Inderesin kahvihuone (Osa 5)

Kevyet mullat Veskulle :cry: https://www.hs.fi/muistot/art-2000007998459.html

72 tykkäystä

f150b7cf7b99bb0fe25d51d39fe3e72edc530c5eefe01b342160c3922b98a8a7

Kevyet mullat koko kansan viihdetaiteilijalle.

113 tykkäystä

Voi olla että pian viriää keskustelu, kuuluisiko Loirin saada valtiolliset hautajaiset. Ennen 1990-lukua monet kirjailijat, runoilijat, näyttelijät ja urheilijat sellaiset saivat. (Luettelo Suomen valtiollisista hautajaisista – Wikipedia) Kuitenkin viimeinen valtiollisesti haudattu taiteilija on Väinö Linna vuonna 1992. Kriteereitä tiukennettiin todella paljon vuonna 1989; Linnan jälkeen viimeisten 30 vuoden aikana valtiollisia hautajaisia on ollut vain kuudet, joista neljä on ollut poliitikkoja ja kaksi sodissa ollutta kenraalia.

Veikkaisin jopa että Loiri sellaiset saa, sen verran laaja ja syvä vaikutus hänellä on ollut kulttuurielämään viimeisten 60 vuoden ajan. Sanavapauden piiriin kuuluu myös olla sitä mieltä että hän ei niitä ansaitse tai että hänessä on jotain kritisoitavaa, mutta valitettavasti valtavaa someraivoa voi olla luvassa kun joku sanoo jotain poikkipuolista tästä asiasta tai ylipäätään Loirista. Toivottavasti vältytään. Kaiken kuohunnan keskellä Loirin lähiomaiset haluaisivat vain rauhassa surra.

Edit: Asiaa vähän sulateltuani enpä usko enää. Vaikka ansioita sellaiseen voisi olla, eiköhän hän ole miettinyt asiat itsensä näköisellä tavalla, ja niin on hyvä.

44 tykkäystä

Onkohan tämä nyt oikea ketju…

Anyway, en löytänyt millään katsausta ICT markkinaan, @Joni_Gronqvist tai joku muu hjälp … Milloin se viimeisin on tehty ja saisiko linkin? :slight_smile:

Tarkoitatko näitä? (nämä siis tältä keväältä, uudempia ei osunut silmään)

3 tykkäystä

Hanskoja en ole koskaan käyttänyt, paitsi nuorena, kun treenasin aika kovalla pakkasella ulkovarastossa. :slight_smile:

Joskus tein maastavetoa ja käsissä alkoi olemaan pienesti ihon/känsän suikaleita… siinä sitten vikan toiston kohdalla ote ei pitänyt, niin tanko lipsahti käsistä ja tangon karheaan osaan ihoa oli jäänyt kiinni. Sitä repeytyi vähän enemmän sitten irti. :grimacing: No ei sitä ihoa nyt senttikaupalla irronnut, mutta kyllä siinä sitten sai verta pyyhkiä. :smiley:

Pääasiassa isommissa raudoissa (siis mulle isoissa), niin olen käyttänyt vetoremmejä jolloin tällaisia ongelmia ei ole ollut. Nykyään teen hyvin vähän maastavetoa. :slight_smile:

13 tykkäystä

Ehkä parempikin, että ketju hiukan hiljenee jos mitään asiaa ei ole. Ketjun taso ei ole viime aikoina päätä huimannut. Nuo positiiviset uutiset eivät ole näkyneet positiivisesti Innofactorin osarilukemissa. Ehkä siksi niihin suhtaudutaan vähän sillä tavalla, että eipä joku voitettu kilpailutus paljoa hyödytä jos siitä ei jää viivan alle juuri mitään. Tykkäyksiä tulee jatkossa jos Innofactor osoittaa, että se pystyy tekemään tulosta näistä diileistä. Seuraavaksi nähdään sitten Q3-raportin yhteydessä tuleeko tykkäyksiä vai taas pelkkiä selityksiä.

Ehkä tuota Innofactorin alhaista kurssiakaan ei kannata tuoda jatkuvasti esille. Kaunko se on ollut edullinen tai pohjat lähellä? Ja nyt olisi jostain ihmeellisistä syistä taas pohjat lähellä, vaikka vasta saatiin iso osaripettymys. Jos tuollainen puuhastelu jatkuu niin uusia pohjia tulee kyllä jatkossakin.

