Hyzon Motors - Vetyvallankumous raskaalle liikenteelle

Yleensä vaatii erillistä tiliä joka ei sitten ehkä olekkaan se halvin

Joskus GME:n huippuaikoina taisi olla pientä keskustelua shorttien estoista. Olikohan se niin, että teet myyntitoimeksiannon jollain törkeän korkealla hinnalla. Mutta se minusta debunkattiin, että se ei lopulta estä(nyt) shorttaajia lainaamasta.

Huipputehoa saadaan akun kanssa vaikka 600kW, kenno antaa nimellisensä ja akku loput.

edit. tunnelin päässä rupee näkymään valoa ainakin varovasti, bisnes kehittyy ja kurssi toipuu, positio toki vielä tukevasti punaisella.

6 tykkäystä

5.7miljardia näyttäis nyt olevan NKLA

En ole enää seurannut yhtiötä et oliko Nikolalla sit miten isoja soppareita tehtynä…

50 tykkäystä

Tuossa 9.9 tulleessa uutisessa on näin:
Hyzon, a leading global supplier of zero-emission hydrogen fuel cell-powered commercial vehicles, expects, subject to execution of a definitive vehicle supply agreement, to provide 49-ton hydrogen-powered tractor trucks to HongYun. Under the non-binding MoU, the initial order of 100 vehicles is expected before the end of 2021 while the other 400 vehicles will be ordered in 2022.

HongYun Automobile focuses on providing logistics solutions primarily through hydrogen-powered fuel cell electric vehicles. The company provides operation, leasing and maintenance service for customers across the country, including one of the world’s largest steelmakers. After Hyzon delivers the vehicles, HongYun will be responsible for the subsequent commercial arrangements with its end customers.

Eli ilmeisesti vois olla niin että tää HongYun Automobile on jotenkin järkännyt tän diilin?
Hyzon on kyllä iskenyt hyvin Kiinaan, markkinaa löytyisi.
Jos tuo menee hyvin nii saattaa tilauskirjat olla aika hyvän näköiset ensi vuonna!
No, ei tuuleteta vielä. :money_mouth_face:

Edit: eikä tuo @sillinkutoja linkkaama TR Group mikään ihan pienin puljukaan ole:

About us
TR Group Ltd (TR) is a specialist heavy vehicle Lease and Rental company with over 25 years in the New Zealand market. Current CEO Andrew Carpenter started the company in 1992 and has grown its fleet from just 65 trailers to well over 6,500 heavy trucks and trailers. TR currently has a nationwide staff of 170 across 12 branches offering 24/7 customer support.

At TR we believe that we can help our customers go from being good to great, by providing them with the right vehicle solutions and tools to improve their fleet safety, running costs and compliance at a highly competitive rate.

Elikkä tällä otan alla vois katsoa että Knight tiimi on ollut aina aktiivinen liisari/myynti firmojen suuntaa oman kalustonsa kanssa.

22 tykkäystä

First Movers Coalition Launched to Drive Demand for Zero Carbon Tech

Phase 1 commitments launched

These commitments target new technologies and aim to create a market by 2030 that can be ramped up to achieve decarbonization in 2050. Founding members have made commitments in at least one of these sectors.

Aviation: Members commit to use emerging technologies including sustainable aviation fuels (SAF) with significant emissions reductions, electric, and hydrogen propulsion for air travel by 2030.

Airlines and air transport companies set a target of replacing at least 5% of conventional jet fuel demand with SAF that reduces life-cycle GHG emissions by 85% or more when compared with conventional jet fuel, and/or using zero-carbon emitting propulsion technologies by 2030;

Airfare and air freight purchasers set a target of replacing at least 5% of conventional jet fuel demand for air transport with SAF that reduce life-cycle GHG emissions by 85% or more when compared with conventional jet fuel, and/or zero-carbon emitting propulsion technologies by 2030 – in partnership with air transport operators.

Trucking: Members commit to purchase or contract zero-emission medium and heavy-duty vehicles by 2030. These can include battery or fuel-cell electric vehicles and also incorporate renewable sources of electricity and hydrogen for charging. Trucking owners and operators also set a target that at least 30% of their heavy-duty and 100% of their medium-duty truck purchases will be zero-emission trucks by 2030. Retailers & manufacturers set a target that they will require all of their trucking service providers to meet the trucking owners and operators’ commitment by 2030.

maailma täynnä mahdollisuuksia :thinking:

14 tykkäystä

https://twitter.com/CraigK_Hyzon/status/1456307225455173632?t=h5shIyfLwgu6CLc9gvzL9Q&s=19

32 tykkäystä

Hei haloo :grin:. Ihan pakko kommentoida tätä. Siis nythän on semmoinen pommi tuolta tulossa Hyzonille että jos ja kun tuo lähtee vetämään niin aivan sama mitä tekevät muilla mantereilla sen jälkeen. Tuo markkina mihin nyt ovat pääsemässä on aivan järjettömän iso!!! Tuo satama mihin nyt ollaan tekemässä vety infra ja sitä käyttämään Hyzonin nupit niin ei Hyzonin tarvi muuta sitten tehdäkkään jos tuolta pää aukeaa. Tuo satama käytännössä Shanghai!! Tuosta linkistä kun otatte karttaa suuremmaksi niin näette minkälaisesta alus ja tavara määrästä on kyse… Satama of ZHANGJIAGANG (CN ZJG) details - Departures, Expected Arrivals and Port Calls | AIS MarineTraffic . Tuonne kun pääsee huseeraammaan ensimmäisenä on portit auki :partying_face: :partying_face: :partying_face:

115 tykkäystä

@DayTraderXL @Vodel1 ym.ym . Nyt sitten niitä näkemyksiä lyhyesti :pray:. Onko shorteilla vielä voimaa painaa ja pitää kurssia alhaalla??? Pitäisi vielä päästä osteleen :wink: :grin:

35 tykkäystä

Kynttilöissä vähän myyntipainetta mutta hyvä sulku. Bull flag?

