Inderesin kahvihuone (Osa 1)

image

30 tykkäystä

Stalin kysyi aikoinaan, montako divisioonaa paavilla on. Nyt voisi kysyä, montako shorttipositiota paavilla on. Tai mistä tietää, vaikka sillä olisikin. :grinning:

If you are a Webull client with a trading account, you can invite friends to Webull and earn free stocks . After your friends deposit $100 or more within 30 days of approval, you will receive 2 free shares of stock (valued $8-$1,600 each).25.9.2020 Aika paskalta diililtä vaikuttaa kun todennäkösesti osakkeet ovat juuri noita 8 dollarin…

Varmaankin lukee säännöissä miten menee

1 tykkäys

En tiedä onko jossain foorumilla jo, mutta Lepomäen twitteristä taisin bongata ja ihan hauska pakina kirjoitus.

15 tykkäystä

Jos ravintolasi tarjoilee crème brûléen mutta sen kyytipoikana koirankikkareen, tulet luultavasti saamaan korjaavaa yleisöpalautetta ensiluokkaisesta jälkiruoasta huolimatta.

Vaikka ketjusi toinen ravintola Wuhan Coronavirus systemaattisesti tuottaisi kolmen Michelin tähden annoksia.

Mitä kohteliaimmin, arvostettu Feki. :wink:

Itse liputin OT:stä, koska viestin (pl. linkki) ainoa sisältö oli tuo lainaus, joka edelleen on vain hieman monimutkaisempi tapa sanoa ko. puolueita tyhmiksi ilman sen kummempaa substanssia.

Eihän siinä siis lue muuta kuin “Hallitus on tyhmä paitsi keskusta on vailla suuntaa ja tyhmä.” Pihlajalinnan ketjussa.
.
Puolueita saa puolestani arvostella miten paljon vain, mutta ilkeilemättä ja aiheessa pysyen ja mieluiten politiikkaketjussa. En usko, että olisin liputtanut jos noista olisi täyttynyt yksi.

No joo, en sano kettuillakseni, mutta ojentaisin liian nokkelaksi heittäytyvää lastani ilkeilystä tuosta hyvästä. :smiley:

Toki voin puhua vain omasta puolestani. En tiedä, monta lippua piilotus vaatii, mutta ei siihen pelkkä minun riitä.

2 tykkäystä

Ei palautteessa mitään vikaa ole oli se sitten hyvää tai huonoa. Päinvastoin. :slight_smile: Mutta se tässä liputustouhussa risoo, että kuka tahansa voi blokata minkä tahansa mielipiteen, mikä nyt ei satu itseään miellyttämään. Hallitus ja Suomen Keskusta eivät ole henkilöitä ja jos se päivä koittaa Suomessa, että julkisten auktoriteettien arvostelua ei enää sallita Suomessa tai Inderesin foorumilla, lupaan muuttaa Ruotsiin tai siirtyä KL-palstalle. :smiley:

Tässä tapauksessa ihmetytti enemmän se, että varsin tärkeä uutinen, missä nykyisen hallituksen toimia arvosteltiin Sote-ulkoistusten blokkaamisesta keskustelematta itse ulkoistuksen asiakkaiden tai toimittajien kanssa oli blokattu. Siinä ei mielestäni ole edelleenkään järjen hiventäkään. Siis hallituksen toimissa tai uutisen blokkaamisessa.

Kiitos palautteesta. :slight_smile:

13 tykkäystä

kuva

Nyt voi taas sanoa, että teknojen apina-ralli on saatu täysille kierroksille ja viime korjaus ei ole kuin muisto karhujen päiväunissa. Olis sitten SP500 ja nasse reilun prosentin päässä ATH lukemista. Ajattelin, että loppuviikosta menee noi rikki, mutta olisko sitten kuitenkin tänään :sweat_smile: Mitä veikkauksia porukalla on tästä. Mennäänkö ATH jälkeen vielä kunnolla ylös, vai onko tämä se kunnon kuolleen kissan pomppu?

