Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Onnittelut sinulle ja kaikille harvian omistajille. Itse olen penkiltä seurannut ja pitänyt aina liian kalliina. Sattuuhan näitä…

44 tykkäystä

Kyllä se Kamux tämän vie :rofl:. Mikäli analytiikkoennusteisiin verrataan. Teen Petri Kajaanit ja syön hatun, jos liikevaihto ei ylitä 200m :rofl:
Jokerina ehkä Marimekko.

5 tykkäystä

Ei juma! Tätä se korona ja etätyöt teettää :face_with_symbols_over_mouth:

Inden toimisto lakkautetaan?? Mihin se Verphukin muuttaa?? Jonnekin hiihtoputken viereen asumaan?:skier:

Masse-setä, FA, Inderes, pelkkä virtuaaliyhteisökö jo elokuussa?:rage::rage:

25 tykkäystä

Täällä tuotto noin 650 % Harviassa tällähetkellä. Olisi voinut lisätä välillä, mutta ajattelin saavani kovat tuotot Amerikasta… Nooh tulihan niitä mutta ne myös riskillä mennyt :rofl:. Tämän takia möin muut salkusta pois ja omistan vain harviaa noin 66% salkusta. Loput käteistä. :hushed:

26 tykkäystä

Nyt kun kerran kahvihuoneella ollaan, niin onkos väki seurannut rallia? Näin huikeaa kärkitaistelua ei ole taas hetkeen suomalaiskuskin toimesta nähty! WRC.com -tilauksen ROIC on kohdallaan.

8 tykkäystä

Ei jumankauta. Enpä anna mitään arvoa tuollaiselle analyysitalolle, joka suosittelee holdaamaan osaketta, jonka tavoitehintaan on matkaa -17%. Minä ainakin myisin kiireenvilkkaa jos ennustaisin kurssin olevan vuoden päästä tuon verran miinuksella. :frowning:

8 tykkäystä

Olikos heillä myös targettina sama kuin fair value? Sinänsähän ne voivat olla kaksi hyvinkin eri asiaa. Minunkin mielestäni fair value on korkeintaan viisikymppiä, mutta pidän silti, koska uskon kertoimien olevan jatkossakin yhtä päättömiä kuin nykyään.

1 tykkäys

Eikös se riitä, että tavoitehinta vaan hieman ylempänä kuin nykyhinta, jotta voidaan antaa lisää- suositus? Nykyäänhän ei tainnut olla enää “prosentuaalisia” lisää-suosituksia vaan suositukset perustuu enemmän analyytikon näkemykseen tulevasta?

Harvia pitää salkkua pinnalla, panoro ja scorpio aika laskussa, mutta joko hetki toimia meni… Kevennetty onneksi on, mutta pitäisikö katkaista tappiot sitä en tiedä, enkä kysykää.

3 tykkäystä

Aurinkoista viikonloppua myös Inderesin foorumeille! :sunglasses:

95 tykkäystä

Onneks olkoon! @Taloudellinen_Ajatte

6 tykkäystä


kuva

Viikonloppuja kaikille!

29 tykkäystä

Jotenkin aivan saatanan tyylikästä, että meidän Euroopan Mestari painaa jatkossa analyysit Suomen Sotkamosta.

Ja miksikäs ei, niin hienosti on Inderesin tuotanto pyörinyt nyt etäaikana ja tuntuu, että vallitseva tilanne on mahdollistanut jopa nopeammat, laajemmat ja monipuolisemmat sisällöt, kun porukan ei tarvi aina painaa munaravia ympäri maata kameralaukku kainalossa.

@Juha_Kinnunen , tietenkin henkilökohtainen kysymys, niin ei ole pakko vastata, mutta mitkä syyt puolsivat eniten muuttopäätöstä?

25 tykkäystä

Joo, varmaan hyvät kilometrikorvaukset kun tuolta painaa töihin. :rocket: :rocket: :rocket:

4 tykkäystä

Scorpio Tankersista kysymys, mikä tässä on syynä että porukka ostaa päivästä toiseen? Market Cap n. Jaardin ja velkaa lisäksi kolme jaardia. Tappiota tehnyt pl 2020, jolloin vähän voittoa. Ei mitään saivartelua silti. Siirtäkää parempaan ketjuun tarvittaessa. Laitetaan tänne kun kuitenkin liputettiin.

3 tykkäystä

Tuolla on keskustelua tankkereista, voisi sopia kysymykseen @TervanKypsyttelija

Onhan tuolla luonto aivan eri tavalla lähellä kuin Helsingissä. Lisäksi asuntojen hinnat on aivan eri maailmasta. En vain käsitä, että miksi toimittajalle Oulun korkeus on yhtä kuin pohjoinen :roll_eyes:

7 tykkäystä

En nyt varmasti ainoa ole, mutta kyllähän se veri vetää ihmisillä takaisin kotikonnuille. Ihmisiä on iät ajat muuttanut elannon perässä ulkomaille ja muualle päin kotimaata, mutta tuskin iso osa tätä olisi tehnyt mikäli kotipaikkakunnalla olisi mahdollisuudet työllistymiseen ja opiskeluun

Tässä on toistakymmentä vuotta tullut asuttua täällä etelässä, mutta ei tämä oikein vieläkään luonnolliselta tunnu. Onhan tässä tullut pärjättyä sijoittamisessa aika hyvin ja työnantaja joustaa, joten ei tarvitse pakolla olla koko ajan täällä (pienessä) kaupungissa.

Eiväthän nämä betonikolhoosit ja “yläluokan” alueen naapurit 20 metrin päässä ole ihmisiä varten suunniteltu. Joka muuta väittää ei tiedä paremmasta

15 tykkäystä

Kaunista on myös se, että kovan luokan fundasijoittaja on päässyt takaportista EV-buumiin sisälle.

Hitto, tuon EV-hypen nimissä näppärämpi toimittaja voisi tehdä hienon vaihtoehtoisen otsikon: “EUROOPAN PARAS SIJOITTAJA HYPÄNNYT TESLAN KYYTIIN: “TARJOLLA IHAN JÄRKEVÄÄN HINTAAN””.

4 tykkäystä

Kyllä pohjoisen raja menee Jyväskylän kohdalta.

4 tykkäystä