Inderesin kahvihuone (Osa 7)

Ja jos ei satu olemaan Ikea naapurissa niin Biltema cafe laittaa 1€ hodarin :wink:

3 tykkäystä

Pystyykö täällä mutettamaan joitain nimimerkkejä?

Kaunis ajatus, että joku tsemppaa ja joku jakaa joka ikisen aamukommentin foorumille. Itse en valitettavasti tällaisista vain koe hyötyä.

5 tykkäystä

Hirvi, peura, kauris, sorsa, kuha tai ahven omasta pakastimesta. Juurekset, vihannekset, maitotuotteet, rasvat ja salaatit kaupasta. Harrastustoiminta ja tuo 3e lounas samassa paketissa. Varmaan mahdoton ajatus kaupunkilaiselle, mutta periferiassa tavallista elämää.

2 tykkäystä

Siika mahtuu ahvenen ja hauen väliin. :+1:
Pelkästään hauki tulee keitettyä, muut ruokakalat savustettua.
Nämä voittaa kyllä prosessi-lohen mennen tullen ja ehkä myös palatessakin. (semmoisia iltoja on melko vähän) :stuck_out_tongue_winking_eye: :sake:

1 tykkäys

Heh, juu, jos ei laske harrastustoimintaan käytettyjä euroja tuohon lounaan hintaan…

5 tykkäystä

Profiilista voi mutettaa.


Jos profiili on piilotettu niin onnistuu asetusten kautta. Ylläpidon ja modet voi sivuuttaa myös omien asetusten kautta.

2 tykkäystä

Tuo on ihan totta. Jos lihan/kalan itse hankkimisen ajattelee juurikin ruoan hankintana eikä mielekkäänä harrastamisena, tulee halvemmaksi lähteä lidliin kuin metsälle.

Mutta mitä sitten tekisin vapaa-ajallani?

2 tykkäystä

Kyllä minä mieluummin metsälle lähden kuin lidliin. Eikä tule mieleenkään laskea hirvenlihakilolle hintaa, mutta ei se ainakaan itsellä halvaksi tule.

2 tykkäystä

Tästähän oli vähän aika juttua että eräs seurue teki juuri näin ABC:llä. Yksi otti buffan ja haki viisi lautasta takakulmaan.

9 tykkäystä

Luulen, että rehelliset kuluttajat maksavat tämän “hävikin”.
Koko historian ajan on ollut näitä “muovipussi-asiakkaita”. Epärehellisyyden kitkeminen varmaankin maksaa ja on liian hankalaa, elikkä se näkyy sitten kassalla. Siis että luulempa näin.

1 tykkäys

Urheiluruudulla tuli tänään 60 vuotta täyteen.

Jostain syystä tulee aina tosi hyvät fiilikset nimenomaan tästä 80-luvun puolivälissä käyttöön otetusta tunnarista (Leevi and the leavings – Tuhannen markan seteli).

Positiivinen vire tämän musiikin kuullessa saattaa johtua siitä, että tätä nimenomaista ohjelmaa odotti aina innolla. Nyt muisti prakaa jo sen verran, että en ole enää varma, mutta urheiluruutua taisi tuolloin tulla vain 2 tai 3 kertaa viikossa.

Nupit kaakkoon! (kuten ennen vanhaa tehtiin).

20 tykkäystä

Lounasbuffissa näkyy välillä kovin nälkäisiä takeaway asiakkaita. Siihen normaaliin pahvirasiaan, kun ahtaa aivan täyteen, mahtuu varmaan pari kiloa ruokaa. Pelkkää lihaa/kalaa rasia pullolleen ja kotona keittää riisit, tulee ainakin edulliseksi. Kahvit ja pullat vielä mukaan vaivanpalkaksi.

Eipä tuossa periaatteessa mitään suoranaisesti väärää ole. Mahtuu annettuun astiaan ja jokainen kai itse päättää millä koostumuksella ateriansa buffasta kokoaa.

3 tykkäystä

Meilläpäin on pari hyvää myös:

Pari lounaspaikkaa myy ylijäänyttä safkaa, toinen jopa klo 12:30 alkaen. Yksi päivä huvikseen punnitsin ja sain kilon verran tandoorikanafilettä siihen 4€ rasiaan.

Yliopistolla on ravintola, josta saa 5,90€ lounaan myös vierailijat. Avoinna klo 18 asti arkisin ja lauantaisinkin muistaakseni 16 asti.

Ja tosiaan tuo yllämainittu: esimerkiksi eräässä aasialaisessa ravintolassa takeaway-boxi on tosiaan niin iso, että meidän kolmen hengen perhe on syönyt parhaillaan 2 kertaa siitä 14,90€ laatikosta.

8 tykkäystä

Kahvihuone vuonna 2021: keskustelua siitä, miten jään eläkkeelle sijoitustuotoilla alle 40 vuotiaana.

Kahvihuone vuonna 2023: keskustelua siitä, miten saan pakattua take-awayboksiin kilon kanaa siten, että saan viikon lounaat alle kympillä.

157 tykkäystä

Tämä on sitä talouden syklisyyttä… :rofl:

29 tykkäystä

Elikkä osataako laskea, että minkä ikäistä oli porukka vuonna -21 ja ketkä nyt kirjoittelevat ruokapaketeista? :stuck_out_tongue: :thinking: :stuck_out_tongue_winking_eye:

Hienoa työtä Sievin parissa oletkin tehnyt! Tästä sanavalinnasta jäin hymy huulillani miettimään, että onko Olli Vilppo siis vanha talentti? Kunhan ei sentään entinen talentti. :slight_smile:

3 tykkäystä

Äläkä unohda, että supermarketin salaattibaarista voi koko boksin mättää täyteen savulohta ja sen saa alle kympin kilohintaan :smiley:

4 tykkäystä

Loungen seinällä on taulu jossa lukee että elämä on liian lyhyt mikrossa lämmitettäviin aterioihin.

Lounas on päivän tärkein ateria joka kuuluu syödä hyvässä paikassa ja seurassa mieluiten ruokajuoman kera.

25 tykkäystä

Tää oli muuten aika totta oikeassa työelämässä, ansaittu vähintään tunnin paussi raatamisesta.

3 tykkäystä