2 tykkäystä

Hirvittää ihan järkyttävästi, salkku takoo päivästä toiseen ATH ja tulevaisuuden tuotto-odotuksistahan ne vain on pois. Tekisi ihan hirveästi mieli keventää, kun osakkeissa kiinni nyt 93 %. Ei ole kuitenkaan oikein mitään, minkä haluaisin myydä pois ennen Q3-tuloksia. Hirveä tilanne :smiley:

9 tykkäystä

Kai vielä on mahikset saada aikaan vaikka double top ja lähdetään uudestaan pulkkailemaan. On tässä vaalikuukautta vielä jäljellä :see_no_evil:

1 tykkäys

Aika samanlaisia fiiliksiä, paitsi itsellä on yli 100 pinnaa jo kiinni :sweat_smile: Pakko varmaan kohta kevennellä jotain että saa velkaa alemmas ja lisää ruutia jos tässä jotain korjausta vaikka tapahtuisi.

3 tykkäystä

Mä kevensin omaa salkkuani, enää 40% osakkeissa ja 60% käteistä, mun puolesta nouskoot osakkeet vaikka kuin korkealle, nyt ei vaan enää tunnu kovin mukavalta tää jatkuva rallattelu ylöspäin.

Tuottojahan siinä menee mutta menkööt, jos ei tunnu enää mukavalle niin pakko tehrä jotain.

2 tykkäystä

Hengitelkäähän rauhallisesti. Vähän pelikassaa toki kannattaa aina olla.

4 tykkäystä

Hindenburgilta tulossa jotain raporttia tiistaina :face_with_raised_eyebrow:

5 tykkäystä

Hirveä veikkailu twitterissä ja foorumeilla mihin lafkaan osuu. Eipä tuntunut tähän hätään mikään veikkaus nousevan esille muita enempää. Jännä nähdä. Todennäköisin vastaus oli:
Who ever the report is on. I’m sure I own it.

2 tykkäystä

Näinhän se on.Mikään ei nousu ei kestä ikuisesti.Siihen tämä pörssi perustuu.On vain kiinni ajoituksesta eikä muusta.

1 tykkäys

Et ilmeisesti seurannut asiaa ihan loppuun asti. Asiallista keskustelukulttuuria peräänkuuluttavalla “asiapoliitikko” Lepomäellä oli niin kova hinku liittyä Marinin haukkujiin, että jakoi tekstin lukematta sitä kokonaan ja päätyikin häntä koipien välissä pyytelemään Marinilta anteeksi… mikä sinäänsä ihan suoraselkäistä. Pääministerin rintavarustuksen arviointi Pyysingiltä melkoinen rimanalitus ja moisen jakaminen jopa Kokoomuksen viime aikojen oppositioräksytys huomioiden tyylitöntä.

"Mun moka: olen jakanut tänään puolihuolimattomasti ja kokonaan lukematta tekstin, jossa mennään henkilökohtaisuuksiin ja pilkataan pääministerin ulkonäköä. En kannata tällaista keskustelukulttuuria. Näin ei saa käydä edes kiireessä. Pyydän

@MarinSanna

’lta anteeksi. #pyysinggate"

8 tykkäystä

Missähän olisi luotettava tulosjulkistuskalenteri? Esim. Goforen julkistus ei ollut Kauppalehden päivittäisissä “tapahtumat” -uutisissa eikä IS:n kalenterissa. Hyvät massit sivuun :frowning:

Voikohan enää huonompaa tuuria olla.

Möin Valmetin pois klo.10:09 hintaan 21,10 vaikka päivän alin hinta on 21,11 :smiley:
Kurssi oli klo.10:10 21,89€.

Mullehan tämä on toki normaalia :smiley:

15 tykkäystä

Oisit nyt vain pitänyt ne Valmetit :wink: :slightly_smiling_face:

1 tykkäys