Valoe Oyj, keskustelua Valoesta

Uskoa on ja kohta se H hetki on. 5 vuotta odotettu asiaa ja uskon että 3 v aikana ne
jotka kynnelle kykeni , tulevat palkkionsa myös
saamaan. Toki toiset pientä toiset suurempaa :hear_no_evil: kannattaa myös jutella Hannun kera , hän
on mies joka pystyssä asioita pitää.

2 tykkäystä

Valoen onnistuminen on kai kiinni Sonossa. Sonomotors taas tekee näyttävää kierrosta jenkeissä.
Epäselvää on silti edelleen se, mitä Valoe toimittaa Sonolle.

2 tykkäystä

Mikä tuossa on epäselvää?
Auton pintaan räätälöityjä aurinkopaneeleja.
:confused: :sunny:

4 tykkäystä

Lähinnä se varmasti monia kiinnostaa toimittaako Valoe yksinoikeudella paneeleita jokaiseen Sonon valmistamaan autoon vai onko Valoe vain yksi monista toimittajista Sonon poolissa.

Sono puhuu useasti omista paneeleista ja aurinkopaneelijärjestelmistä. Mä olen saanut sellaisen kuvan, että valoe ei toimittaisi järjestelmiä, vaan ehkä vain kennoja.
Viestintä tässä suhteessa on ollut epäselvää ja välillä jopa ristiriitaista

4 tykkäystä

Länsi-Savossa juttua 20.10. yhtiöstä.

Juvalla aurinkopaneeleita valmistavalla Valoella rästejä kiinteistöyhtiölle – Toimitusjohtaja Iikka Savisalo: “Oikeustoimi yllätys, toiminta jatkuu”

Julkiselle protestilistalle on ilmaantunut Valoeen kohdistettu velkomustuomio 95 020 euron saatavasta, jota velkoo Kiinteistö Oy Juvan Tenhusentie 3.

Valoe on kiinteistöyhtiön vuokralainen.

9 tykkäystä

Ohhoh, on kyllä aika jännää että vuokraa aletaan jossain vaiheessa perimään kun on jättänyt ilmeisesti useamman kuukauden tai vuoden maksatta, melkoinen yllätys.

Siinä olis muuten hyvä kiinteistö myytävänä :+1:

5 tykkäystä

Valoe on ongelmissa kun vuokranantaja haluaa oikeaa rahaa eikä Valoen osakkeita maksuks

10 tykkäystä

Huonolta näyttää! Siihen asti katson, kun saadaan tieto, kenelle Sonon diili menee! Jos muualle, kuin Valoelle, niin dumppaan!

1 tykkäys

Valoe ilmoitti kesällä miljoonadiilistä joka edellytti panelien testaamista ja hyväksymistä ja jonka ensimmäinen vaihe piti olla valmis syyskuussa. Eivät ole antaneet tästäkään mitään infoa eli onko panelit testattu ja hyväksytty vai onko tämä viivästynyt. Mutta ymmärtäähän sen ettei firma jonka ainoa tulonlähde on eri rahoituskierrokset viitsi ihmeemmin kertoilla ikäviä uutisia.

2 tykkäystä

Tätä tietoa minäkin olen odottanut. Tosin siinä luki, että “arvioidaan olevan valmis syyskuussa”. Mutta olisi tosiaan kiva, että olisi saatu tarkempaa tietoa, kun nyt jo kuukausi yli. Tosin tietty asiasta kerrotaan sitten Q3:n yhteydessä. Näin odotan.

Oma veikkaus on, että tälle käy samalla tavalla kuin kaikille Valoen aikaisemmillekin isoille jutuille, eli niistä ei enää ikinä kuulla yhtään mitään.

Esimerkiksi Valoen Saudi-Aribian tehtaan rakentamisen piti alkaa vuoden 2022 ensimmäisenä puoliskolla. Tästä ei ole hankkeesta ei ole kuulunut enää mitään.

2019 Valoe tiedotti 12 miljoonan tilauksesta asiakkaalta, jonka nimeä ei julkaistu. Toimituksen piti tapahtua 2020. Mutta tästäkään ei kuultu mitään enää vuonna 2020 tai sen jälkeen.

8 tykkäystä

Joo, noi on esimerkkejä epäonnistuneista hankkeista. Tämä Sonon Sion näyttää olevan kuitenkin erilainen - jopa toteutuvan. Tässä on menty koko ajan eteenpäin. Ihan oikeesti aloitetaan valmistusta Ukissa. Sionilla rundi just menossa USA:ssa. Sono teki sen miljoonan euron sopimuksen Valoen kanssa.
Valoen seuranta alkoi Inderesissä…

4 tykkäystä

Tää oli aika hauska. Valoe maksaa seurannasta Inderessille mutta sillä ei sitten enää olekkaan rahaa maksaa hallivuokraa. Onkos kellään tietoa paljonko Valoe maksaa seurannasta Inderesille?

3 tykkäystä

Toimintatapaan perustuen veikkaan, että maksaa. osakkeilla? :sunglasses:

7 tykkäystä

Joo, noi on esimerkkejä epäonnistuneista hankkeista.

Ne on myös esimerkkejä Valoen tiedottamisesta

1 tykkäys

EVIG on vastaus kaupunkien sähköisten jakeluautojen kriittiseen tarpeeseen. Se on optimoitu viimeisten mailien toimituksiin kaupunkiympäristöissä, ja se pystyy kuljettamaan mitä tahansa lavoista ja paketeista postiin ja ruokaan. Asioihin, joita on siirrettävä kaupungeissa minimaalisella vaikutuksella. Huolellisesti kehitetty markkinoiden tarpeiden mukaan. Euroopassa kaupungeissa liikennöi yli 16 miljoonaa kevyitä hyötyajoneuvoja, joista suurin osa käyttää fossiilisia polttoaineita. Uuden EVIG-ajoneuvon myötä Clean Motion pyrkii asettamaan uuden standardin kaupunkien jakelu- ja hyötyajoneuvoille. EVIG vie energiatehokkuuden uudelle tasolle sillä on markkinoiden kevyin ajoneuvo painoon suhteutettuna rahtimäärään. Tärkeimmät ominaisuudet: 2,5 kuutiometriä tavaratilaa maksimaaliseen käyttöön 2,5 neliömetrin aurinkokatto minimaaliseen riippuvuuteen latausinfrastruktuurista Kevyt paino optimoi energiatehokkuutta ja pitkän kantaman Akun toimintasäde jopa 200 km Hinnat alkavat 10 900 eurosta, toimitukset vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä Tästä päivästä lähtien EVIG:n voi konfiguroida ja tilata osoitteessa.

2 tykkäystä

Öö, liittyykö tämä nyt Valoeen miten? Clean Motionin kanssa oli kyllä joku aika sitten tuotekehitystä.

2 tykkäystä

Jep. 2021 syyskuussa Valoe julkaisi tiedotteen, joka oli otsikoitu aika hauskasti näin:
RUOTSALAINEN CLEAN MOTION AB ON 8.9.2021 JULKAISSUT VALOE OYJ:TÄ KOSKEVAN TIEDOTTEEN

ja siinä lausutaan mm. näin:
“Valoe Oyj (”Valoe”) ja ruotsalainen sähköajoneuvovalmistaja Clean Motion ovat sopineet yhteistyöstä Clean Motionin ajoneuvojen aurinkosähköistämiseksi integroimalla Valoen IBC-aurinkokennot
ajoneuvoihin.”

6 tykkäystä

Tuossa tuoreessa videossa ainakin yhteistyökumppaniksi mainitaan mm. Valoe.

3 tykkäystä