Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

image

Onneksi edes yksi salkkuyhtiö suorittaa tänään mallikkaasti hyvän osarin myötä.

Muuten onkin sitten salkku näemmä paskaa täysi ja kokonaistuotto tänään(kin) miinuksella :stuck_out_tongue_closed_eyes:

9 tykkäystä

Pekka harmittelee SuperMIkroTietokonetta

https://x.com/vontuchman/status/1821268565728833765

image

image

10 tykkäystä

Meikä hämmästelee Occidental Petroleumia. Konsensus 0,77 dollaria, tulos 1,03 dollaria :moneybag:

10 tykkäystä

Salainen suunnitelma vuoti julkisuuteen ja pankkiosakkeet sukelsivat – Giorgia Meloni yrittää paikata alijäämää kiistanalaisella keinolla Salainen suunnitelma vuoti julkisuuteen ja pankkiosakkeet sukelsivat – Giorgia Meloni yrittää paikata alijäämää kiistanalaisella keinolla | Kauppalehti

Löytyihän se syy vihdoin miksi eurooppalaiset pankkiosakkeet eivät ole viime päivinä olleet kovassa huudossa. Meille tavantallaajille nämä syyt tulee nähtäville vain “pienellä” viiveellä.

En usko että suunnitelma menee läpi tälläkään kertaa mutta ainahan nämä spekulaatiot kursseihin vaikuttaa. Tällainen trendien mukana menestyvien yritysten yliverottaminenhan olisi loputon kierre.

7 tykkäystä

Pettymyksestä ei nyt ainakaan pudota, jostain muusta jos alaspäin mennään tänään :yum:

2 tykkäystä

WBD, tämä toinen kaksoisveellä alkava virhe roikkuu omassa salkussa. Toinen OLI WBA, joka ollut nyt hetken historiaa.

WBD Premarket -11%.

Ehdin silmäillä raporttia, kunnes perheen pienin tuli paikalle. Tämän jälkeen leikittiin kuumemittarin kotelolla sekä pömpöoteltiin masuja.
On tämä suora firmoihin sijoittaminen kyllä turhaa hommaa.

3 tykkäystä

OP:n aamukatsauksessa odotetaan Qt:n osakkeen reagoivan positiivisesti (~10%) vahvaan tulosraporttiin. Katsotaan miten käy…

EDIT: klo 10.05: +12,98%. Osaavat arvailla jotensakin hyvin.

10 tykkäystä

Visionääri (visionääri)
Sydämen sisänen ääni (yeah)
Mul on se plääni (mul on se plääni)
Haltuun jokanen lääni
Visionääri (visionääri)
Visionääri (visionääri)
Mul on se plääni (mul on se plääni)
Visionääri

23 tykkäystä

Ööh, mitä täällä tapahtuu?
image

Joku bugi, ei ole käyty tuollaisella hinnalla kauppaa jälkimarkkinoilla.

1 tykkäys

Joo, ei hyvältä näytä. Itse odotin semmoista meh tulosjulkistusta, mutta johto päättikin julkaista surkeat luvut ja siihen vielä päälle $9 billion non-cash impairment charge

image

Kovaa on kyyti tänään, kun strategia pahasti hakusessa. Confcallissa jäi epäselväksi miltä tulevaisuus näyttää ja miten liiketoiminta kehittyy. NBA sopimuksesta yritettiin hiillostaa, mutta kaikille yhä epäselvää haluaako WBD todella oikeudet vai ei.

Yhtiön market cap oli eilen 18 miljardia ja ilmoittivat 9 miljardin alaskirjauksesta. Syynä se, että johto päästänyt kurssin valumaan liian alas ilman aktiivisia toimenpiteitä, joten kaikki luotto johtoon ja omaisuuteen mennyt eikä kukaan usko, että perinteisillä kaapelikanavilla enää arvoa. Vastuuta tästä perseilystä eivät tietenkään ottaneet vaan syyttivät markkinaa.

Näillä puheilla kurssi jatkanee laskuaan seuraavat kolme kuukautta elleivät tee jotain radikaalia peliliikettä nopeasti. Taseessa on yhä arvoa piilossa, mutta sen kaivaminen esiin edellyttää johdon vaihtoa tai suuria muutoksia. Velan hallinnassa on onneksi onnistuttu, mutta sitä yhä 40 miljardia, joka tekee yritysjärjestelyistä hankalaa. Korko sentään kiinteä ja maksuaikaa vuosikymmeniä.

