Inderesin kahvihuone (Osa 5)

Anna armoa, vatsaan sattuu! Laatikointi ei ole soveliasta, joten sama käytös pitää sallia ikään ja sukupuoleen katsomatta, vai mitä… lähdin siis viemään ajatusta eteenpäin ja repesin täysin kuvitellessani Saulin laillisesti twerkkaamassa pikkuhutikassa kotivideolla bileverkkareissaan :rofl:

Suattaapi olla, että joku nyt Sannaa puolustelevista mainitsi jotain uskottavuusongelmasta tai mainehaitasta, jos Sauli tästä toiminnasta kansainvälisessä mediassa yhytettäisiin :joy:

10 tykkäystä

“Onko niin, että sijoittaneet eivät lisää näitä ennen kuin tulee posari tai muuta selkeää viestiä?”

Jokainen tapaus on erilainen mutta vastaan Solteqin osalta, joka itselle tässä ryppäässä mielenkiintoisin. Sijoituskeissihän tässä on että poljetaan maanrakoon käänneyhtiö, joka sitten nouseekin tuhkasta kuin Feenix-lintu tai Rocky Balboa kehän lattialta.

Ensimmäinen signaali tähän oli tietysti uusi toimari, joka onkin hyvin vakuuttava.

Varmaankin parasta olisi ollut jättää myymättä huonoon osariin ja vain hodlata. Mutta aikajänne lienee pitkä, tuskin selkeitä merkkejä käänteestä tulee ihan ½v sisään ja riskiä joutuisi kantamaan koko ajan.

Itse näen että on parempi iskeä myöhemmin - on hyvin mahdollista että osakkeen hinta käy paljon alhaammalla seuraavan vuoden aikana (ihan myös jonkin makrotapahtuman takia).

Ja voihan käydä myös niin ettei käännettä tule. Joka tapauksessa veikkaan™ ettei tässä mitään kiirettä ole, voi pitää kaikki optiot auki.

‘To the moon’ - ilmiö voi tietysti myös tapahtua tällä välin, mutta sitten se tapahtuu ilman mitään järkevää syytä ja sellaisilla on turha päätään vaivata.

1 tykkäys

Tänään saapui Kiovasta pieni pala Ukrainalaista rohkeutta ja taistelutahtoa :ukraine: :muscle:

Tämä on niitä alkuperäisiä yksilöitä ennen Moskvan upotusta, joita jonoteltin postitoimistojen edessä. Tilasin Ebaysta ja suomen tulli ja postikin halusi omansa välistä #kulut :smile: menee vitriiniin ykköspaikalle.

Enään ei pysty päivittäin seuraamaan uutisvirtaa, mutta ajatukset siellä. Kai se tuntuu niin henkilökohtaiselta, koska omat mummot ja papat kokeneet saman ja Ukraina on kuitenkin samanlaisessa tilanteessa pitkällä yhteisellä rajalla Mordorin kanssa ja ei nato jäsenyyttä.

Antoisaa päivää kaikille!

45 tykkäystä

Sannalta puuttuu vielä sex tape video. Sellanen ku vuotais nettiin nii avot.

19 tykkäystä

Pääministeri rikkoo rajoja. Pienen lapsen äiti vetää seipäät keskimäärin kahden viikon välein, elää avoimessa suhteessa aviomiehensä kanssa, joka vaikuttaa aisankantajalta. Ja kansa ihailee.

36 tykkäystä

Ja juuri kun alkoi edes etäisesti lupaavalta näyttämään salkun kehitys (edes indeksin mukaista nousua), niin joku pelkuri markkinoilla päätti taas alkaa myymään kaikki (jo nyt edulliseksi muuttuneet) kasvuosakkeet pois hinnalla millä hyvänsä :grinning:. Pitääköhän tässä pian köyhäintaloon muuttaa kun päivittäin -1% indeksiin nähden :thinking:


No onneksi on osakeostoihin käytettävää käteistä/luottoa sen verran, että saa mieluusti lasketellakin :grin:

6 tykkäystä

Onneksi rikkoo. Jos muutat postauksessasi äidin tilalle isän ja aviomiehen tilalle vaimon niin ollaankin ihan normien sisällä eikä kukaan pidä toimintaa erityisen tavattomana. Tämä se on sitä tasa-arvoa.

