, mutta omalta osalta ensimmäinen ja viimeinen kerta kun merkitsen Nordnetin kautta.

1 tykkäys

Täällä ensimmäinen IPOon osallistuminen tämä Modulight ja Nordnetin kautta - kaikki näyttää toimineen hienosti juuri niin kuin pitää, osakkeet tilillä ja samoin yli jääneet varat. Toki lappuja olisi toivonut enemmän, mutta se ei ole välittäjän syy.

3 tykkäystä

Osallistuitko instituutioantiin?

Onko tämä varma tieto vai perustuuko siihen, että merkintä ei näy tällä hetkellä salkussa? Täällä on ollut aiemmin keskustelua, että laput/rahat seilaa edes takaisin salkussa muutamaan kertaan ennen lopullista. Osallistuin itsekin instituutioantiin Nordnetin kautta ja nyt ei näy mitään. Pakko sanoa, että jos jää täysin nollille, niin menee jonkin verran tunteisiin.

Soitin Nordnetin meklarille vartti sitten.

1 tykkäys

Nordean Investor on kyllä täysi vitsi. Moduligtin osakkeet eivät näy vieläkään AOT:lla.

Sama vika. Soitin aspaan ja vika kuulemma Dansken päässä…

Onko täällä muiden pankkien kautta Modulightin instituutioantiin osallistuneita? Olisi mielenkiintoista tietää, onko vika siinä, että ollaan ihmisiä vai jätettiinkö vain Nordnetin asiakkaat ulkopuolelle.

Vituttaa kyllä aika huolella jos ei tosiaan tule mitään, itsekin osallistuin Nordnetin kautta instituutioantiin.

Hyvää toimintaa @Paekonom . Onhan tuo aika erikoista Nordnetilta, ettei instituutiomerkitsijälle ilmoiteta mitään, vaan joudut itse kyselemään meklarilta. Sillehän Nordnet ei mitään mahda, että Modulight ei allokoitunut “piensijoittajille” intsikkaosakkeita.

Tekisi mieli laittaa Modulight pannaan, mutta tunteet pois sijoittamisesta.

2 tykkäystä

Kyllä hieman syö miestä. Itse pidän tätä (objektiivisestikin tarkasteltuna) huonona päätöksenä. Jos olisi annettu edes jokin pieni “säälipalkinto”, niin ei olisi suututettu näitä ns. tuulipuku-instikoita, jotka olisivat tulevaisuudessa mahdollisesti sijoittamassa kohtuullisen kokoisiakin summia yritykseen.