Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Ei se verojen suuruus tai talous ylipäänsä ole kaikille se tärkein tekijä. Ei kai perussuomalaisiakaan äänestettäisi niin ahkerasti jos näin olisi? Mutta ei mennä politiikkaan enempään tänään, jooko?

2 tykkäystä

Niin. Hieman yksinkertaistettu ajatus, että äänestäjät valitsivat yleisesti puolueensa itseensä kohdistuvan verotuksen optimoimiseksi. Itselle politiikassa on ainakin paljon tärkeämpiäkin asioita kuin veroprosentti ja aika huolestuttavaa, mikäli olen poikkeus.

11 tykkäystä

Lähinnä tarkoitin sitä asennetta että hyvä tuloisia nettomaksajia syytetään, syyllistetään ja arvostellaan esimerksi pääministerin taholta. Korkeat verot olisi paljon mukavampi maksaa jos ei samaan aikaan syytettäisi vapaamatkustajaksi tai ”Suurituloisemmat eivät ota isompaa vastuuta kuntien palveluiden rahoittamisesta”. Minun mielestä 20% sadasta tonnista on aika paljon enemmän kun 0% 15 tonnista.
Veronkiertäjiä ja huijareita on lupa arvostella mutta kun aivan turhaa vastakkainasettelua ja puolitotuuksia viljellään sitä kaikkien palvelujen rahoittavaa joukkoa vastaan niin en vain ymmärrä.

26 tykkäystä

Politiikkanurkkauksessa voi jatkaa keskustelua politiikasta :slight_smile:

Yleensä politiikasta keskustelulla on tapana kärjistyä, joten pidetään politiikka poissa kahvihuoneesta, etenkin nyt näin vaalien aikana. :wink:

20 tykkäystä

Ehdin viimeisen sanan sanoa juuri ennen. Turvassa. Nyt jatketaan sitten lätkällä. Urheilussa ei onneksi suuria tunteita ole mukana.

6 tykkäystä

Kyllä se on aina shortit asialla jos kurssi laskee, mitään muita mahdollisuuksia ei ole olemassa :thinking:

7 tykkäystä

Kan du berätta mig, hur mycket kostar bitti i morgon?

$SEYE

3 tykkäystä

Pienivaihtoista, ei uutisia ja ravistellaan heikompihermoisia pois kyydistä ennen torstain Q1 trading updatea. Tai sitten ei…

3 tykkäystä

Isoja uutisia suomalaisen vaateteollisuuden rintamalla: Finlayson, Vallila, Makia ja osa Sastasta yhdistyy yrityskaupan kautta Manna & Co. yhtiöksi. Luodaanko tällä perustaa uudelle brändijätille, ja jopa haastajaa Marimekolle? Tälläinen olisi kiinnostavaa saada pörssiinkin.

https://www.epressi.com/tiedotteet/talous/finlayson-vallila-makia-ja-viidennes-sastasta-siirtyvat-manna-amp-con-omistukseen-mittava-kasvuaskel-kokoluokkaan-joka-mahdollistaa-brandien-kasvun-ja-kehityksen-uudella-voimalla.html

15 tykkäystä

Suomen ensimmäiselle SPACille ostokohde :wink:

6 tykkäystä

Huomenna nousee monta foorumin suosittua yritystä MSCI small cap indeksiin.
Katsotaan miten käy kun rahastot alkavat tankkaamaan.

MSCI GLOBAL SMALL CAP INDEXES
The following are changes in constituents for the MSCI Global Small Cap Indexes
which will take place as of the close of May 27, 2021.

SUMMARY PER COUNTRY and PER REGION:
MSCI FINLAND INDEX
Additions
HARVIA
KAMUX
QT GROUP
REMEDY ENTERTAINMENT
TALENOM

25 tykkäystä

Aamulukemista.

5 tykkäystä

Erinomainen nosto!

Listalta löytyy nousevaksi näiden lisäksi mm. ulkomaisista yrityksistä Nordnet ja Fisker.

3 tykkäystä

12 tykkäystä

WIKIPEDIA: Malla voi tarkoittaa seuraavia: Malla , naisen etunimi; Malla , antiikin aikainen kaupunki Kreetalla; Mallan luonnonpuisto, luonnonsuojelualue Käsivarren Lapissa, Mallatunturit kaksi tunturihuippua Kilpisjärven rannalla …
Onko mikään näistä innoittanut uuden firman nimen vai mistä se on tullut?

Jälkikirjoitus: Kiitos ymmärtävistä vastauksista; yritän lukea oikein seuraavalla kerralla. Poistun ensikis häpeämään ja sitten oppimaan.

3 tykkäystä

Yrityksen nimi on Manna & Co, ei Malla.

9 tykkäystä

Oma nyrkkisääntö on, että en lue mitä varsinaisesti kommentoin, vaikka mannaa sataisi taivaalta.

3 tykkäystä

https://www.arvopaperi.fi/uutiset/ap/26f7b14d-46b4-41c0-adaa-ed7d7a513571

Taisi Optomedin tj:n nimimerkki ja tulevaisuudensuunnitelmat paljastua. :sunglasses:

40 tykkäystä

Veikkaan SmartEyen ketjusta foorumin seuraavaa Tesla-ketjua :grinning:. Lähdin jo katsomaan mitä papereita pitää lähettää Patentti- ja rekisterivirastolle uskonnollisen yhdyskunnan perustamista varten…

16 tykkäystä

25 tykkäystä