Inderes Oyj - "Yhtiö kuuluu kaikille"

Tämä on meidän raportoidulla eli FAS-kirjanpidon mukaisella EPS:llä laskettu. Koska olemme FAS-kirjanpidossa, yrityskauppoja poistetaan jatkuvasti taseesta, mikä painaa raportoitua lukua. Raportoimamme näistä oikaistu EPS oli siis 0,80. Valitettavasti datapalvelut jotka myyvät dataa eteenpäin lähes aina näyttävät lukuja tuon raportoidun EPS:n ainoastaan, mikä on pieni harmi meidän First Northissa olevien FAS-yhtiöiden kannalta.

Innovaticsillä on muutakin liiketoimintaa, mikä kannatta huomioida jos yrittää näitä lukuja tulkita.

Nämä yhteistyöt ovat tuoneet ja niiden pitää tuoda alustallemme hyvää ja laadukasta sisältöä, jota käyttäjät pitävät hyödyllisenä.

23 tykkäystä

Inderesin liikevaihdon kehittymistä on varmaankin miellyttävämpi tutkia viimeisen 12 kuukauden summana (LTM = Last Twelve Months) niin saadaan kausivaihtelut tasoiteltua.

Samalla ehkä voi tutkia ko summan kuukausikohtaista muutosta vuosittaisen sijaan.

29 tykkäystä

Jos ajatellaan Sifter-yhteistyötä. He pyrkivät poimimaan globaaleja laatuyhtiöitä. Laatuyhtiön ominaisuutena on, että suoranaisia kilpailijoita on harvassa. Tällaisten yritysten kilpailijoiden löytyminen meidän “ei aina niin laadukkaasta” Hesulista on verraten epätodennäköistä. Näin ollen oletan, että Inderesin analyytikot eivät ole syvällisesti verrokkianalyysissa perehtyneet esim. Sifter-rahaston sijoituksiin. Toki mm. lääkealalla Inderesillä löytyy vahvaa analyytikko-osaamista. Täten on riski, että videoissa esitettyjä heppoisia väittämiä ei haasteta. Toki Inderes-yhteisö voi jälkikäteen suorittaa faktantarkastusta, mutta se taas ei varsinaisesti videoista tee yhtään laadukkaampia.

Kävellessäni äsken Sanomatalon läpi, tuli jälleen kerran mieleen, joten kysytään @Mikael_Rautanen , onko kannattavaa pitää Flikin tapahtumastudio lähes kaupungin parhaalla paikalla, käyttöaste omien Peter Lynchmäisten havaintojen pohjalta ei ole mitenkään erityisen iso, toki liikun lähinnä päiväsaikaan.

Onko vuokrasopimus erityisen edullinen vai onko satunnaisten tapahtumien järjestäminen todella niin kannattavaa liiketoimintaa, että paikka on hintansa arvoinen!?

Ymmärrän toki, että studiolla on mainosarvoa ja kilpailuetua hyvän saavutettavuutensa ansiosta. Kunhan nyt aloin osakkeenomistajana mikromanageeraamaan Inderesin vuokrakuluja🙂.

31 tykkäystä

Toimitusjohtaja ja talousjohtaja käyneet maanantain kunniaksi ostoksilla:

Mikael tietysti jo valmiiksi suurin omistaja, mutta Mikollakin alkaa olla pitkälti toistakymmentä tuhatta lappua salkussa.

Edit: onko nämä jotain vuoden 2023 ostoksia, mutta tulivat pinginä etusivulla?! :smiley:

Edit 2: no @Atte_Riikola jo paikkasikin, eli osakesäästöohjelmaa. Vuosiluku tiedotteessa vissiin väärin.

15 tykkäystä

Nämä liittyvät tähän meidän osakesäästöohjelmaan, josta näytti tänään uudet osakkeet ilmestyneen Nordnetiin :slight_smile:

Edit. tiedotteisiin tainnut alkuun napsahtaa typona väärä vuosiluku :sweat_smile:

14 tykkäystä

Kiitos kysymyksestä! Kyllä, studioinvestointimme ovat tähän mennessä olleet hyvin onnistuneita. Sanomatalollahan meillä on samassa yhteydessä myös toinen pikkustudio pienempiin tapahtumiin. Sijainti ei ole edullisin, mutta tapahtumissamme asiakkaan (pörssiyhtiö) ja osallistujan (analyytikot, salkunhoitajat, sijoittajat ym.) kannalta sijainti on tosi tärkeä. Näissä pitää vaan tarkasti seurata käyttöasteita ja välttää yli-investoimista tekniikkaan niin yhtälö toimii. Ja studiohinkaan ei pidä investoida muutamaa ydinlokaatiota enempää, vaan jousto kuluihin ja skaalautuvuus rakennetaan kumppanuuksilla tapahtumatiloihin.

