Inderesin kahvihuone (Osa 3)

Niin olisiko markkinan ja ennusteiden välissä oleva kuilu syntynyt nyt kun syksy jäähdytti markkinan sentimentin. Tavoitehinnat ja suositukset ovat pääosin vanhoja.
Pitää elää ajan hermolla ja katsella eteenpäin.

1 tykkäys

Niin muuan Musk laittelee kaikenlaista sosiaaliseen mediaan ja millaisena häntä pidetään…

2 tykkäystä
87 tykkäystä

Nyt oli ihan Timonttia :muscle:

Seuraavaksi joku määrittelee meille tasearvon?

Voidaanko foorumi nimetä nyt Vallihaudaksi?

44 tykkäystä

En tiedä mitä tuohon voi sanoa kun näitä mielipiteitä Muskista on ns. moneen junaan (Nero? Hullu? Vedättäjä?) ja asemillekin jää. Se kuitenkin on varmaa että twiitit eivät mene focus groupin ja korrektiuskomitean läpi :smiley:

2 tykkäystä

Facebookin sijoittamiseen liittyviä ryhmiä ainakin nämä:

  • Osakesijoittaminen: 49 000 jäsentä
  • Sijoituskerho: 104 000 jäsentä
    (Varmaan samoja jäseniä iso osa, mutta tuskin kaikki.)
    Noihin pitäisi jonkun nohevan käydä huutelemassa asiasta. :thinking:
1 tykkäys

Tänään pörssi näköjään päätti että Valmet onkin se paska osake. :rofl: :rofl:

8 tykkäystä

Foorumi on vallihauta, eli fallihauta.

6 tykkäystä

Foorumi on fallinen hauta. Täällä miehet retostelevat tuotoillaan ja hiljenevät kun salkku on punaisella. :cowboy_hat_face:

37 tykkäystä

[

Pörssikurssit laskee

](Pörssikurssit laskee | Inderes: Osakeanalyysit, mallisalkku, osakevertailu & aamukatsaus)

Inderes Q&A 29.09.2021 11:25

Tykkää 10 En tykkää 5

Ärsyttää toi pörssikurssien lasku. Voisitteko tehdä asialle jotain?

Etusivulta pisti silmään :smiley:

27 tykkäystä

Laitan kuvana niin aukee paremmin :smiley: Huumori kyllä paranee (tai mahdollisesti ulkopuolisten silmissä huononee) päivä päivältä täällä :grinning_face_with_smiling_eyes:

88 tykkäystä

Inderesin täytyy ostaa antirahoilla Helsingiltä kalleimmalta paikalta 30x30m tontti, johon rakennutetaan 300 metrin lasitolppa ja rekisteröityjen käyttäjien nimet kaiverrettuna jokaiseen lasi-ikkunaan. Vain tekemällä näin yhteisön tasearvoksi saadaa 5,7 miljoonaa euroa.

Näin myös P/B kertoimella yhtiö näyttää paljon halvemmalta ja sopinee klassisen arvosijoittajan salkkuun.

13 tykkäystä

@Verneri_Pulkkinen on sivunnut postauksissaan inflaatiota ja sitä edesauttavaa helikopterirahoitusta. Osalle uusista sijoittajista helikopteriraha voi olla vaikeasti ymmärrettävää. Onneksi löytyi esimerkki ihan oikeasta elämästä.

11 tykkäystä

Verneri, vastauksissaan aina niin vaatimaton taloushistorioitsija :sunglasses:

Inderes stonks only go up :harviaraketti:

33 tykkäystä

Ostonapin päälle vaan istumaan niin kurssit nousee kun ostaa tarpeeksi.

Pitää tosin varata Tarpeeksi sitä sotakassaa jos tällä strategialla meinaa pistellä… :smiley:

1 tykkäys

Tai ostaa esim minifutuureita isolla vivulla jolloin välittäjä joutuu ostamaan läjän osakkeita ja bidaamalla hintaa ylös ja sit itse ostaa call optioita jotta pääsee lunastamaan ylös hilatut stonksit halvemmalla. En väitä että tämä onnistuu

4 tykkäystä

EcoUp ylimerkittiin, mutta avautui silti laskuun. Huomenna Modulightin avauspäivä ja saadaankohan siihenkin lopulta punainen avauspäivä, jos markkinat odottaa 10x ylimerkintää, mutta tulisikin vain 5x :smiley:. No onneksi kyseisen yhtiön kohdalla on helppo pitää pidempäänkin salkussa fundamenttien valossa

4 tykkäystä

@Antti_Jarvenpaa , tässä olisi valmiina nimi sekä kuvitus. Kiitos erinomaisista videoista, jotka ovat yleissivistäviä ja ajatuksia herättäviä, lisäksi myös viihdyttäviä. Hyödyttää varmasti sijoittamisessa ainakin epäsuoraan, että yleisesti sivistää itseään monipuolisesti. :+1: :slightly_smiling_face:

14 tykkäystä

Ecoupin ylimerkintä ei ollut kovin suuri. Lisäksi avauspäivä oli varmaan pahin mahdollinen markkinatilanteen kannalta. Ostolaita on silti nytkin 2xmyyntilaita ettei tämä ihan sellaiselta kuin nightingale vaikuta.

Modulighttiin kun verrataan, niin ainakin forumin hehkutusten perusteella ostajia on huomattavasti suurempi määrä ja näin ollen annista käteen jäävä osuus on tuskin kovin suuri.

1 tykkäys

Mitä, nytkö kritisoidaan hubba bubba kaivosfirmaa (en ole katsonut videota), uusiutuviakin kritisoitiin vaikka sieltä sai yli 300% tuotot 2020 :smiley: katotaan!

Menen katsomaan videota, varmaan hyvää viihdettä on tarjolla.

1 tykkäys