Faron Pharmaceuticals - Innovatiivisia lääketieteen ratkaisuja

No kyllähän varmistus siitä ettei mitään tapahdu olisi olennaista tietoa myös :grin:

2 tykkäystä

Faronin sivultä löytyy vain:

Faron Pharmaceuticals Ltd

(“Faron” or the “Company”)

Results of

the Extraordinary General Meeting

Company Announcement, September 22, 2023

TURKU - FINLAND / BOSTON, MA, September 22, 2023 - Faron Pharmaceuticals Ltd (AIM: FARN, First North: FARON), a clinical-stage biopharmaceutical company focused on tackling cancers via novel immunotherapies, announces that the extraordinary general meeting (the “EGM”) of the Company took place today, September 22, 2023 in Turku, Finland. The EGM approved all proposals of the Board of Directors (“Board”) as set out in the notice of the EGM published on September 1, 2023.

Decisions of the EGM

Composition of the Board

The number of members of the Board was confirmed as seven. Christine Roth and Marie-Louise Fjällskog were elected as new members to the Board for a term that ends at the end of the next annual general meeting. Following the election, the Board of the Company comprises of the following members: Frank Armstrong (Chair), Marie-Louise Fjällskog, Markku Jalkanen, Erik Ostrowski, John Poulos, Tuomo Pätsi and Christine Roth.

Amendment of the Option Plan 2015

The EGM resolved to amend the terms and conditions of the option programme adopted by the Company’s extraordinary general meeting on September 15, 2015, which has later been amended by the decision of the annual general meetings held on May 16, 2017, May 18, 2020 and April 23, 2021 (the “Option Plan 2015”) so that the subscription period for shares based on the options is extended by two (2) years, i.e., until 30 September 2025. The amendment applies to all options under the Option Plan 2015 (A options, B options, C options and D options). The terms and conditions of the Option Plan 2015 remains otherwise unchanged.

Minutes of the EGM

The minutes of the EGM will be available on the Company’s website from October 5, 2023 at the latest.

3 tykkäystä

Agenttiamme ei ilmeisesti ollut kokouksessa, emmekä tiedä, onko uusin hallituksen jäsen Bayerin ja GSK:n (onko GSK:n?) korkea johtaja Roth Suomessa. Jospa hän on samalla tuota edellä mainittua Bayerin kierukkatehdasta leipomassa Turussa. Hänhän on Bayerin executive committeessa syöpäpuolen johtamisen lisäksi. Ehkä Faronin kohtalot ratkeaa Teams-kokouksissa eikä Turussa.

Hallituksen kokoustahan tässä pelä…odotetaan, että mitä sieltä tulee. Kenelle se anti suunnataan eli kenen rahoja saamme käyttää jatkossa omalla kustannuksellamme.

Miksi CMO vaihtui?

Hallitus vastaa strategisesta ohjauksesta ja johto päivittäisestä toiminnasta. Yhtä aikaa ei voi olla molemmilla puolilla.

Miksi uusi CMO on väliaikainen?

  1. M-L F on hallituksessa vain väliaikaisesti ja siirtyy takaisin pestiinsä päivittäisen lääketieteellisen johtamisen pariin? (Ihan hyvä syy)
  2. Birge ei voinut muiden tehtäviensä vuoksi sitoutua kuin määräaikaisesti CMO:ksi? (Helppoa ymmärtää) Jos M-L F jatkaa hallituksessa, voi Birgen perään tulla taas uusi lääketieteellinen johtaja Faroniin.
  3. Firma on jo myyty ja enää paperityöt puuttuu? (ei kai nyt sentäs)

Miksi juuri M-L F nostettiin hallitukseen?