4 tykkäystä

Nojoo. Itse tietysti ymmärrän, että yritysten toimintaan vaikuttaa suhdanteet. Välillä on parempia hiihtokelejä ja välillä huonompia hiihtokelejä. Kun yrityksien kurssikäyttäytymistä katselee, niin nämä suhdanteet toki näkyvät myös osakekursseissa. Ei itselleni ainakaan mitään ihmeellistä. Vai onko ehdottaa joitakin yrityksiä, joiden liiketoiminta on pelkkää ilotulista vuodesta toiseen?

Rakettikeiu ja muut ilotulite tehtaat ja -myyjät?

6 tykkäystä

Kokeiles muutama setti Hyzoniin :smiley:

13 tykkäystä

Eikö toi olis enemmänkin syväkyykky niin isoilla painoilla, ettei ole varma tullaanko enää ylös :smiley:

10 tykkäystä

Unohtakaa QT-100 -kahvit, kohta juodaan Stoncka 3,00 -konjakit! Rohkeimmat sytyttävät sikarin.

12 tykkäystä

Se on just näin! Meikäläinen tuon unohti, kun olin jo Boreon rapparin kimpussa. Tasalta kun asian muistin, niin aivan en aikamääreeseen kerinnyt. Sakkokierroksen kautta sitten kotiin tänään :smiley:

31 tykkäystä

USA:n inflaatio laski kesäkuusta 9,1% → 8.5%.

Odotettu inflaatio heinäkuussa oli 8.7%.

28 tykkäystä

Mulla tuli tänään tasan vuosi täyteen sijoittamista ja huomenna tulee täyteen tasan vuosi täällä foorumilla. Ihan suoraan sanottuna on kyllä mennyt ihan päin vittua koko vuosi sijoittamisen kannalta :joy: Oli kyllä huonoin ajoitus ikinä aloittaa tämä homma, mutta onpahan opittu paljon. Täytyy katsoa miten olis aikaa jos vaikka jaksaisi hieman kirjoittaa ja vähän avata salkkua ja ajatuksia siitä miten on vuosi mennyt

111 tykkäystä

Oppiminen on tärkeää. Aloittaa voi ja kannattaa aina, joko tutustumalla aiheeseen tai ostamalla osakkeita tai rahastoja. Kunhan et nyt lopeta koko touhua. Mieluummin ota vaikka aikalisä säästäen rauhassa rahaa useampi kuukausi. Tai en tiedä oletko kuukausisäästäjä vai mikä😎 Itsekin nyt seurailen markkinaa 30% käteisellä. Availe ihmeessä salkkusi sisältöä ja vaikka sijoitusstrategiaa hieman. Tsemppiä jatkoon!

8 tykkäystä

Sijoitustieto.fi:n Sampo Arola on haastatellut @Heikki_Keskivali:ä. :slight_smile:

Heikki Keskiväli on Twitterin lisäksi myös TikTokissa @hkeskiva. :open_mouth: :+1:

10 tykkäystä

Odotan ensimmäistä TikTok tanssia.
@Heikki_Keskivali

8 tykkäystä

Oppirahat kantsii maksaa heti alussa. On kymmeniä ja kenties satoja tyyppejä, jotka aloittivat sijoittamisen vuonna 2020, tekivät huipputuloksen ja alkoivat luulla itsestään liikaa sijoittajana. Nyt pari vuotta myöhemmin epäonnekkaimat ovat menneet poikki ja ovat pahimmillaan veloissa.

Vinkkinä vain uusille sijoittajille, jotka tätä foorumia lukevat. Mieti hyvin tarkkaan, että ostatko sitä osaketta, mitä juuri tällä hetkellä hypetetään tällä foorumilla. Tässä viime vuoden aikana on ollut kaikenlaista Smart eye- maniaa, Harvia hullutusta, Tecnotree-rallia, Evo-juhlaa ja kaikkea muuta. Hyzonista nyt puhumattakaan. Tulokset useimmilla ovat murheelliset.

50 tykkäystä

Ei se välttämättä auta vaikka ostaisit lappuja joita foorumilla ei hypetetä. Kurssit voi pudota vaikka olis firma jota ei täällä seuraa oikeen kukaan…

7 tykkäystä