27 tykkäystä

@T3r00 :ok_hand: Joo arvaa vaan oonko kytännyt kynttilöitä ja kaivanut tietoa tän illan :grin:

25 tykkäystä

Mä olen tuota daily pivot tasoa (5.76 ) seurannut että sen alla hyvä stoploss paikka

Tuo weekly HL 6.01 pitäisi myös rikkoa. Tänään ei päästy läpi

14 tykkäystä


Ostoneuvoja en voi antaa, ne päätökset pitää jokaisen tehdä itse. Shorttaajista ei voi koskaan tietää, kun ei sitäkään, miten paljon ylipäätään on lainattavissa. Tilanne voi elää päivittäin, mutta kyllä se alkuperäinen shorttipaine on jo pois puhallettu. Osarihan on tulossa, joten tässä kohtaa otat ostamalla jo siihenkin kantaa.
On muodostettu tiukkeneva 1H EQ, jonka ylä/alalaita näkyy viivoina. Yksi mahdollisuus on ostaa ylälaidan breakoutista. Stopparit sitten mukaan, koska näin suuren volan jälkeen mitä tahansa voi vielä tapahtua.

  • edit: ylälaita siis 6.30 ja alalaita 5.96
46 tykkäystä

Kiitos tästä @DayTraderXL . Omalta osaltani olen kyllä ottanut jo kantaa tulevaan osariin… Tankannut nuo 5 pinnan lähellä olevat montut :slightly_smiling_face:. Nyt vain tuli jostain kumman syystä :wink: semmoinen fiilis että pitääkö vieläkin vetää lisää tavaraa salkkuun :grin:… Noo seurataan nyt hetki ja vedetään happea :slightly_smiling_face:

37 tykkäystä

On kyllä hyviä uutisia satanut Hyzonin laariin pitkin tätä viikkoa. Firmalla on hyvin verkkoja vesillä ja se tarjoaa hyvän mahdollisuuden sille että joku iso poka ui ansaan paksuine lompakkoineen. Olen tilanteen suhteen luottavainen, sillä aiemmissa testeissä on tekniikka pelannut Hyzonin rekoissa hyvin. Samaa hyvää tekemisen tasoa odotan tulevaisuudessakin.

Kieltämättä mietityttää tuo osari. Se voi olla positiivinen yllätys, mutta mikä sen vaikutus on lapun hintaan. Tarjoaako se vielä kerran ostapaikkaa vai alkaako nousutrendi… Mielestäni yhtiön arvostustaso on aika matala tällä hetkellä enkä usko että se on pysyvä olotila.

Edellinen teksti ei sisältäyt minkäänlaisia sisustus-, sijoitus-, elämäntapa- tahi parisuhdeneuvoja.

35 tykkäystä

Ei ole ehtinyt työkiireiden vuoksi muuta kuin lukea uutiset pikaisesti viime viikkoina.

En ihmettele yhtään miksi Hyzon ei ole “Jäävuoren” onnettomaan raporttiin vastannut ollenkaan. On pikkasen isompia asioita kehitteillä.

Kiinassa on tekniikka ollut jo käytössä ja todettu toimivaksi jo Horizonin aikana. Nyt on aika lyödä isot tilaukset sisään ja siltä myös näyttää.

Myös Saudien suunnitelmat etenevät. Kiina ja Saudit… Huhhuh…

Lisäksi pian varmasti tulee lisää uutisia myös Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta… Trialit alkavat jenkeissä ym. Jenkeissä eniten itseä kutkuttaa tuo Ravenin ja Republic Servicen yhteistyö. Eihän tuosta ketjusta puutu kuin luonnollisesti Hyzonin roska-autot.

Australiasta ja Uudesta-Seelannista puhumattakaan…

Kynttilöistä en ymmärrä, mutta kyllähän tämä hyvältä näyttää vaikka sirupula laittaa kaikilla valmistajilla kapuloita rattaisiin. Tämä on pelkkää bullerointia, mutta huonoakaan sanottavaa en juuri nyt löydä.

Toivottavasti muutkin ovat pian suomalaisten kanssa samaa mieltä. :grinning:

42 tykkäystä

Onko kenelläkään suoralta kädeltä tietoa miten paljon warrantteja laskettiin liikkeelle listautumisen yhteydessä?

2 tykkäystä

Eikö tässä Kiina ole vielä huomattavasti muita mantereita valmiimpi ottamaan vetyinfraa käyttöön nopeallakin aikataululla - ja sitä on siellä jo tehty?

12 tykkäystä

China’s hydrogen roadmap: 4 things to know - Nikkei Asia

Tässä oli kesältä ihan hyvää tausta tietoa Kiinan seuraavaan 5-vuotissuunnitelmaan.

Edit: Taisi muuten olla tällä/viime viikolla A-Studiossakin asiaa Kiinan vihreästä siirtymästä, suosittelen katsomaan. Sielläkun ei paljoa rivikansalaista kuunnella jos todetaan että hyödyt 10-20v päässä ovat taivaissa kun nyt alotetaan siirtymä. (löyty linkkikin, hyvä 8min sessio joka kuvastaa Kiinan tavotteita: Kiinan hiilikaupungin sinitaivas-projekti | A-studio | TV | Areena | yle.fi)

16 tykkäystä

Voisi luulla että myös Horizonin kautta heillä on helpompi toimia kiinan markkinoilla.

9 tykkäystä