Zaptec - Älykästä sähköautolataamista

2 tykkäystä

Maksullinen artikkeli mutta otsikko sanoo ilmeisesti että Zaptec aikoo tänä vuonna myydä tuplasti latureita verrattuna viime vuoteen. Eikös hintojen pitänyt parantua niin toi tarkoittaisi parempaa myyntiä kuin guidattu 70% kasvu…

5 tykkäystä

kuva

10 tykkäystä

Sisäpiiri sen kun jatkaa tankkausta:

Zaptec AS: Notice of transaction

Board member of Zaptec AS Christian Rangen has purchased 1,800 shares in Zaptec

AS via his company Link One Gp AS at NOK 47.00 per share on February 26th 2021.

Following this transaction, Christian Rangen and his close associates personally

and through limited companies own a total of 626,562 shares in Zaptec AS.

21 tykkäystä

Zaptecin Ruotsin vetäjän haastattelu:

8 tykkäystä

Vahvasti liittyy myös Zapteciin.

8 tykkäystä

Mielenkiintoinen tilanne teknisesti, käväisi jo pikkasen tammikuun lopun pohjien alla, nyt olisi hyvä pompata ylöspäin koska muuten seuraavat tukitasot on 40 ja 32 kohdilla.

7 tykkäystä

43 oli weekly support, joka breikattiin, mutta toistaiseksi jäi vain wick:iksi (“no follow through”). 41.50-43 on kriittinen alue (41.50 monthly), jossa tosin on tehty hyvin vähän kauppaa. Vuoden lopun alue on vaihdon osalta ohkainen range. Joulun tienoo näyttäytyy teknisesti vuoden lopun ostoilta.
Daily-tasolla voidaan nähdä vasen olka ja pää muodostuneen em. tukien kautta, ennakkovaroitus H&S:stä. Tässä tarjoutuu hyvä ostopaikka, koska halutessaan stopparin saa noiden tukien alle (käytin hyväkseni).

13 tykkäystä

Mihin kohtaan haarukoit oikean shoulderin, johonkin 61 tasoille?

2 tykkäystä

The numbers speak for themselves: Last year, the major customer for the factory, Zaptec, sold over 20,500 chargers. In 2021, they aim to sell between 40,000-60,000 chargers.

18 tykkäystä

Välille 62.4-65 - siinä kohtaa pitää tarkistaa, miltä tilanne näyttää, jos sinne noustaan tasaisesti tästä.

2 tykkäystä

https://jobs.zaptec.com/country-manager-denmark

Tanskaan haussa country manageria

Edit: lisään tämänkin tähän

7 tykkäystä

Ilmeisesti siis lupaavasti käynnistynyt yhteistyö on lyöty poikki Spiriin kanssa? Toivoa sopii, että ei ole ilmennyt mitään suurempia ongelmia partnerin kanssa, vaan halutaan ottaa vain markkina entistä enemmän omaan haltuun (ja paremmalla katteella).

Eikö se ole enemmän sääntö kuin poikkeus, että ensin tehdään yhteistyödiili paikallisen jakelijan kanssa, ja mikäli homma lähtee hyvin rullaamaan, vahvistetaan preesenssiä omalla maaosastolla?

1 tykkäys

Näin sopii varmaankin olettaa, vaikka tosi lyhyeksi näytti jäävänkin yhteistyö Spiriin kanssa ainakin näillä näkymin.

" Series 9 Episode 3: Insights from EV Charging in Norway

In this episode we head to Norway, famous for being the leader in the European EV market – at least in terms of EVs per person and percentage of car sales that are electric. Some will say Norway’s not typical – tax incentives certainly help to push people to EVs. But there is plenty to learn from Norway’s experience at the leading edge. Today, we’re going to explore what we can learn about charging of EVs in Norway. Host Jon Slowe is joined by Delta-EE’s Abhishek Sampat and Fredrik Lima, Vice President Europe at Zaptec."

7 tykkäystä

Nordnetin kautta Zappia ostaville tiedoksi - oli kuukauden “toimitusaika” pyynnöstä

image

9 tykkäystä

Katos vaan. Laitoin samaisen pyynnön 15.2.

Harmi vaan meille joiden Zaptecin osuus salkusta on yli 20 prosenttia :grin: Eihän tätä nyt tee mieli sen takia kevennellä, että saisi tarvittaessa superluottoa.

2 tykkäystä

Ei muuten tullut tämä mieleen :face_with_hand_over_mouth:

1 tykkäys