39 tykkäystä

SEB:ltä uusi pidempi analyysi:

41 tykkäystä

Laajasta raportista mielenkiintoinen havainto:

Vaikka listautumiset ovat romahtaneet vuodesta 2021, on Ruotsin puolella näitä tehty kuitenkin melkein saman verran viime vuoden heikkona hetkenä kuin mitä Suomessa tehtiin hypevuotena.

Ruotsi on aika tärkeä avaus Inderesille kun suhteuttaa listautumisten määrää tämän hetken tilausanalyysiasiakkaiden määrään.

Toki tässä kuvaajassa pitäisi varmaan huomioida myös listattujen yritysten poistuma, jotta todellinen kuva selviäisi :man_shrugging:t2:

36 tykkäystä

@Tomi_Valkeajarvi tenttasi uutta työntekijää @Mikael_Maijala:a. :slight_smile:

Miksun kanssa nähtiin jo, mutta tervetuloa tätäkin kautta! :slight_smile:

Aiheet:

00:00 Aloitus
00:12 Mikael Maijala
00:22 Harrastukset
00:36 Sijoittaminen
01:08 Työnkuva

18 tykkäystä

Positiivista uutisvirtaa viimepäiviltä, kun kaksi uutta yhtiötä on saatu analyytikkoseurantaan. Hienoa, että pystytään yhä voittamaan uusia yhtiöitä Helsingin pörssistä lähteneiden tilalle ilman IPOjakin ja toivottavasti on myyty kerralla muitakin IR-palveluita analyysin kylkeen.

29 tykkäystä

Vernerin Kahvihuoneeseen postaamasta tilastosta tuli mieleen tutustua miten yhteisön määrän ja toiminnan kehitys vertautuu sijoittamisen yleiseen kehitykseen.

Inderesin kvartaalirapsoista katsottujen lukujen perusteella yhteisön koko ei kuitenkaan ole oikeastaan tällä aikajänteellä muuttunut.

Q4 2021:

Inderes-yhteisön aktiivinen jäsenmäärä kasvoi 18 tuhannella käyttäjällä 75 tuhanteen jäseneen vuoden 2021 aikana

Q1 2024:

Inderes-yhteisön aktiivinen jäsenmäärä kauden lopussa oli 74 (69) tuhatta

Ei siis kasvua pariin vuoteen käyttäjämäärissä tai käyttäjien aktiivisuudessa (hyvässä tai pahassa)

Tätä kehitystä kun vertaa vaikka Pörssisäätiöön tilastoon suomalaisista pörssisijoittajista, niin pitääkö tässä tulkita, että Inderesin merkittävyys tai kattavuus ihan Suomen sisälläkin on suhteessa kutistunut. “Markkina” kasvaa nyt nopeammin kuin Inderesin yhteisö.

Mielenkiintoinen kysymys siis on, missä se kasvava massa sijoittajia luuraa / seuraa aiheita? Kuka kasvaa Inderesiä nopeammin vai pirstaloituuko markkina? Inderesin tavoittavuus näillä numeroilla mitattuna näyttää saturoituneen nopeammin kuin sijoittajien määrä Suomessa. Toki osa varmaan kuluttaa Inderesin palveluja suoraan Spotifyn, Youtuben ym kautta, mutta esimerkiksi Youtubessa tilaajamäärän kasvu on myös Inderesin osalta aika maltillista. Alla vertailukuvassa Inderes, Sijoituskästi ja NordnetSuomi.

Myös katsottujen videoiden määrässä Nordnetin ja Inderesin kasvu on aika maltillista esim Sijoituskästiin verrattuna.

Markkinaa kaiken järjen mukaan olisi siis kyllä otettavissa, mutta Inderesin yhteisön koko laahaa.