  1. Sattuipa juuri samaan aikaan kuin nti Rothin nimitys. Roth on koulutukseltaan kemisti. Hallituksen pj. on taustaltaan mm. lääkäri, mutta nyt hallituksessa on syöpälääkäri, joka sattuu olemaan hyvin selvillä, minkä kanssa Faron on tekemisissä eli kliininen puoli on vielä hallussa. Roth (ja koko hallitus) varmaankin kaipasi jonkun, joka selventää kliiniset pointit, tähän saakka ja varsinkin tästä eteenpäin, pointit, joista on enää kysymys bisnes breakthroughissa. Bisnespuolen Roth ja muu hallitus epäilemättä hallitsee.

Miksi M-L F olisi hallituksessa vain väliaikaisesti?

Sen jälkeen, kun diili on tehty, Rothin kätilöintitarve, tai mikä kopelointi onkaan, voi päättyä Faronin hallituksessa ja koko hallitus voi mennä uusiksi riippuen, kenellä on jatkossa päätäntävalta Faronin asioihin. Haluaako tai saako jatkaa Bex-superstar-CMO:na, riippunee suuremmista voimista. Hän repostasi juuri Biovican asioista, siellä hän on myös hallituksen jäsen. Ehkä rivihommat ei enää iske.

7 tykkäystä
8 tykkäystä

Tuossa ei uutta ollut, BEXMABin faasi 2 potilasmäärästä kysyttiin, M-L F sanoi 60 ja BLA-myyntilupaan 100, mutta se ei ole varmaa, koska FDA sanoo sanansa vielä. Nuo tarkoittanee 30+30 ja 50+50 (MDS+AML). Eurooppaan kaivataan myös saitteja.

Laitetaan kannet ja leuat nyt kiinni uuden hallituksen jäsenen eli neiti Rothin päivätyöstä.

Kyseessä näyttää olleen ns. tiedotuskukkanen eli misinformaatio, koska todennäköisesti ei ole ollut tarkoitus johtaa sijoittajia harhaan, joten disinformaatiosta ei olisi kyse. Ilmeisesti kukaan Faronissa ei enää seuraa tätä ketjua, koska eivät korjanneet tietoa. Eikä corporate deckiä. Voi tietty olla, että kun pörssitiedote oli lähetetty jo virheellisenä, sitä ei voinut muuttaa edes Faronin sivuille, muuten olisi pitänyt lähettää uusi tiedote? Ja kiirettäkin on pitänyt, ollaan hempeitä.

Uusimmassa tiedotteessa https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/faron-pharmaceuticals-oy-board-changes-0 sanotaan ”At GSK, she (ms. Roth) was responsible for the rebuild of the oncology business, including the integration of assets following the acquisition of Tesaro.”

Viimeisimmissä tiedotteissa on alla nykyisin LifeSci Advisors eli jälleen uusi taho, joka tiedottaa jo aiemmin mainittujen usean henkilön lisäksi:

For more information please contact:

Investor Contact

LifeSci Advisors

Daniel Ferry

Managing Director

daniel@lifesciadvisors.com

+1 (617) 430-7576

Tämä tiedotussalaatti voi olla ongelma, ainakin muutosvaiheessa.

4 tykkäystä

Navigating the right deals in oncology
https://www.nature.com/articles/d43747-023-00002-6

6 tykkäystä

Sais tulla enempikin alas, että pääsisi ostamaan lisää. Tälle viikolle luvatun annin osalta toki huono, jos paljon laskettelee.

1 tykkäys

Multa on ilmeisen selvästi mennyt ohi, mitä juniori on luvannut.

1 tykkäys

Juniori lupasi, että syyskuussa tulee osakeanti.

2 tykkäystä

Tässä videossa about 17:35 eteenpäin kommentti, että seuraava rahoitusjärjestely tarvitaan syyskuussa. Syyskuuta nyt jäljellä 2 pörssipäivää. Faronin kurssi on usein laskenut noita anteja kohti.

Muuten tuosta seuraavasta datasetistä kommentoitiin, että se pitäisi tulla syksyllä.

