Voxtur Analytics VXTR (entinen I Look About) TSXV - kiinteistödatan disruptio?

Nyt se Qureshin osto ilmestyi Sedariin. Ilmoitusta myyjästä ei tullut, joten voidaan varmaan olettaa ettei myyjänä ollut sisäpiiriläinen/sisäpiiriläiset, jos joku vielä niin epäili.

28 tykkäystä

IBKR robotti ennustaaa moista:

Ps. Tämä oli pienellä pilkkeellä. Voiha noilla tietenkin jotain merkitystö ollakkin.

13 tykkäystä

Paljastan taas tyhmyyteni, mutta mitäs tuossa tarkoitetaan?

14 tykkäystä

Positiivisia teknisiä signaaleja TA -velhoille.

14 tykkäystä

Vähintään yhtä tyhmä olen, yritin oikein guuglata Wiliamsin %R mutta ilman numeroarvoa tuosta ei saa paljoa irti. Mutta vihreät pallurat on guud, punaiset pallurat bääd? :thinking:

15 tykkäystä

Sell it all, now! Sanoo tradingviewin valmisanalyysit monthlyllä.

Ei vaan, miltä näyttää @DayTraderXL ?

…ja varmaan oikeampi ketju asialle: Kyselyt ja vastaukset firman X tilanteesta TA:n näkökulmasta - #1043 käyttäjältä DayTraderXL

9 tykkäystä

Tämä oli haastattelu jota osasin aiempien videoiden perusteella odottaa. Ihan hyvä setti Garyltä ja kiva että tulee lisää näkyvyyttä!

  • Q1:llä kokeilevat hoitaa ALAW velat pois, kuten aiemmin jo totesi.
    Firma omistaa osakkeita joista kokeilee hankkiutua eroon ja kuitata velat niillä?
  • Auditoijan ohjeistuksesta 3 miltsii siirretty Q3->Q4 kuten aiemmin nähtiin, silti Voxtur pärjäsi parhaiten verrattuna kilpailijoihin.

Myös tällä jampalla on nyt Voxtur seurannassa vaikka ei siitä mitenkään mairittelevasti ole puhunut aiemmissa videoissa.

10 tykkäystä

Mielestäni tekniset analyysit voi kyllä tämän firman kohdalla unohtaa. Vaikea kuvitella että mitkään indikaattorit ohjaisivat suuntaan tai toiseen.

23 tykkäystä

Joo-o, kaveri on siinä oikeassa että Voxtur vaatii ymmärtämistä Ameriikan kiinteistösektorista ja on varmaan vähän vaikeampi firma ymmärtää. Mutta ei kaveri kyllä vakuuta, sujuvasti ei mainitse mitään näistä muista tiedotteista (Top Mortgage Bank and Nonbank Servicer to Offer Voxtur AOL,Voxtur Announces Strategic Partnership with Top Servicing Aggregator) mitä nyt on tullut uusista asiakkaista yms ja jotka ovat varmasti vaikuttaneet myös osakkeen hintaan. Eikä jampalla ole tietysti Inderesin “sisäpiiritietoa” kaivetuista asiakkaista yms ;). Tämä hippi ei kyllä pääse jatkoon, tuon tason seurannalla jättäisin Voxturin kyllä pois noista omista videoistansa kokonaan.

30 tykkäystä

Hyvä video ja vähän tavallisuudesta poikkeavia kysymyksiä, mitkä selvästi sai Garyn avautumaan enemmän. Gary vaikutti mielestäni erittäin luottavaiselta ja rauhalliselta tulevaisuuden suhteen.