41 tykkäystä

Harvoin yhtiön edustajat yrittää vääntää tulkintoja vieläkin negatiivisimmiksi, mutta yritän murtaa perinteitä. :smiley:

Mielestäni vertailu tuohon osakesäästäjien taulukkoon ei ole niin paha. Siinä asteikko vähän hämää: osakesäästäjien määrä on kasvanut 940 tuhannesta vajaaseen miljoonaan eli +6 % parissa vuodessa. Tuo on kumuloituva numero, mikä lähtökohtaisesti kasvaa kun tilejä tuskin suljetaan överisti. Sen sijaan Inderesin YAU ei ole kumuloituva määrä tilejä vaan epäaktiiviset aina putoaa siitä 12kk jälkeen.

Sen sijaan itsenäni mietityttää, miten Nordnetin asiakasmäärä on paisunut vastaavasta kevään 2022 500 000 rikkomisesta (pörssi oli jo laskumarkkinassa) nyt Q1 2024 579 tuhanteen eli +16 %.

Ajatus siis ei ole, että Inderesin yhteisönmäärä seuraisi Nordnettia tismalleen mutta mielestäni Nordnet on hyvä esimerkki siinä mielessä, että se on nettipohjainen kokokansan sijoituspalvelu. Jos se kasvaa, Inderesin luulisi kasvavan myös yli ajan. Toki Nordnet taitaa imeä muilta asiakkaita, koska tosiaan osakesäästäjien yms. määrä ei ole kasvanut noin paljoa vastaavassa ajassa. Ja tietysti Nordnetillakin on varmasti hyvin passiivisia asiakkaita, mutta kuitenkin.

Tuota mietin itsekin paljon, koska käsittääkseni vastaavankaltaisia yhteisöjä Suomessa ei paljoa ole. On mahdollista, että suomalaiset jatkavat itsepintaisesti osakesäästämistä mutta siitä vain ei haluta enää puhua niin paljoa tai osakkeita seurata. Käsittääkseni myös nuoremmat painottavat enemmän rahastoja ja indeksejä, mikä on toki fiksua mutta mihin Inderesin suurelta osin osakesijoittamiseen keskittyvä palvelu sopii vähemmän.

Yksi selitys voi olla, että ilmeisesti ulkomaisten osakkeiden suosio kasvaa vauhdilla. Tässä ote Nordnetin Q1 rapsasta:

“Nordnet Suomen asiakkaat tekivät vuosineljänneksen aikana 2,5 miljoonaa kauppaa, mikä on kaksi prosenttia enemmän kuin edellisellä neljänneksellä. Ulkomaisilla markkinapaikoilla tehtyjen kauppojen määrä kasvoi 20 % ja maaliskuussa ulkomaisen kaupankäynnin osuus kaupankäynnin volyymistä oli jopa 49 %.”

Jos puolet volyymista on ulkomailla, ei taida Suomi-osakkeet samalla tavalla enää kiinnostaa. Positiivista kontraajille Hesulissa, huonompi Inderesin yhteisömittari YAUlle. :smiley:

Jos Risto Murto uhkasi jättää Suomen pörssin kahdessa vuodessa, kansa näyttää jo äänestävän jaloillaan tai ainakin kaupankäyntivolyymeillaan.

Ulkomaalaisten osakkeiden suosion lisäksi sijoitusskene voi myös pirstaloitua, missä Inderes on vieläkin enemmän niche hard core palvelu. Toisaalta on täällä valtavasti myös kansankielestä sisältöä. Tämähän voi olla myös karhumarkkinan (joka kylläkin päättyi syksyllä 2023 mutta nousu ei ole monien mieltä lämmittänyt) aiheuttaa turtumista. Jos HEX paukkuisi 2021 huippuihin ja YAU pakittaisi samaan aikaan… Sitten olisin vieläkin enemmän mietteissäni!

Jep, esim. 70-80 % meidän tubevideoista katsotaan natiivisti tubessa joten voi olettaa, ettei läheskään kaikki käytä palvelua ainakaan aktiivisesti. Tai onhan meillä joku 70 000 ihmisen Facebook ryhmäkin missä epäilen, tietääkö väki edes että se on Inderesin FB ryhmä! :smiley:

