Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Mulla on tän kanssa strategiana kaatua saappaat jalassa ja selkäsuorana, ajatus myös siitä mitä teen kun vähän jostain nyt verhoo raottus :grin:

2 tykkäystä

kuva

Sen verran tuo kyllä heiluu nyt aina 1 tunnin aikana, että ihan hyvän tilin saisi tehtyä, kun ostaa ekan 15 min iskun jälkeen ja myy sitten pois 30 min päästä. Tietty pienenä riskinä on se toinen -5-10% sen ekan jälkeen :smiley:

11 tykkäystä

en lähtis pilaamaan tätä kokemusta myynneillä. ostin vähä lisää. tää oli vika, pahaa tekee.

26 tykkäystä

Eilen dipistä ostetut Unileverit +6%, nopeaa korjausta näköjään ylilyöntiin .

2 tykkäystä


Hyvät kanssahyzonistit: älkää seuratko laskuprosenttia, vaan euroja. Joka päivä pudotus on entistä pienempi! :grin:

39 tykkäystä

Tuollaisia uutisia pukkaa yrityksestä, niin hankalaa olla karhuna. Meinaan jos on Hyundain selättänyt kuvioista niin on pakko olla tekijämiehiä. Koreanpojat on aika tekijöitä tässä bisniksessä.

23 tykkäystä

Mitäs Nesteelle tapahtuu?
Tulipa myytyä omat pois aamulla 45€
Tunnissa melkein kaks € alas. Itsellä ie tullut mitää vastaan. Aamulla kyllä ajattelin, että tänään menee alas ja siks myi liian alhaalta.
Nesteeltä on tottunut kyllä päivä heiluntaan, mutta harvemmin näi.

1 tykkäys

Samaa ihmettelen ja kun katsoo esim Harvia ja Kamux käyriä niin samaan aikaan melkoinen alamäki myös niillä mutta Nesteellä kyllä täys pudotus. Mitä ja missä tapahtuu? :roll_eyes::joy:

Jenkki indeksit kyykkää niin kaikki muut tulee perässä🤷


Saas nähdä oliko hyvä tankkauspaikka, viimeksi koronakuopassa tarjoiltiin näihin hintoihin ja sitä ennen 2017 korvilla. Ehkä kalliit hammastahnat voisi jättää hankkimatta…

1 tykkäys

Saa nähdä, edelliset hankin juurikin 38$ kieppeiltä, olisko ollut vuosi 2017. Iso lasku, mikä ei johdu itse bisneksestä on aina kiintoisa paikka lisätä.

Lisäksi toi on rakennuspuun hinta, joka jenkeissä on pitkälti douglas kuusta. Saunoissa käytetään enemmän eksoottisempia raaka-aineita: tuija, radiata mänty, haapa, poppeli, apassi,leppä, khaya mahonki jne, jne. Monesti vielä lämpökäsiteltynä. Näiden hinnat eivät ole huipuista pudonneet mihinkään, vaan ovat aivan yhtä korkealla kuin 1/2 vuotta sitten, ja moniin on tullut siitäkin 20% lisää. Saunavärkit vielä monta kertaa lämpökäsitellään, ja energian hinta on nostanut käsittelyn kuluja. Eli saunan rakentaminen on edelleen huomattavasti kalliimpaa kuin vuosi sitten.

8 tykkäystä

Sori… en ollut huomannut tätä :slightly_smiling_face:. Vähän kiirettä pitää näinä päivinä :money_mouth_face: :hugs:. Joo siis viikonlopun ja vielä Sunnuntai yön käytin Hyzonin tutkimiseen. Ja sen perusteella ei ole ollut mitään tarvetta ostaa :slightly_smiling_face:. Tutkin lähinnä kiinan kuvioita josko sieltä saataisiin rivakka kurssin suunnan muutos.

8 tykkäystä

Parempi kai näin.

3 tykkäystä

Yleisen pulkkamäen lisäksi Nesteen suositusta oli Société Générale päivittänyt entistäkin negatiivisemmaksi edellisestä (Myy 50e → Myy 40e).

1 tykkäys

Jenkit kääntynyt iltaan kohden laskuun…olisikohan laskuavaus meillä täällä pohjolassa

2 tykkäystä

Luulisi että adelis on enemmän fundasijoittaja kuin nämä veivarit ketkä latoo nyt tappiollisesti lappujansa laitaan. Ellei adeliksella ole jotain akuuttia käteisen tarvetta. Joten tuskin he mitään 5D-shakkia pelaavat, vaan koittaa treidi positioista päästä nopeasti eroon samalla kun markkina muutenkin happanee käsiin.

Riippuen kuinka iso osa noista meni tälläisille veivaajille, niin aika iso mälli heillä vielä on osakkeita myytävänäkin.

1 tykkäys

Hytsonni sulki reilusti alle liukuvien… Laskutrendiä pukkaa - vai vahvistuu vain :thinking:

7 tykkäystä

Nyt osui ajoitus kerrankin oikein :grinning::partying_face:

13 tykkäystä

Seurantalistalla oleva Stillfront julkaisi ennakkolukuja Q4 ja ilmeisesti markkinat eivät jälleen tykänneet.


Ladataan: AAAAAAAAStillfront2.png

“Sympatia” laskua luvassa jälleen koko Ruotsin pelisektorille? :smiley:

Edit. Mukana taisikin tulla myös yritysosto ja osakeantia

2 tykkäystä