Jos haluavat palauttaa markkinan luottamuksen, niin tulevina viikkoina TJ pitää laittaa vaihtoon tai sitten tehdään vihdoin joku odotettu isompi järjestely esim. hankitaan CBS Paramountilta ja siinä samalla saadaan NFL oikeudet.

3 tykkäystä

Revenio kyntää hyvän tuloksen jälkeen. Varmaan kohta miinuksella. Kokonaiset 10 000 osaketta vaihtanut.

1 tykkäys

Meneekö 90 euroa poikki?

No kai se menee, ja voin hyvillä mielin olla loppupäivän. :sunglasses:

image

28 tykkäystä

Eilen mietin pitkään, että pitäiskö myydä koko nippu Cargotecia pois, koska osake vaikuttaa aika tiukasti arvostetulta. En myynyt. :star_struck: :joy: :smiling_imp:

Näyttökuva 2024-08-08 kello 12.20.16

15 tykkäystä

Näemmä pienimuotoinen virhe myydä juuri Harviat käteisen takia heti viikon avauksessa mustaa maanantaita ja markkinapaniikkia pelätessä. Se vaan etenee kuin kone. FOMO on jopa hankalampi psykologinen tunne käsitellä kuin ihan rehelliset tappiot…

Tällaista tämä on. Lopulta hyvä vain että meiltä löytyy Suomesta noin tasaisen hyviä yhtiöitä jotka oikeasti lunastaa korkeampaa arvostuskerrointa. Täytyypä katsoa jos pääsisi mukaan paremmilta hintatasoilta, edelleen pientä levottomuutta ilmassa.

Onneksi paljon suuremman position salkkuun jäänyt Qt lämmittää. :muscle:

31 tykkäystä

No, meni sitten aika paljon yli markkinaodotusten :laughing:

Aspen Aerogels GAAP EPS of $0.21 beats by $0.17, revenue of $117.8M beats by $17.09M

image

Toisin kuin tämä sankari, jota löytyy salkusta, osinkokin puolitettiin :man_facepalming:

image

8 tykkäystä

https://x.com/DeItaone/status/1821531949644812608
NASDAQ PROPOSED RULE CHANGES COULD QUICKEN DELISTING OF SHARES TRADING BELOW $1 – WSJ

5 tykkäystä

Saataisiinko tuolla uudella säännöllä nopeammin tällaiset saastat ulos Nassesta? Voi kiihtyykö sitten reverse split kierre entisestään.

On kyllä käsittämätöntä, miten tuollainen voi olla pörssiyhtiö. Mitä luulette, palataanko lähiaikoina takaisin noihin 27 miljoonan taalan hintoihin per lappu? :rofl:

10 tykkäystä

Täysin turhanpäiväistä leukojen lonksuttelua, markkina tämän viimekädessä päättää!

Tämähän tuli sisään pörssiin käänteisellä mergerillä Net Elementin kanssa. Tämä toteutui marraskuussa 2021, joten Mullenin piikkiin menevät tappiot vain 320USD → 0,77USD. Toki iso työ tuonkin kuromisessa. Hindenburg tehnyt loistavan tiivistelmän kyseisestä paskalaitoksesta: Mullen Automotive: Yet Another Fast Talking EV Hustle – Hindenburg Research

Mullen tuskin olisi koskaan läpäissyt pörssin pääsyvaatimuksia itsekseen. Sama pätee oikeastaan myös SPACeihin, joiden etuna pidettiin helppoa pörssiin siirtymistä ilman turhaa byrokratiaa. Ehkä niissä pääsyvaatimuksissa on kuitenkin syynsä, kun de-SPACit ovat tuottaneet keskimäärin jotain -90%

Nämä sähköautofirmat ovat kyllä 2020-luvun oiva vastine teknokuplan .com-firmoille. Tesla lienee niitä harvoja uusia ja elinkelpoisia autonvalmistajia. Loput pelkkiä markkinahäiriköitä ja rahanpolttolaitoksia.

10 tykkäystä