32 tykkäystä
13 tykkäystä

Haastattelu ja haastattelija olivat Garylle ystävällisiä eli kovin suurta haastamista tässä ei lähdetty hakemaan, mutta ko. yhtiöön sijoittaneena tästä tuli hyvä fiilis. Rauhallisuus ja “pidetään kauppojen kanssa vähän taukoa, annetaan koneen näyttää mihin siitä on, kasvatellaan kassaa…” olivat ne viestit, jotka tässä kohtaa itse halusin kuulla. Missään vaiheessa ei tullut sellainen olo, että Garyä hirveästi jännittäisi miten käynnissä oleva vuosi lähtee rakentumaan…

Kerran jo ehdin toivomaan, että löysin jotain uutta kun lähti puhumaan kassasta, mutta siinäkin viittaukset olivat lopulta Q3 loppuun. Nyt sitten vain odotellaan tulevia osareita, ja näyttöjä siitä mistä tämä rauhallisuus kumpuaa.

38 tykkäystä

Nyt tuli tältä aussilta seuraava video Voxturista, luvut ja valuaatio…en ehtinyt vielä itse katsoa.

E. Katsoin…oli semmoinen meh :man_shrugging:

18 tykkäystä

Andrewn video oli ihan nollakontenttia omaan makuuni. Luvut veha-menetelmällä otettu, liiketoiminnasta ei oikein mitään hajua ja ulkona olevien osakkeiden määrä väärin laskelmassa. :slight_smile: Eilinen haastattelu oli tosin mukava!

21 tykkäystä

Myös Voxtur spekuloi mahdollisella WFn MSR tarjoomalla.

Tästähän voisi joku Voxturlasinen saada vaikka vähän lisää vettä myllyyn…

E. En ole 100% varma että toimiiko tuo linkkarilinkki, mutta Voxturin linkkarisivulta löytyy uusimpana ko postaus.

E2. Joo näemmä postaus nyt poistettu Voxturin LinkedIN sivulta. Siinä oli lyhyt johdanto ja linkki tähän taannoiseen Housing Wiren uutiseen jossa mutuiltiin, että tämä Wells Fargon mälli saattaisi laskea MSR arvoja ja saturoida MSR markkinaa joksikin aikaa. Sitten siinä oli äänestys tyyliin "uskotko että A Wells Fargon MSR mällin ostaa muutama isompi toimija vai B jakautuuko se pidemmälle aikavälille ja useampi pieni toimija ostaa siitä pienempiä osia tjsp. Kolmantena äänestysvaihtoehtona C oli “jotain muuta” ja katso ensimmäinen kommentti, joka sitten oli linkki tähän HWn uutiseen. Viikko aikaa vastata kyselyyn ja postauksen tosiaan jakoi Jim ja Voxturin markkinointijohtaja (Kaitlyn P).

Silmiin vähän pisti, että ei puhuttu mitään “mahdollisesta” WFn tarjoomasta ja postauksen tosiaan jakoi myös Jim. Haluan uskoa että toimari ei jakele markkinoinnin keksimiä kivoja äänestyksiä huvin vuoksi. :man_shrugging: Nyt sitten jos yhdistelee Garyn kommentit loppusyksystä, että Alilla on jotain isoa vireillä ja nämä viimeaikaiset tiedotteet niin en yllättyisi jos Voxtur/BW olisi mukana tässä kaupassa välittäjänä. Lähinnä pettyisin jos ei olisi. Mutta siis ne Voxtur-lasit on päässä ja saa sitten huudella jos olin väärässä ja paljon suolaa tämän kanssa jne. :wink:

40 tykkäystä

Onkohan poistettu vai miksi ei löydy? :face_with_monocle:

3 tykkäystä

Näköjään poistettu. Jännä, kun jo Jimkin ehti repostata.

10 tykkäystä

Lipsahtikohan jotain tietoa johon asiakas sanonut “ei ei, heti pois se sieltä”. Erikoista joka tapauksessa.

13 tykkäystä

Kertokaa nyt tyhmälle mitä siellä oli? Liittyy siis tuohon linkkaripostaukseen?

4 tykkäystä

@sukkana päivitteli tuohon viestiinsä

5 tykkäystä