Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

:sweat_smile: Kova on yritys

19 tykkäystä

Nesteen kurssi on tippunut ennätys tahtia jo viikon.Pitäskö taas lisätä kun jossain vaiheessa kääntyy nousuu ja kovaan.Eihän sillä taida olla palstalla omaa ketjuakaan.Kaikessa sitä sorretaan.

7 tykkäystä

Näyttäisi Harvian kohdalla olevan melko odottavaiset tunnelmat indeksiin nousemisen ja tietenkin Q4 takia. Tänäänkin indeksit korjanneet pohjista melko hyvin, mutta Harvian kurssi edelleen -2.74%

7 tykkäystä
5 tykkäystä

Harvian kurssi hakee oikeaa euromääräistä tasoa, ei tohdi seurata päivä-prosentteja.

Koronan hiipuminen, inflaatio ja materiaalit taitavat ajaa kurssia alas edelleen.

5 tykkäystä

Neste painuu. Tarttuiko UPM biojalostamo hankkeen viivästyminen ja oletettava kustannusylitys? Toisaalta taala vahvistuu. Onko uutisia? Laskua huipuilta - 40 %!

4 tykkäystä

Se on sentimentti nyt hyvin negatiivinen. Pohjia etsitään jonkin aikaa? Ennustettu tällä viikolla, että v.2024 korot nousuun Eu-alueella. Neste vivutetuimpia tuotteita ja varmasti riskienhallintaa tehdään. Itsellä vipua ei ole ja katselen longina omien Neste positioiden sulamista.

Edit. Siis asuntolainojen korkoennuste

3 tykkäystä

Viimeksikin kyllä painui kovasti ennen tulosta ja taas siitä vähän helpotti. Saa nähdä. Kuitenkin positiivisia ajureita ilmassa. Vahvan dollarin pitäisi olla kotiin päin ja öljyn hinnanmuutoksistakin yleensä jää jotain käteen. Suomessa eniten laskeneet kovan Venäjä-riskin osakkeet kuten Fortum ja Nokian renkaat, mutta erityisesti Neste. Ei kai venäläisen raakaöljyn edun menettäminen niin suuri juttu olisi. Vai hinnoitellaanko tähän nyt isompaa kahakkaa sisään, jossa ei kansallisteta enää vain kotimaan toimintoja, vaan myös tältä puolen rajaa.

4 tykkäystä

Sijoittaja.fi osti Nestettä kurssiin 37.25e kohta saattanee pohjakosketus olla lähellä…

7 tykkäystä

Oho, mikäs pomppu Quutissa tänään? Ei ihan pieni.

Tulosvaroitus! On ne botit vaan nopeita…

10 tykkäystä

“Erityisesti kehittäjälisenssien myynti sujui yli yhtiön odotusten ja aiempien arvioiden.” Tulevaisuudessa sitten niitä jakelulisenssejä enemmän jos kehittäjälisenssien myynti on yli odotusten. Tämä siis Qt. Meni vahingossa väärään ketjuun.

9 tykkäystä

Taidanpa tänää keittää H mukillisen deCafe :rocket::face_with_hand_over_mouth::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket::rocket:

17 tykkäystä

Taisi tulla jopa odotettua nopeammin :partying_face:

26 tykkäystä

+15 % kohdalla kaupankäynti keskeytyy, mutta voiko jatkua tuota isommalla kuitenkin samana päivänä?

1 tykkäys

Kyllä voi, vaikka kuinka monta kertaa. Keskeytyminen jäähdyttää tilannetta ja varmistaa, ettei joku rikkinäinen robo tuhoa koko pörssiä

3 tykkäystä

Olisikohan tämän kunniaksi torstaikepsukat? :beer: :beers: :beer: :beers:

5 tykkäystä

Koronamontussa Neste kävi koskemassa weekly 200MA:ta, josta otti pomppua ylöspäin. Tänään nyt käyty jälleen siellä ja weekly RSI matalampi kuin koronamontussa, itse luottavaisena avasin tänään position.

23 tykkäystä

Ihan hyvään saumaan pisti Qt tiedotetta pihalle. Jotenkin vain tuntuu että viime aikojen heilahtelujen jälkeen ei monikaan jaksa hirmu hurmokseen yltyä. Päivät on tuulisii, niin odotellaan tyynempää keliä. Pelurit toki on ihan liekeissä.

4 tykkäystä

Ei tosiaan olla kuin kerran parin viime vuoden aikana testattu tuota MA200 ja RSI lähestyy ylimyytyä. Kuitenkin hiukan huolestuttavaa, että murtautui aika voimalla tuosta laskukanavasta alaspäin. Jos MA200 ei nyt pidä, voi tulla kohtuu syvä dippi.

6 tykkäystä

Hmm, mikähän juuri tuota Nestettä ajaa niin kovasti kohti suota? Ei oikein itsellä aukea tämä hommeli ollenkaan, en ole ainakaan huomannut mitään pahemmin negatiivisia uutisia koskien Nestettä. Ei tästä kovin kauaa kuitenkaan ole kun sijoittajille kelpasi Nesteen osakkeet kovastikin.

Jos Nestettä vertaa lähes mihin muuhun osakkeeseen tahansa niin pudotus on ollut rajumman puoleinen, poislukien tietysti kaikki hype/bumtsibum laput. Se pistää hieman mietityttämään kyllä, tänään avasin avausposition Nesteeseen, saas nährä miten ukon käy. :joy:

7 tykkäystä