Tecnotree sijoituskohteena

Tecnotree mainittu.
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/naihin-asiantuntijat-sijoittaisivat-nyt-aika-mainioissa-ostohinnoissa-merja-mahka-nostaa-esiin-osinkoyllattajan/6cd4abf1-38cf-444d-ba71-ca65b262894a

37 tykkäystä

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/markkinat-kiinan-odotettu-elvytys-nostaa-osakkeita-markkinat-hermoilevat-virusta-ja-keskuspankkeja/9331db47-4dc0-4b0d-b4f7-1bca95ae6cd0

Tästä uutisesta haluaisin poimia esiin tuota positiivista valuuttariskiä tukevan kohdan:
“Valuuttamarkkinoilla keskuspankkipolitiikan vähittäinen kiristäminen tukee dollaria, koska Yhdysvallat on kiristysaikeissa muita edellä.”

Tecno siis hyötyy vahvasta dollarista, kun suurin osa sopimuksista on dollarimääräisiä. Muutenkin näen tecnon etuna kilpailijoihin nähden velattomuuden, jos tässä lainojen korot alkavat nousemaan.

41 tykkäystä

Taitaa olla tecnon systeemeille käyttöä tulevaisuudessakin, kun 5G verkot laajenevat:

“Going forward, Omdia estimates that 5G connections worldwide will reach 4.8 billion by the end of 2026.”

Padman näkemyksiä aiheesta:

34 tykkäystä

Oikein havaittu, mutta tuo trendi on kuirenkin ollut vallalla jo reilun kuukauden. Suurin ostaja Bofa, ja suurin myyjä (tai ainakin yksisuurimmista) on Nordnet. Ainoa kotimainen taho, joka edelleen ostaa aktiivisesti on Op.

4 tykkäystä

Toistaiseksi pistäisin tämän vain lähestyvän vuodenvaihteen veromyyntien piikkiin - löytynee jonkin verran FOMO-taudin uhreja jotka tankkailivat reilusti yli 1.5 eurossa ja nyt on ikävä punainen lätäkkö salkun nurkalla. Ja jos haluaa vähän varata käteistä siltä varalta että Powell turisee ikäviä, niin yllättäen tämmöinen siivousoperaatio saattaa käydä mielessä. Ja jos näin ei käy niin sitten jossain vaiheessa takaisin. Jotkut jopa saattavat vaihtaa hevosta.

7 tykkäystä

Joulua odotellessa…

Simplywall.st:n kirjaamia näkemyksiä

Joita en esitä kuitenkaan ostosuosituksina…:exclamation::hugs:


  1. Luettelokohde

69 tykkäystä

Tecnotree nousee tammikuussa pörssissä midcap- kerhoon: nousee useamman ulkomaisenkin sijoittajan tutkaan!

https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b9c9372225fa9a93ea7af24b08d15a25c&lang=fi

106 tykkäystä

Tämän aamupäivänkin kauppoja kun katsoo, niin eipä tarvitse arvailla onko yhtiö bongattu jo muuallakin :thinking: Siinä missä Nordnetissä ja kotimaassa kevennellään laskupäivänä, niin muille kelpaa kovasti :+1:

28 tykkäystä

Toivottavasti kukaan ei tee minkäänlaisia päätöksiä osakkeiden suhteen näiden automaatti generoitujen sivustojen tietojen perusteella. Jos haluatte valmiina laskelmia, niin Inderesin Premium hankintaan ja sieltä Tecnotree analyysi lukuun. Toki ei olisi pahitteeksi osata pöytäliinalle laskea ihan perus tunnuslukuja itsekään.

