Inderesin kahvihuone (Osa 5)

Osalla voi olla myös “huijattu” olo, jos katsoo mitä hintoja tarjottiin osakkeille esim. viime vuonna, ja mitä hinnat ovat nyt. Kaikki eivät vain sisäistä sitä, että pitää osata kantaa vastuu omista päätöksistään, jos asiat eivät menekään suunnitellusti, ja ennustetut voitot jäävät saamatta. Kääntöpuolena voisi todeta että pitäisikö tuottoja palauttaa johonkin, jos ne ampuu sinne kuuhun. Kukaan ei ole silloin yhtään pahoillaan, vaikka kuplasta olisi kysymys. No ehkä Lundmarkin Pekka voisi kertoa että tässä nousussa ei ole meidän yrityksen toiminnalla mitään tekemistä.

4 tykkäystä

Sääliksi käy Fortumia (jolla on vielä aikapommi odottamassa Venäjän toimintojen puolella) ja vielä enemmän niitä jotka sijoitti Uniperiin.

image

4 tykkäystä

Ei kai se voi negatiiviseksi mennä? Vaatii tietysti alaskirjauksen, kun se on taseessa arvostettu nollan yläpuolelle.

Mutta ei kassavirtavaikutusta :joy:

6 tykkäystä

Tämä toinen näistä on kyllä niin klassikko :smiley:

Plugikin varmasti “palaa” tuonne ~900 miljardin dollarin markkina-arvoon jonain päivänä.

3 tykkäystä

Voisi lainata kavereilta 1000 euroa viikonlopun rellestämiseen, ja sitten ilmoittaa että en aio maksaa lainaa takaisin.

Mutta sillä ei ole kassavirtavaikutusta heille joten mikä ongelma? :joy:

43 tykkäystä

Missä vaiheessa näit vielä???

En enää tämän vuoden puolella ole nähnyt pienintäkään valoa siltä suunnalta, mutta päivä päivältä sekoilu menee pahemmaksi.

Teoriassa “hei me voidaan pistää koko Ukraina pakettiin 3 päivässä ja ei se länsi kuitenkaan tee mitään” oli jotenkin rationaalinen temppu, varsinkin kun ymmärtää miten pahasti johtoa on kusetettu armeijan tilasta, varustuksesta jne.

Sen jälkeen loppu on ollut sarja huonoja ja huonompia lisäpanostuksia puihin menneeseen projektiin koska Putin ei tunne käsitettä “cut your losses”.

7 tykkäystä

Jos haluaa simulaattoriin, jossa voi päästä tunnelmoimaan päiväksi 2021 markkinoita, niin kannattaa seurata Fortumin osakkeen liikettä. Osto- ja myyntipäätökset saa jokainen tehdä itse. Oi niitä aikoja kun vola oli kovaa, ja normaalit päiväkohtaiset nousuprosentit kaksinumeroisia.

1 tykkäys

Mitä opin Nordealta tänään: sijoittaminen indeksirahastoihin vaatii sijoittajalta aktiivisuutta :o

59 tykkäystä

Miten paljon Uniperillä on kiinni Venäjällä olevissa voimalaitoksissaan yms. muissa omistuksissa? Fortumin osalta on mainittu 5 mrd€. Saksan valtio saa Uniperin käytännössä kokonaan; onko tässä mahdollisuus, että Saksa tekee lehmänkauppoja Venäjän kanssa saadakseen isomman korvauksen Venäjän asseteistraan?

1 tykkäys

Laitan tämän nyt tänne kun tyhmä tarvii apua. Poistin Inderes sovelluksen puhelimesta. Nyt kun lataan uudestaan sovelluksen niin tulee vain tuo audio softa. Eli pitäisi päästä foorumille puhelimen kautta uudestaa.
Android puhelin kyseesä. Saa siirtää. Kiitos etukäteen.

2 tykkäystä

Selaimen valikosta asennetaan.
https://keskustelut.inderes.fi/
Asenna Inderes.

1 tykkäys

Kiitoksia! merkit täyteen

2 tykkäystä

16 tykkäystä

TJ on pahoillaan Uniper-hassuttelusta, joten eiköhän asian voi nyt “painaa villasella” :sweat_smile:

37 tykkäystä

Sattuuhan sitä, Markus :sparkling_heart:

Menes ny tuhlaileen niitä miljoonias

35 tykkäystä

Lähetellään tukirahoja veroina tulemaan tässä syksyn mittaan joku sata kiloa, jospa se siitä🙂

4 tykkäystä

Näillä sähkön hinnoilla kassa on kohta taas kunnossa. No worries Make.

1 tykkäys

Jep! Mitä pienistä! Ei mennyt kuin 1300€ jokaiselta suomalaiselta rahaa kankkulan kaivoon. Tää pahoittelu on meille kilteille :sheep::lle ihan tarpeeksi korvausta tästä. Jos totta puhun, niin ihan kyynel meinaa tulla silmään kun iso herra pyytää nöyrästi anteeksi. Saat anteeksi :heart:

Kairaa meitä lisää :peach::een, me tykätään siitä.

20 tykkäystä