Inderesin kahvihuone (Osa 4)

Kuvittelin että kun tieto on syötetty ja se on ok-napin jälkeen järjestelmälle kelvannut, on se tallennettu (ja tällä tapaa olen omat ja asiakkaiden softat tehnyt). Ajat muuttuu :frowning:

1 tykkäys

Tänään oli aamupäivällä huoltotauko siellä joka näkyi myös etusivulla. Minulla toimi silloin huonosti joten tein loppuun nyt illalla. On se kivuttomampi kuin paperirumba - ainakin minulla kaikki perus rahasto/osakejutut oli valmiina oikein, mutta oli muualla toki jumputtavaa ( vähennykset, korkotulot )

Näin ilmoituksen ettei kirjautuminen toimi SP:n tunnuksilla, erikseen nyt avaamalla tiedotteet löytyi tieto muualle vaikuttavista toimista :frowning:

No, joka tapauksessa ei näin, muutosten tekeminen pitää olla estetty jos koko järjestelmää ei voi sammuttaa.

14 tykkäystä

Mistä näit nuo jo poistetut viestit, että pystyit varmistamaan asian?

Liputetut viestit löytyvät täältä
Ei löydy mitään Nestle tai Nestlé haulla. Lisäksi seuraan kohtuullisen aktiivisesti Polittikkanurkkausta, enkä ole tuollaista postausta nähnyt. Tyylipuhdas olkinukke.

Tämä selvä. Näkyvätkö itse poistetut viestit myös jossain? Itse nimittäin muistan tuon kyseisen Nestle-postauksen, mutta en mene takuuseen missä langassa se oli.

Edit: Ja tosiaan haku-toiminto ei toimi, jos kyseessä on Twitter-linkki ja siitä automaattisesti luotava esikatselu (kuten iso osa täällä jaettavasta sisällöstä).

Tuostapa en mene takuuseen.

Ei kai tuolta ketjusta liputettuja saati poistettuja viestejä välttämättä löydy, vaan ainoastaan jos joku linkkaa itse sen viestin mistä oli kyse - siitä keskustellakseen.

Saattoi myös olla tämä, joka tuli Facebookin sijoituskerhossa vastaan:

https://m.facebook.com/groups/sijoituskerho/permalink/7191843410857020

NRE ketjussa on tältä päivältä liputettu viesti, missä Nestlen boikotti mainittu.

1 tykkäys

Tämän kirjoitin NRE-ketjuun joka liputettiin:

‐----------

No kyllä esim. sveitsiläisen Nestlen tuotteita pitää boikotoida rajusti mikäli vaan pystyy! Se on totta että pitäisi nimenomaan pitää listaa yrityksistä jotka jatkavat toimia Venäjällä ja eikä ole ajatuksissa alasajo/siirto. Löytyykö tällaista jossain? Olen nähnyt vain kuvia esim. Nestlen tuoteperheestä niin osaa välttää. Anteeksi off-topic, mutta kyllähän tuosta on mainehaitta suuri. “Hei ostin uudet renkaat, nää on tehty Venäjällä. - Anteeksi mitä”


Joku oli kommentoinut jotakuinkin, että “syytä miettiä kaksinaismoralismia ja sitä että tämä boikotti aiheuttaisi nälänhätää.” Voiko tämän esittäjä vastata että miten se aiheuttaa nälänhätää, jos boikotoijat siirtyvät toiseen merkkiin. Kuten Nestlen kaakaosta Oboy:hin? Meinaatko että koko firma menee nurin ja tuotantoketjuja ei osata kasvattaa toisien firmojen kautta? Nestle on sen verran iso firma, että ei se mene nurin helpolla. Jos liikevaihto sakkaa pahasti tämän takia, niin uskoisin heidän pyörtävän päätöksen, jonka jälkeen boikotoivat ihmiset siirtyisivät takaisin Nestlen tuotteisiin.

3 tykkäystä

Jaa että Nestleä boikotoimaan…taitaa koriin eksyä sitten pelkkää perunaa ja porkkanaa.

1 tykkäys

Lista Nestlen brändeistä: List of Nestlé brands - Wikipedia

Itse en käytä yhden yhtä listatuista tuotteista (kyllä, kävin kaikki läpi), vaikka koriin eksyy paljon muutakin kuin perunaa ja porkkanaa. Itse asiassa puljun tuotevalikoima on niin huono, että voisi boikotoida jo pelkästään sen takia, joten tällä linjalla on hyvä jatkaa. :slight_smile:

29 tykkäystä

Kyllä tuo boikotti on leviämässä ihan kiitettävästi:

https://twitter.com/PucksReturn/status/1505610874526044164?t=dxyyp-lA47nwB7NU-VxSHQ&s=19

https://twitter.com/PucksReturn/status/1505611588082016262?t=xEqfJH11jyd8IV9HoflvBQ&s=19

18 tykkäystä

Kahvihuoneessa kun ollaan niin jatketaan veikkailua. Nasdaq ei perjantaisia huippuja tule ylittämään seuraavaan kymmeneen vuoteen. Ja Nasdaq päättää tulevan viikon selvästi alle 12900 pojoa. Syynä tähän tulosvaroitukset.

7 tykkäystä

Nasdaqia ajaa koko vuosikymmenen digitalisaation megatrendi, joka on vääjäämätön kehityssuunta, joten hyvin vaikea nähdä, että kymmenen vuoden päästä ei oltaisi korkeammalla, vaikka nyt lähtötaso on kova. Monen yhtiön bisnes on nopeasti skaalautuvaa.

17 tykkäystä

En kyllä sijoittanut Talvivaaraan aikanaan, mutta jotenkin tästä tuli heti mieleen sanonta:
Fool me once - shame on you
Fool me twice - shame on me
:wink:

34 tykkäystä

Mun mielestä ei ollenkaan hyvä juttu. Aiheesta kertova artikkeli taas oli ihan ok. :wink: :sweat_smile:

12 tykkäystä

:sweat_smile: Uugh tuon muotoilun voi lukea näköjään kahdella tapaa: tarkoitin tietysti artikkelia.

Ja poistin kommentin kun sain kuulla tuon uutisen olleen jo linkattuna ketjussa. :face_with_spiral_eyes:

17 tykkäystä