18 tykkäystä

“Tecnotreen osakkeiden siirtäminen Nasdaqin mid cap -luokkaan vahvistaa entisestään yhtiön profiilia. Kasvunäkymien ja parantuneiden tulosten myötä tämä ilmoitus on tärkeä virstanpylväs Tecnotreelle. Sillä on potentiaalia houkutella uusia sijoittajia, mukaan lukien institutionaalisia toimijoita, jotka keskittyvät mid cap -luokkaan.” kommentoi Padma Ravichander, Tecnotree Oyj:n toimitusjohtaja

:star_struck::star_struck::star_struck:

79 tykkäystä

Totta tämä, oma vika, jos koneelle alistaa oman päätöksentekonsa. Ja kannattaa muistaa, että konekaan ei osaa ennustaa tulevaisuutta oikein. Mutta kiinnostaa, onko jossakin nähty näissä jotain oikeita virheitä? Vai miksi ei miksi noin jyrkkä kannanotto? Voisin todeta, että erinomaisia vinkkejä ovat antaneet.

7 tykkäystä

Jatkoa ketjulle Tecnotree - Kohti miljardin markkina-arvoa:

Missä tälläinen palvelu on saatavilla?

Kirjoita Vaikka Googleen simply wall niin löytyy :stuck_out_tongue_winking_eye:

PS. Minusta oikein hyvä palvelu kyseessä kun osaa käyttää omaakin päätä. :point_up: Olen Tecnotreen tietoja sieltä katsellut toisinaan ja yllättäviä näkökulmia löytänytkin. Vähän hitaasti tosin tiedot päivittyvät. Nytkin tuli vasta ihan hiljattain Tecnotree is debt free vaikka jo ikuisuushan siitä on kun diluutio tehtiin.

13 tykkäystä

Mitenkäs se menee. Kun siirrytään capista toiseen, niin jotkut instituutiot voivat ostaa ko. Osaketta x% omasta portfoliostaan? Vai onko tämä ainoastaan indekseissä.

Jotain ostopainetta voisi kuitenkin olettaa tulevan, mutta kiinnostaa liittyykö se näkyvyyteen vai johonkin muuhun lainalaisuuteen🤔

11 tykkäystä

Riippuu screeneristä ja asetuksista. Joka tapauksessa löytää ehkä uusia tahoja jotka yhtiöön tutustuvat.

7 tykkäystä
72 tykkäystä

Melkoinen vuosi ollut TT:n omistajana. Jännitystä piisannut mutta hyvät on olleet tuotot jälleen kun on kyydissä pysynyt.

Eikä näytä ensivuodenkaan osalta kovin huonolta. En sijoittajana niin sponsoroinnista välitä, mutta kyllä Globe soccer awardsien kultasponsori jos joku kertoo hyvästä pöhinästä. Vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna firmaan liittyvät kysymysmerkit ja epäilykset on hälvenneet, kuitenkin siten ettei tuottopotentiaalia mielestäni ole syöty kokonaan pois sillä firman esitykset ovat parantuneet ropisten.

Kiitoksia ja hyvää Joulua ja yhtä tuottoisaa ensivuotta foorumin väelle ja keskustelijoille!

59 tykkäystä

Jenkkitapa, goldin päällä on toki vielä parempi sponsori-taso :sweat_smile:. Mutta ihan hyvässä seurassa TT on kuitenkin. Ja minunkin puolesta kaikille TT:sta kiinnostuneille/omistajille oikein mukavaa ja rauhallista joulua :blush:

35 tykkäystä

SGL:n kautta on tänä vuonna kevennetty n. 6M kpl. ja omistaja nähtävästi Euroclear Bank, jos oikein suurimpia omistajia tulkitsin. Kun osake pääsee nousemaan lähelle 1,5e:a, dumppaa ko. taho muutaman satatuhatta lappua laitaan ja kohta ollaan taas lähtöpisteessä. Tämähän on ihan normaalia toimintaa sinällään, mutta kun koko vuonna on liikahtanut laitaan 6M kpl ja jäljellä on vielä 45M kpl, niin samalla vauhdilla tämä vie aika kauan. Isompi blokkikauppa tai omien ostot voisi auttaa tämän 1,5e:n tason yli kohti sitä miljardin markkina-arvoa. :slight_smile:

25 tykkäystä

Tecnotree mainittu:

50 tykkäystä