2 tykkäystä

Ajattelen tässä tapauksessa riskeistä, että niin kauan kun allekirjoitukset puuttuu papereista, niin kannattaa olla vielä rauhallisena.Monesti vaikka olisi kuinka hyvä tuote, mutta muskeli puuttuu, niin homma jää siihen ja joku ostaa konkurssipesän valmiine keksintöineen.Mutta ei näkynyt olevan huolissaan.

1 tykkäys

Nyt täytyy kyllä tarkasti punnita johdon sanomisia että onko ne vaan lonkalta heitettyä.Jo vuosi sitten Markku hehkutti että partneri -ostokandidaatit ovat lähellä ja nyt tuo Juhon syyskuussa lisää rahoituskuvioita.Ei näitä voi vain viljellä ja puhua paskaa.Faktat faktoina.

5 tykkäystä

Kyllä se sieltä vielä tulee, jos ei vielä tänään, niin ensi kuussa on about pakko. Faron nosti kesäkuun lopun annissa 6,6M € ja nykyisellä burn ratella tuo kuluu about yhdessä kvartaalissa. Lisäksi kai Faronilla tulee olla kassassa noi 6M varalla, joten lähiaikoina on tarve annille. En sitten tiedä voiko Faron odottaa noita seuraavia Bexmabin datoja, koska hyvien tulosten myötä se voisi mahdollistaa annin parempaan hintaan.

2 tykkäystä

Lieneekö Juho tarkoittanut syksyllä :thinking:

2 tykkäystä

Tuskin, koska sanoi ”syyskuussa”. Kieltämättä tällaiset heitot ovat omiaan lisäämään epäluottamusta, jos ne jäävät toteutumatta.

4 tykkäystä

Onhan tässä vielä yksi ilta. Eikös ne suunnatut annit yleensä julkaista pörssin sulkeutuessa.

2 tykkäystä

Akuuttirahatarve tuskin on juuri tämän kuun vaihde eli ensi viikollakin ehtii hyvin. Voisiko työn alla kuitenkin olla vielä Iso P:n tai B:n etumaksu ratkaisuksi.

3 tykkäystä

Tulikos sieltä anti vai mistä viime hetken -7% tauluun? Ei ainakaan ole nettisivuilla uusia uutisia. Ja ei, tämä ei mielestäni kuulu kurssien ihmettelyyn.

2 tykkäystä

Tuntuu siltä että pienen vaihdon hermoilua. Kommunikaatio firman suunnalta epäselvää. Epävarmuus annista ja sen toteutumisesta painaa selvästi kurssia.

6 tykkäystä

Edelliset placingit eli yksityisannit:

29.8.23:

The Issue Price represents a 11.8% discount to the close price on 28 June 2023

27.1.23:

The Issue Price represents a 13.9% discount to the close price on 26 January 2023

Joku voisi ajatella, että myymällä tänään viimeisillä sekunneilla kurssin 7 % alas, tonnilla parilla, saisi 10 miljoonaa sijoittamalla etua 700 000 €, jos yksityisannin taso määräytyy edellisen sulkemishinnan mukaan.

Tämä teoria vaatisi tietty maanantaiaamuna pörssitiedotteen klo 9.00 yksityisannista tietyille tahoille. Vaikka Lontoon pörssi sulkeekin (ja avaa) samaan aikaan kuin Helsinki, pörssitiedotteita eli RNS ei ole tullut iltaisin, vaan klo 9.00 Suomen aikaa.


Olisin kyllä itsekin voinut osallistua 20 % alennuksiin, mutta varsinainen osakeanti on sen verran kallis järjestely, että antaa olla.

Lopulta, ehkä joku meistä vain panikoitui myymään, että nyt se pääoma jo menetettiin ja päätti menettää vain osan. Ja kuka tietää, ehkä sijoittajien välille syntyykin kilpailua, mikä nostaa hintaa?

Teen mieluummin hengitysharjoituksia

Breathing in,

breathing out

It is all

perfect

7 tykkäystä