Tecnotree sijoituskohteena

Moneltako Padman haastattelu tulossa?

Positiivinen oli raportti tilanteeseen nähden. Itsellä odotukset eivät olleet korkeat ja päädyin hieman keventämäänkin alkuviikosta. Tuo rahavarojen kasvu on kyllä ehdottoman positiivinen asia, jonka varmasti kaikki halusivatkin nähdä! Helpottava osari kaiken kaikkiaan, eiköhän tämä tästä lähde liikkeelle!

3 tykkäystä

Tälläkin foorumilla on monesti todettu: tulos vs. free cash flow. Jälkimmäinen on se oikea mittari. Tällöin poistot ja muut oikaisut eivät sotke kokonaiskuvaa.

2 tykkäystä

Uskokaa pois, tämä etenee kuin juna. Toiminta on niin pientä vielä, että tällaisessa bisneksessä heiluntaa tule välttämättä. Varsinkin kun tavoitellaan kasvua.

Kasvu on kannattavaa, uutta tavaraa putkella, projekteja niin paljon, ettei kaikkea ehditä tehdä, koska tuote niin hyvä. Tässä ei ole mitään muuta kuin profit.

Ja edelleen jatkuu epäily operaattorien maksukyvystä. Asiakkaat ovat paljon suurempia kuin Elisa ja kaikki tekevät kovaa tulosta.

Tecnotreellä on kaikki kunnossa, kokoa pitää vain kasvattaa. Se on vähän kuin bodaus, ensin pitää kasvattaa massaa, sitten kovaan ja timmiin kuntoon. Massakausi menossa!

30 tykkäystä

Harvoin tulee tälläisiä tilaisuuksia pörssiin. Niin samaa mieltä kanssasi.

Toimitusjohtajan ostohintoihin vielä 20senttiä. 0,74 osti 7,5miljoonaa kappaletta.

10 tykkäystä

Lainaan itseäni kahvihuoneen puolelta:

62 tykkäystä

Muutama käppyrä, mitä joskus on mieleen juolahtanut väkertää:




65 tykkäystä

Fcf ttm % näytti otsikko ja kuvaajan yksiköt olevan eri.

2 tykkäystä

Korjasin otsikon filuun, niin on tulevaisuudessa oikein.

46 tykkäystä

Mielestäni ihan hyvä haastattelu ja Roni oli selvästi kuunnellut foorumin palautetta ja yritti vähän tarkemmin kysellä monesta asiasta mm. noista saatavista. Vastaukset jäi edelleen vähän ylätasolle, mutta ei sitä tietysti voi toisia pakottaakaan enempää sanomaan eli multa ainakin Ronille puhtaat paperit. :+1:

Rahavarojen kasvulle oli selkeät perustelut (saatu toimituksia paljon maaliin) ja kehityksen ennustettiin jatkuvan positiivisena. Olen ainakin itse edelleen hyvin luottavainen Tecnon tulevaisuuden näkymien suhteen eikä tämä edelleenkään ole hinnalla pilattu.

108 tykkäystä

Vois ensi kerralla olla heidän tuotekehityksestä vastaava henkilö CFO:n tilalla - eihän se tuossa oikeastaan mitään sanonut. @Roni_Peuranheimo

8 tykkäystä

Katsoin haastattelun ja yksi asia nousee mieleen, jota ei ketjussa ainakaan viime-aikoina ole käyty läpi on.

Koskien tuota MTn osioita on, kuinka hyvin tecnotreen tuottamat digitaalisen ekosysteemin palvelut ovat löytäneet käyttäjät ja minkälaisia käyttäjä kokemuksia näistä on saatu? Oletan, että tässä tarkoitetaan tuota heidän “diva” tai “moments” palvelua. Lähinnä se, että näiden kehittämiseen on käytetty ilmeisesti aikalailla resursseja niin mielelläni kuulisin kuinka hyvin nämä on otettu vastaan/käyttöön.

En nyt tiedä onko tämä sellainen asia mitä analyytikko kyselee haastattelussa toimarilta, mutta tässä omat ajatukset.

26 tykkäystä

Toi seuraaviin haastiksiin ja analyyseihin. Lisänä, miten palvelut eroavat kilpailijoiden vastaavista ja mitä lisäarvoa ne tuottavat asiakkaille?

Sinänsä toimari on kyl vakuuttava esiintyjä ja osaa asiansa. Ei kakistele ja selkeää sanoitusta. Aika moni pörssiyhtiön tj jää toiseksi.

9 tykkäystä

Tässä on tuore Tecnotreen yhtiöraportti. :slight_smile:

Tecnotreen Q3-luvut ylittivät ennusteemme liikevaihdon ja alittivat tuloksen osalta. Huomion raportissa vei vahva kassavirta ja yhtiö onnistuikin neljänneksen aikana saamisten kotiuttamisessa hyvin. Kannattavuuteen kohdistuvat paineet ovat tällä hetkellä voimakkaita ja päädyimme raportin myötä tekemään maltillisia leikkauksia tulevien vuosien tulosennusteisiimme.

image

https://www.inderes.fi/fi/kannattavuuspaineita-ja-kassan-kilinaa

12 tykkäystä

Jos opo per osake on 0,79 sivu 11, miten toi suositus ennallaan. Lisänä, jos vain tulouttaa pari isompaa projektia, luvut voivat heilahtaa eri tasoille. Ei oo pahat PE-luvut kasvuyhtiölle. Lisäksi toimari ostaa osaketta 0,74 euron kappalehintaan :smiley:

20 tykkäystä

Samaa mietin. Käsittämätöntä. Nyt ei ole uskallusta nostaa target kun huono sentimentti.

15 tykkäystä

@kovatuotto Varmaankin kirjoitusvirhe sattunut ja oma pääoma oikeasti 0.29€/osake.

Tässä on vielä aamarikommentti, joka on kaikkien luettavissa.

Tecnotreen Q3-luvut ylittivät ennusteemme liikevaihdon ja alittivat tuloksen osalta. Huomion raportissa vei vahva kassavirta ja yhtiö onnistuikin neljänneksen aikana saamisten kotiuttamisessa hyvin. Kannattavuuteen kohdistuvat paineet ovat tällä hetkellä voimakkaita ja päädyimme raportin myötä tekemään maltillisia leikkauksia tulevien vuosien tulosennusteisiimme. Laskeneita ennusteita sekä saamisten kotiuttamisen myötä aavistuksen laskenutta riskiprofiilia heijastellen toistamme 0,65 euron tavoitehintamme sekä lisää-suosituksemme.

7 tykkäystä

@Jeremias_Makkonen ja @Roni_Peuranheimo keskustelivat Teknopuun Q3:sta. :slight_smile:

Aiheet:
00:00 Aloitus
00:12 Vahvaa kasvua ja kannattavuuspaineita
01:14 Tilauskanta ennätystasolla
02:23 Kassavirrassa käänne parempaan
03:50 Ohjeistus ennallaan
04:59 Kannattavuushaasteiden jatkuminen
06:14 Maltillinen arvostus

34 tykkäystä