6 tykkäystä

Joku 36v miespääministeri olisi joutunut eroamaan aika päiviä sitten. Sitä pidettäisiin vaan iljettävänä, jos miespääministeri bilettäisi samaan tahtiin ja hinkkaisi itseään tanssilattialla muiden naisten kanssa. Vaimon samalla hoitaen pientä lasta kotona.

51 tykkäystä

Ajankohtaista pohdintaa viimeaikaisista tulosvaroituksista ja unohduksista, postaamani linkki on valitettavasti vain tilaajille (tuleeko korvatillikkaa :see_no_evil:):

3 tykkäystä

Älä huoli, et ole ainoa. Suomi-salkussani tänään(kin) 15/15 miinuksella, vaikka indeksi näyttää -0,15%. Ei voi kun nauraa enää, kohta tehdään YTD-pohjia samalla kun Nasdaq kaasuttaa ylämäkeen ja FAANGit on kohta ATH :smile:

Onneksi sentään käteistä 25%, joten antaa laskea vain lisää.

5 tykkäystä

Miksi laskevat kurssit ovat myrkkyä kansankapitalismille?
Edit: Kyse onki näköjää peliliikkeistä. Onko jutusta joku esimerkki?

Ei tuossa artikkelissa ole laskevat kurssit se kovin ydin vaan yritysten hallitusten (tahallinen?) haluttomuus seurata yritystensä toimintaympäristöä, koska tulosvaroituksia on annettu jopa kymmenen minuuttia ennen viimeistä kaupankäynti mahdollisuutta ennen tulosjulkistusta ja Tecnotreen tapauksessa hallituksen jäsenen myynti suljetussa myynti-ikkunassa. Tuollaiset asiat vievät luottamusta osakesijoittamiseen kun tällaisia asiattomuuksia tapahtuu.

7 tykkäystä

88 tykkäystä

Isä on tainnut jo menehtyä. Muistaakseni oli jotain uutisia ettei Marin edes hautajaisiin mennyt.

En näistä juhlimisista kyllä alkoholismia saa aikaiseksi. Enemmän tuo on vain sinisilmäisyyttä ja harkinnan pettämistä.

2 tykkäystä

Onks ihan ok käydä sorvin ääreen eeppisessä darrassa?

8 tykkäystä

Joskus on itsekkin hyvä rauhoittua ja laittaa asiat perspektiiviin :sweat_smile:

48 tykkäystä

Voimmeko vetää johtopäätöksen, että seurauksena olisi eeppinen darra. Eihän kaikille (onnekkaat paskiaiset) sellaista tule laisinkaan. Emme taida tietää, paljonko Sanna joi tai miten hän toimii humalassa. Joillain kreisibailausvaihde iskee silmään tyyliin 4 siiderin jälkeen, mikä ei yleensä ole tarpeeksi darran aineksiksi. Riippuu toleranssista ja viinapäästä.

9 tykkäystä

A) pääministeri kutsuu muutaman ajatusjohtajan, eturivin muusikon tai taiteilijan sekä jotain anttiherlinejä kulttuurishistorialliseen paikkaan, jossa vietettäisiin iltaa livemusiikin soidessa. Päihdevalikoima huolellisesti kuratoitu. Mitä tuolla tapahtuisi, jäisi sinne.

B) bailataan semisti ryönäsen parikymppisen 7päivää instagram-white trashin kanssa kerrostaloasunnossa petri nygårdin soidessa taustalla, tyylillä jotka testataan yleensä 16-18 vuoden iässä. Kuvataan läppävideoita

:woman_shrugging:

Poikani tiivistää tän parhaiten “ei kyl ollu wörttiä”

44 tykkäystä

Väärin biletetty? Jotkut ryyppää Silja Europallakin, se nyt ei vielä ole laitonta :man_shrugging:

3 tykkäystä

Näinpä. Tässä Marinin hommassa ei ole yhtään mitään, täysin normaalia, että tuollaisessa hommassa haluaa vähän irroitella. Tältä näyttää sitten oikea skandaali:

5 tykkäystä