Sijoituskästin menoa on ollut ilo seurata, mutta heillä videokatseluita ajaa erityisesti hyvät mutta ei aina suoraan sijoittamiseen liittyvät haastattelut kuten Halla-Ahon ja muiden julkimoiden vierailut yms. InderesTV on pidetty puhtaasti sijoittamiseen keskittyvänä kanavana, jolloin luulisin nykymenolla Sijoituskästin heittävän katseluissa Inderesistä ylikin jollain aikavälillä nykymenolla, jos vain kutsuvat mielenkiintoisia vieraita. Tuossa tyylissä on kylläkin se hyvä puoli, että asiakkaille voi näyttää isoja katselulukuja ja tuollaisen alustan päälle kelpaa rakentaa. Toisaalta kerääkö se puoleensa enemmän sijoittajia vai muunlaisen sisällön kuluttajia, on eri juttu. Mutta toistaiseksi meillä on tykätty pitää tiukka fokus sijoittamisessa ja keskittyä siihen ytimeen, missä ollaan parhaita. Tuben tuorein katseluennätys on tämän vuoden Q1 tuloskaudelta, eli videoiden suosio ei ainakaan ole laskenut.

Tuben algoritmeissa tilaajamäärällä ei ole suoraan niin väliä, ja meiltä tulee liikaa videoita koska max 3 saa päivässä notifikaatiot. Siksi ei olla keskitytty tilaajamäärän kasvuun siellä. Olemme kyllä harkinneet jatkuvasti kanavan pilkkomista useammaksi, jotta niiden tilaaminen olisi mielekkäämpää katsojille ja esim. analyytikkohaastis ei floodaantuisi 10 toimarihaastiksen alle aina. :smiley:

Lisäys: vielä tuohon inderesTV:seen, meillähän alkuvuosina kutsuttiin paljon vieraita, kun Inderes oli aika nobody, mutta sitten kun kriittinen massa saavutettiin on pyritty kasvattamaan omia henkilöbrändejä. Niissä on kuitenkin enemmän jatkuvuutta, koska Suomesta loppuu sijoitusskenen julkkikset tosi nopeasti ja muut julkkikset… semi nopeasti tiukalla julkaisutahdilla. Tämä ei siis sano, etteikö nytkin välillä inderesTV:ssä, varsinkin podissa, näkyisi vierailijoita mutta pääsääntöisesti matsku on esiintyjiä myöten hyvin “kotikutoista”.

61 tykkäystä

Tuohon pörssisäätiön kaavioon jos saisi samat käyrät mutta henkilön iän mukaan kategorioittain.

Esimerkiksi omille lapsille avattu tilit pari vuotta sitten, mutta tuskin vuosiin ovat foorumin vakio kävijöitä saati sitten kirjautuneina käyttäjinä.

Varmaan monen asian summa.

10 tykkäystä

Verneri puhui Vartissaan listautumisista.

Jos leikitään, että listautumisia alkaisi nyt satelemaan, niin kuinka monta uutta yhtiötä nykyinen Suomen analyysitiimi pystyy ottamaan ennen kuin pitää rekrytä lisää? Unohdetaan Ruotsi nyt tällä kertaa.

Ei varmaan ole yhtä helppoa vastausta, mutta haluaisin silti jonkin suuntaa antavan luvun, enkä mitään poliittista pyörittelyä.

Josko @Mikael_Rautanen, @Antti_Viljakainen tai @Petri_Gostowski osaisi vastata?

17 tykkäystä

Oikein arvattu. Muuttujina ovat listautumisten odotetun määrän lisäksi esimerkiksi niiden laatu (ts. toimiala), rekrykandidaatien saatavuus (nuoremmat jr-analyytikot vs. sr-kaarti), toisella puolella ostotarjousten määrä ja muutamat sisäiset henkilöstön käytettävyyteen liittyvät asiat. Olemme viimeisen parin vuoden hiljaisempana aikana pyrkineet nostamaan tehokkuutta, mikä on pienentänyt vapaata kapasiteettia, vaikka samaan aikaan nuorempien analyytikoiden kehitys eli kyky ottaa suurempi yhtiömäärä on toiminut vastavoimana. Tappiin “kapasiteetin käyttöastetta” ei myöskään koskaan nosteta vaan nyrkkisääntönä karkeasti 10-15 yhtiötä pitäisi pystyä aina nielaisemaan seurantaan, kunhan ne tulevat eri sektoreille ja kohtuullisessa aikaikkunassa. Tässä tilanteessa ollaan myös nyt.

Isossa kuvassa analyysin tekeminen on kuitenkin skaalautumatonta touhua eli “listautumisten sateleminen” johtaisi Suomen tiimissä myös selvään rekrytointien kiihtymiseen vuosien 2020-2021 tavoin. Ongelma olisi toki erittäin positiivinen.

