Inderes.fi sisällön kehitysideat

Tässä vaiheessa susitushistoria on jokaisen raportin vikoilla sivuilila disclaimerin vieressä. Meil on kyl toi data tietokannssa et me varmaan tehään joku ominaisuus myös tolle. Mutta se on yhtä realiaikanen, eli otat vaan uusimman raportin niin siinä on koko suositushistoria :slight_smile:

9 tykkäystä

olisikohan yhtiökohtaisille sivuille mahdollista saada vähän laajempaa tietoa yrityksen kehityksestä / kasvusta. Esim. liikevaihto, EBITDA, EPS jne… 1, 3,5 ja 10 vuoden aika jänteellä? Toki kaikille yrityksille, noita kaikkia aika jänteitä ei ole tarjolla.

Toki nuo saa itsekin laskettua datasta, mutta toisi ehkä lisäarvoa premium käyttäjille?

Kuva liitteenä mitä tarkoitan.

8 tykkäystä

Joo me voitais tsekka toi ku tietokannassa on kyl pidemmällekin dataa niin vois yhtiösivulle näyttää enemmän :slight_smile: samalla vois tutkia että näyttäis historiaa niille joita me ei seurata.

9 tykkäystä

Olisiko järkevää jos näillä “todennetut jäsenet” tägillä olevilla vielä lukisi jotain nimen perässä, jotta tietää mikä heppu siellä kirjoittelee? Esim Yu_Gong perässä tuo lukee ja on hyvin selvä, kuin myös Sijoittaja-alokas ymsyms. Mutta täällä on myös todennettuja käyttäjiä nimimerkin takana. Jää vähän epäselväksi tuo tägin tarkoitus näissä.

5 tykkäystä

Joo voitais ohjeistaa! :slight_smile:

2 tykkäystä

@Mikael_Rautanen, Minkälainen prosessi Inderesillä on analyysikohteiden valintaan sekä uusien yhtiösivujen luomiseen?

Teillä näyttäisi olevan yhtiösivuja esimerkiksi pienille ruotsalaisille kasvaville alkuvaiheen teknologiayrityksille kuten Irisity ja Smart Eye. Toivoisin yhtiösivuja myös sellaisille pohjoismaisille yrityksille, jotka ovat jo selkeästi kannattavia, ja joiden liikevaihdon kasvusta ja kannattavuuden kehityksestä on vakuuttavat näytöt sekä selkeä track record.

Oma toiveeni olisi saada esimerkiksi Nordic Semiconductorille yhtiösivu ja myöhemmin analyysi. Tarvittaessa voin auttaa markkinoinnissa. :slight_smile: Linkki ehdotukseeni

Mukavaa viikonloppua ja kiitos upeasta työstä! On super-hienoa olla osa tätä upeaa yhteisöä! :slight_smile:

4 tykkäystä

Reilusti suurin osa analyysin kohteista tulevat kohteiksi koska ne maksavat siitä. Eli Nordic Semiconductor jos haluaa Inderesin analyysiä niin kaivaa kuvetta ja palvelee sijoittajiaan…

Yhtiösivut on sitten erikseen, niitä on myös firmoista jotka eivät ole Indereksen asiakkaita.

3 tykkäystä

Yhtiösivuja me voidaan luoda kenelle tahansa josta meiltä löytyy kurssit esim Norja ja Tanska on nykyään myös katettu :slight_smile:

Niit luodaan yhteisön toivesta, inderes 2.0 versiossa kaikilla yhtiöllä on automaattisesti yhtiösivu. :slight_smile:

Voin luoda jo tuleval viikol Nordic semiconductorille yhtiösivut. :slight_smile:

9 tykkäystä

Yhtiösivu on nyt luotu. :slight_smile: Vinkkaan tiimille että voisi käydä kauppaamassa seurantaa jos sitä ei oo viel yritetty :slight_smile:

12 tykkäystä

Vastataas tänne ketjuun.

Itse löydän kyllä hyvin hakutuloksia tällä “Flutter” hakusanalla Quutti ketjusta :face_with_monocle:

@Juupeli Joo tämän hain kännykällä.

4 tykkäystä

Onpas erikoista. Ilmeisesti haet kännykällä? Minulla tulee tosiaan tietokoneella Firefox-selaimella vain yksi linkki QT-ketjuun.

1 tykkäys

Mä hain tietokoneen Chromella, eli olin ketjussa ja painon ctrl+F, sitten laitoin hakusanan:

Mul tuli kans hakutuloksia yhtä paljon kuin @saku lla. :slight_smile:

4 tykkäystä

Tuo yksi hakutulos näyttää tulevan, jos haun tekee Qt-ketjun ulkopuolella.

Kun haun tekee qt-ketjun avoinna olessa, lukee hakusanan vieressä in this topic, jolloin tulee kaikki flutter -hakutulokset.

4 tykkäystä

Kiitos @Yu_Gong! No jopas oli vikkelää toimintaa. Kiitos, kun loit yhtiösivun. Nyt on mukava seurata yhtiön uutisia Inderesin kautta. :slight_smile:

5 tykkäystä

Nyt kun keskustellaan hakutoiminnosta, niin onko mahdollista hakea niin, että kun hakee esimerkiksi kaksiosaisella yhtiön nimellä (esim. Var Energi), niin se näyttää vain ne viestit, joissa esiintyy molemmat sanat? Esimerkiksi lisäämällä jonkun erikoismerkin noiden kahden sanan väliin?

Jos ei, niin onko mahdollista saada tällainen toiminto?

Tuolla esimerkillä kun hakee niin tulee kaikki missä mainitaan “energia” :smiley:

1 tykkäys

Tutkitaan tota. Ei varmaan oo heti tarjolla mutta saatan löytää tavan lisätä tommoset erikoishaut :slight_smile: Tosin tuo tapa käyttää on varmasti aika vaikea monelle :slight_smile:

3 tykkäystä

@Antti_Kurkinen näköjään selvitti et noi googlen toiminnut toimii jo, eli esim toi “” ja - merkki toimivat :slight_smile:

8 tykkäystä

Tää nyt voi olla ihan pöhkö idea, mutta tällainen tuli mieleen:

Voisiko ei seurannassa olevien yhtiöiden kohdalla olla jokin nappi tms. ”Toivoisin tätä yhtiötä analyysin kohteeksi”, siis samaan tapaan kun yhtiön pystyy ottamaan seurantaan.

Idea olisi sitten käyttää sitä markkinointiin kohdeyhtiölle tyyliin: ”Katsokaas, 500 inderesiläistä haluaa lukea teistä analyysiä, millainen paketti laitetaan?” -tyyppinen idea. Tuossa voisi myös rajata, että kuinka monta yhtiötä pystyy valitsemaan, vaikka 10 ettei porukka kliksuttele kaikkia mahdollisia.

Sama voisi toimia myös pohjoismaisten yhtiöiden kohdalla.

18 tykkäystä

Siis toi on ihan hyvä idea!! Käytännössä nykyään tota samaa asiaa ajaa se että sä seuraat yhtiötä joka ei oo vielä seurannassa, niin se on hyvä indikaatio siitä että seurantaa kaivettais. me voitais tuoda kyl joo erikseen viesti käyttäjille että seuraamalla indikoit yhtiölle että seuranta olisi kiva :slight_smile:

16 tykkäystä

Olisiko mahdollista saada yhtiösivut Nordean lisäksi lopuillekin suurille pohjoismaisille pankeille?

  • Svenska Handelsbanken
  • Skandinaviska Enskilda Banken (SEB)
  • Swedbank
  • DNB
  • Danske Bank
7 tykkäystä