45 tykkäystä

Me kävimme jälleen @Johannes_Sippola:n kanssa Ruoholahden toimistolla. :slight_smile:

Aina itselleni nämä ovat olleet vuoden parhaita päiviä pl. ne joulun päivät jolloin vietän aikaa vanhempien ja sisarusten kanssa kaikessa rauhassa.

Ainoa, mikä harmittaa aina reissussa, että vaikka ollaan aamusta iltaan toimistolla, niin väkeä on niin paljon ettei ehdi kaikkien kanssa kunnolla juttelemaan ja kun on paljon porukkaa ympärillä, niin tuntuu, että jonkun kanssa jää juttu tylysti kesken. Kaikkien kanssa olisin halunnut jutellut pitkään, mutta se olisi vaatinut noin 30 tunnin toimistovierailun. :smiley: Joskus puhetta saattoi tulla parista suunnasta ja sitten kolmannestakin - toivottavasti kellekään ei tullut oloa ettei mua olisi juttu kiinnostanut. :grimacing: (olin vilpittömästi kiinnostunut kaikista ja kaikkien jutuista)

Palaverikin piti aloittaa moneen kertaan, sillä aina, kun piti sitä aloittaa, niin olin juttelemassa aina jossain jonkun tai jonkun porukan kanssa. :smiley: Esimerkiksi @Roni_Peuranheimo:n kanssa meitä kiinnosti enemmän painojen nostelu kuin työt tai palaverit. :smiley:

Kaikki ovat olleet kivoja minustakin ja musta se on mainio asia, että Inderes on hyvinkin aito, eli ihmiset ovat onneksi samanlaisia, miltä vaikuttavat videoiltakin. Ehkä Inderesissä korostuu tietty aitous ja rehellisyys, mikä tekee sen, että siellä on siksi(kin) helppoa olla.

Se, minkä olen ennenkin huomannut, niin Inderesillä on tekemisen meininki, mistä pidän. Kuitenkin samalla perustunnelma on rento, mikä on hyvä asia ja se, että vaikka ihmiset ovat intohimoisia, mitä tulee töihin ja dcf-uskontoon, niin ihmisillä on paljon muutakin elämää kuin sijoitusmaailma. :slight_smile:

Kaikki kohtaamiset ovat olleet kivoja ja jätän tägäämättä sekä analysoimatta jokaista tapamaani ihmistä, kun tulisi muuten liikaa teksti enkä edes jaksaisi. No esittelen kuitenkin vielä nämä kaverit, jotka olen tavannut:

image

Ja tämä toimistolemmikki on ollut aina paikalla:
image
(kaikki kolmet tykkäävät rapsutuksista)

Inderes on hyvä työnantaja, mutta jokainen ei välttämättä sovi sinne tai ehkä jopa harvempi sopii tietyssä mielessä, koska monet työtehtävät ovat (mun mielestäni) vaativia ja tahti on aika kova taviksen makuun sekä laatu pitää olla aina korkea. Nämä asiat sopivat monille, mutta ei ehkä kaikille. Joskus on niinkin ettei työnantaja eikä työntekijä ole optimaallisia toisilleen, vaikka molemmat olisivat erinomaisia eikä kummassakaan olis ns. vikaa. Jos Inderes kiinnostaa sua työpaikkana, niin kannattaa lukea täältä lisää - ainakin tuo Playbook. Niin tai näin fiksujen ja mukavien ihmisten työpaikka tuo on, jos kokee, että tämä voisi olla oma paikkasi, niin aina voi laittaa avoimen hakemuksen.

Näen Inderesin tulevaisuuden hyvänä, mutta tärkeää on se, että homma pysyy aitona ja materiaalien laadusta ei tingitä tällaisena aikakautena, jolloin keskittymisestä kilpailee mm. TikTokin 25 sekunnin krypotanssivideot. Koen, että Inderesin pitää olla edelleen vähän kapinallinen sekä osata yhdistää kokemus + rauta(i)nen ammattitaito (mm. ekit, kinnuset jne.) että myös yhdistää tuoreus + tulevaisuus (mm. uudet työntekijät).

Yhteisö on edelleen yksi top3:sta tärkeimmästä asiasta ja yhteisöön kuuluu se hiljainen enemmistö, joka ei kirjoita vaan seuraa sekä lukee, jotka pitävät määräänsä nähden äärimmäisen vähän mölyä. Toisaalta hallituksen ja varsinkin kaikkien, jotka osallistuvat materiaalien tuottamiseen, niin pitäisi olla kartalla, miten erityisesti Foorumilla ajatellaan sekä kirjoitellaan - mä en millään jaksa uskoa, että kaikkien kannalta parhaita ratkaisuja tehdään johdossa, hallituksessa tai materiaaleja tuottaessa, jos täällä ei käy lukemassa kuin maksimissaan tunnin kuukaudessa (ymmärrän ettei kaikki voi keretä, mutta päättävässä asemassa olevien pitää). Pitäisi tuntea tämä porukka ja mitä se haluaa sekä ajattelee ettei käy hiljalleen silleen, että mennään eri suuntiin ja sitä kierrettä on vaikea myöhemmin korjata… tällaiset asiat tapahtuvat useimmiten hiljalleen sekä huomaamatta. Päiväkerhossa, eli analyytikko- ja yhteisötiimikerroksessa ollaan ainakin pääosin hyvin kartalla että missä mennään ja ne, jotka eivät ole vielä kartalla, mitä täällä tapahtuu, niin kannattaa tulla lukemaan, jos yhteisö aidosti kiinnostaa ja Inderesin osakekurssi. :sunglasses:

Inderes edelleen kiinnostaa ja on mahtavaa, miten yhteisö haluaa kohdata indeläisiä ja lukea Inderesin väen materiaaleja sekä kirjoituksia. Varmasti imartelevaa Inderesille, miten heitä kaivataan foorumille enemmän yhtiöketjuihin tai vaikkapa Kahvihuoneelle kirjoittelemaan mukavia. :slight_smile:

Kiitos vielä Inderesille kaikesta - olette aidosti ja oikeasti tehneet elämästäni paljon mukavampaa! :blue_heart:

55 tykkäystä

Toukokuun liikevaihtoluvut, kasvua 15% vertailukauteen, tapahtumaliiketoiminta ajoi kasvua: Inderesin liikevaihto kasvoi 15 prosenttia toukokuussa 2024

”Toukokuun kasvu oli hyvällä tasolla ja liikevaihto kasvoi Suomessa sekä Ruotsissa. Kasvua tuki etenkin tapahtumaliiketoiminta, missä toimitusten ajoitukset vaikuttivat positiivisesti kuukauden liikevaihtoon. Myös ohjelmistomyynnin vahva kasvu jatkui.”

34 tykkäystä

Ja tässä olisi hyvin lyhyet SEBin kommentit Inderesin toukokuusta. :slight_smile:

SEBin tekemät Inderes-analyysit eivät ole muurin takana.

Inderes continued better-than-expected sales performance in May with monthly sales up 15% y/y. The May sales of EUR 1.9m topped our estimate of EUR 1.7m with a clear margin. While we note that timing of couple of larger events may have relatively large impact we read that the momentum on software side has continued strong. As software sales are recurring the healthy topline momentum could continue also in June which is seasonally low month.

18 tykkäystä

Tässä alla on tuore tiedote Inderesiltä, lähes kokonaan kopsattuna. Tiedotteen loppuosassa on sinisenä tuo linkki, niin sieltä löytyy se kiinnostavin osuus. Laitoin alle vielä linkin alla olevaan tiedotteeseen, jonka kopsasin lähes kokonaan sekä saman linkin, joka on sinisenä tässä tiedotteessa.

Inderes Oyj

Yhtiötiedote, 20.6.2024 klo 12.00

Inderes päivittää tiedonantopolitiikkaansa

Inderes Oyj on päivittänyt tiedonantopolitiikkansa, jossa kuvataan keskeiset periaatteet ja toimintatavat, joiden mukaisesti yhtiö viestii pääomamarkkinoiden kanssa.

Päivitetyn tiedonantopolitiikan mukaan Inderes julkistaa tästä päivästä alkaen yhtiötiedotteet suomen lisäksi myös englannin kielellä. Yhtiön virallinen raportointikieli on suomi.

Inderes Oyj:n hallitus on vahvistanut yhtiön päivitetyn tiedonantopolitiikan. Päivitetty tiedonantopolitiikka on tämän tiedotteen liitteenä sekä saatavilla yhtiön sijoittajasivuilla osoitteessa: Inderes Oyj


Tiedote:

Päivitetty tiedonantopolitiikka:

16 tykkäystä